Δεν θέλουμε αλλά…. Με αποχωρήσεις Δημοτικών Συμβούλων έκλεισε το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου (video)

Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, συζητήθηκε η ένταση που είχε υπάρξει σε προηγούμενο συμβούλιο και είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη αντιπαράθεση και την αποχώρηση από το συμβούλιο της Αντιπολίτευσης.
Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι δήλωσαν πως το συμβάν νιώθουν πως δεν τιμά κανέναν και πως καλό είναι τέτοιου τύποι εντάσεις να μη ξαναδημιουργηθούν , αλλά….
τι είχες Γιάννη …τι είχα πάντα…
Λίγο πριν το τέλος του συμβουλίου, η κατάσταση για άλλη μια φορά ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν διαμαρτυρόμενοι   από την συνεδρίαση δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι…
Δείτε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Τι θα γινει με την επιτροπη διαβουλευσης; θα συνεδριασει ποτε; ολες οι επιτροπες απλα γινονται για να γινονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απαντούν απολογούμενοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης;Φίλε Νίκο Παπαχρήστου,ςσύ νοιώθεις απειλούμενος και θιγόμενος;Εσύ οριώσουν παλαιότερα όταν ήσουν στην συυμπολίτευση και θα τους έτρωγες όλους τους ανιπολιτευυόμενους!Εσύ πάντα χαλάς την λειτουργία του δημ.συμβουλίου!Εσύ αφήνεις υπονοούμενα με τις ερωτήσεις σου!Είστε εσείς οι κυριότεροι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του συμβουλίου!Θέλετε πάντα να τορπιλίζεται το συμβούλιο με τις ερωτήσεις σας και να δημιουργείται κλήμα!Εξάλλου πρέπει να έχετε υπομονή,βλέπετε για το διάστημα των πέντε ετών σας έταξε ο λαός στην αντιπολίτευση!Υπομονή,θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να παραδεχτούμε και την αλήθεια του προ-γράψαντος σχολιαστή τον Παπ τον ενδιαφέρει το κλήμα. Το κλήμα σαν κλήμα και όχι σαν κλίμα. Είναι λάτρης του κόκκινου κρασιού. Όσο για το κλίμα όλα τα ουσιώδη που ενδιαφέρουν τους δημότες δεν μπορούν να τα προασπιστούν ούτε οι συμπολιτευόμενοι αλλα ούτε και οι αντιπολιτευόμενοι. Κατάντησε η εκπροσώπηση του δήμου σαπουνόπερα και ουδείς από τους δημότες άμοιρος ευθυνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .