Σχετικά με το τιμολόγιο της ΔΕΤΕΠΑ…. (video)

Ενημέρωση έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου από τον Πρόεδρο της ΔΕΤΕΠΑ Αμυνταίου σχετικά με τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης που είναι αρκετά αυξημένοι …

Ο κ. Χαριτίδης είπε πως αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση της μέτρησης και στις άσχημες καιρικές συνθήκες και πως δεν αυξήθηκε η τιμή.
Ο κ. Παπαχρήστου, είπε πως έχει μια αύξηση του ενός τρίτου παρόλο που δεν έχει αυξηθεί η τιμή και αναφερόμενος στις καιρικές συνθήκες που ανάφερε ο κ. Χαριτίδης θύμισε στο σώμα τον χειμώνα του 2011 που ήταν πολύ πιο δύσκολος.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. εχω την εντυπωση οτι δεν εχετε ιδεα απο μετρησεις τηλεθερμανσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαχρήστου επιτέλους κάνε σοβαρή αντιπολίτευση και άσε τις παπαρολογίες. Αν συγκρίνεις τον λογαριασμό σου του 11 με του 15 θα καταλάβεις ότι είναι ΙΔΙΟΙ συν 20 μερες επιπλέον κατανάλωση φέτος. Αν πάλι συγκρίνεις χειμώνες 11 και 15 πάλι είναι ΙΔΙΟΙ. Όλοι ελέγχουμε τους λογαριασμούς μας πλέον και ξέρουμε πολύ καλά τι μας χρεώνουν. Αφήστε τις αερολογίες και ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου και με τον κόσμο που καίει πετρέλαιο και όχι με τους τζαμπατζήδες γκρινιάρηδες που έχουν τηλεθέρμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε λέτε ευτυχώς που πληρώνουμε αυτές τις 20 μέρες επιπλέον στο 1ο 4μηνο και όχι στο 2ο γιατί με τις καιρικές συνθήκες του Μαρτίου θα μας έβγαινε κουκος και αηδόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8;00 ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΑΦΟΥ ΟΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΟΥ 11 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΟΥ 15 ΑΦΟΥ Ο11 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΨΘΛΟΤΕΡΗ -10 ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ -23ΑΠΟ 23 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΩΣΙΜΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .