Μετακομίζει το ΚΕΠ Αμυνταίου


Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Στου μούφα την οικοδομή !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ.ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΑ ΚΕΠ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Άσχετε δεν είναι του μούφα η οικοδομή, μάθε πρώτα και μετά μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιανου ειναι ρε μουφακι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9:52 μια και είσαι...σχετικός ,μπορείς να με πληροφορήσεις γιατί έκλεισε το κοινοτικό παντοπωλείο, όταν σε άλλους Δήμους λειτουργούν; Ακόμα και τα κανάλια προτρέπουν το κόσμο να ενισχύσει τον θεσμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα μουφα παρε και το γραφείο του ικα απο το ισόγειο, τον αντιπρόσωπο της εφορίας και την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ΄θελα να δω μια μικρή μελέτη δημοσιοποιημένη με τα εξής απλά στοιχεια. α) Λόγοι μετακινησης β) κόστος πριν και μετά γ) τμ πριν και μετα δ) ιδιοκτησια κτηρίου πριν και μετα.. απλα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ λέω να ξυπνησετε και να σκεφτητε οτι με τον ιωσιφιδη έφυγε το ΙΚΑ κ το στρατοπεδο κ αλλά πολλά κ τώρα συνεχίζονται όλα αυτά κ αφήστε τα ειρωνικά σχόλια περί μουφα κ ιωσιφιδη απλα Ξυπνήστε ενας δημότης Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι αραγε να μετακομισε εκει που μετακομισε;;;Τυχαιο;;;Δε νομιζω....τινος τα ακινητα θα παρουν αξια;;;Ποιος εχει απουλητα-ξενοικιαστα μαγαζια και διαμερισματα λιγα μετρα πιο πανω απο το νεο χωρο του ΚΕΠ,του γραφειου του ΙΚΑ και της εφοριας;;;Γιατι η κινηση αυτη ειναι απο τις πρωτες που γινονται απο τη νεα σχετικα δημοτικη αρχη;;;Γιατι συμβαινει στην αρχη της τετραετιας την ωρα που υπαρχουν πολυ σοβαροτερα ζητηματα τα οποια ταλανιζουν εδω και καιρο το δημο μας και για τα οποια επιδεικνυεται διαρκης αδιαφορια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ προτείνω να μετακομίσει σε ένα ξενοδοχείο με πισίνα και θέα την λίμνη. Άσε που δεν θα πληρώσει ποτέ παραπάνω από... 5€ για τον λογαριασμό του νερού. Τα έχει όλα και συμφέρει! (Παρακαλώ το σχόλιο να περάσει στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, αν σας λέει κάτι αυτό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το οικημα που ειχε προηγουμενα εδρα του το ΚΕΠ ηταν ιδιοκτησια...Παπαχρηστου..και ειχε νοικιαστει σε προηγουμενη θητεια Θεοδωριδη....Κανεις δεν ειχε αντιδρασει τοτε...Και φυσικα τιποτε δεν ειναι..αιωνιο κεκτημενο για καποιον...Εγινε διακυρηξη και ττην κερδισε νεος ιδιοκτητης με περισοτερα προσοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .