Στο Χ έμειναν ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Αγ. Παντελεήμονα…




  Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο Αμυνταίου, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της δεύτερης φάσης των play off της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, μεταξύ των ομάδων του ΕΡΜΗ Αμυνταίου και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα…



  Όλα πλέον θα κριθούν την επόμενη Κυριακή 26 Απριλίου, όπου ο ΕΡΜΗΣ αγωνίζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Π.Α.Σ. Φλώρινας, ο οποίος κέρδισε εύκολα το Μ. Αλέξανδρο με 4-0.
  Την προσεχή Τετάρτη οι ομάδες έχουν ρεπό λόγω του αγώνα του ΕΡΜΗ με την ομάδα του Σουλίου, για το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας).
Η βαθμολογία:
1. ΠΑΣ Φλώρινας 9-6 14
2. Ερμής Αμυνταίου 9-2 11
3. Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 6-5 6
4. Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1-12 0.
Η επόμενη αγωνιστική:
ΠΑΣ Φλώρινας - Ερμής Αμυνταίου

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα - Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Πιστεύω θα ηταν καλυτερα οι απο κατω ομάδες να πάρουν χαμπαρι οτι πρεπει να βοηθανε η μια την αλλη όπως είναι πανω κ να μην σκοτώνονται κ το λέω ανοιχτα πως ο αγιος έπρεπε να το δώσει το παιχνιδι γτ έτσι κ αλλιος είχε χαμένο το πρωτάθλημα (βλέπε απλε φιλαθλε τι γίνετε με τις ομάδες τις Φλώρινας εκεί πανω που βοηθάνε η μια την αλλη οποτε το χρειάζονται κ περνούν πρωταθλήματα κ σωζονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ φίλε αλλα εχω να πω κάτι οταν ο φιλωτας ζήτησε το ματς απο το αμυνταιο για να μεινει κατηγορία τότε ορισμένοι παιχτες δεν δεχτηκαν και ασκησαν βετο για να γνωριζεις καποια πράγματα μην ζητας μονο αλλα να δινεις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το λέω απο όλες τις πλευρες μήπως κ χαρούμενη κάνα πρωτάθλημα κ εδώ κάτω ( εκτός του Φιλώτα πέρσι που είχε με διαφορα την καλύτερη ομάδα)

      Διαγραφή
  3. O ερμης το ειχε δωσει στον αγιο και τον εσωσε απο υποβιβασμο. τωρα που ηρθε η ωρα να ξεπληρωσει βγαλανε το κομπλεξ τους. Ροδα ειναι και γυριζει ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .