Ευχαριστήριο Κώστα Νομικού


Σε μερικά λεπτά μπαίνομε στην 25η Ιανουαρίου 2015, ημέρα ίσως των πιο κρίσιμων εθνικών εκλογών εδώ και πολλές δεκαετίες. Κρίσιμων,
γιατί διεξάγονται κάτω  από συνθήκες που δεν τιμούν αλλά τουναντίον  θα αφήσουν στίγμα μελανό για πολλές δεκαετίες στο μέλλον, όσον αφορά στην ισονομία των Πολιτών και στην λειτουργία των Θεσμών, στοιχεία  που θα όφειλαν να χαρακτηρίζουν την πολιτική καθημερινότητα ειδικά  σ’ αυτήν την ιστορικότερη γωνιά της Ευρώπης που είναι και ο Ανάδοχός της. Κρίσιμων επίσης γιατί διεξάγονται σε μια Ελλάδα βαριά τραυματισμένη και αιμορραγούσα από κακοδιοίκηση   και στρέβλωση της κοινωνικής δικαιοσύνης ουσιαστικά  από την απαρχή του βίου της στην σύγχρονη εποχή.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, έχοντας φτάσει στο τέλος της προεκλογικής πορείας, ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και ακόμη περισσότερο του συμπολίτες  του υπέροχου Νομού μας, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία με δέχθηκαν και με άκουσαν με ανεπιτήδευτο  ενδιαφέρον και ευγένεια, ακόμα και όταν διαφωνούσαν με τις θέσεις μου. Οι κάποιες λίγες εξαιρέσεις απλά ήλθαν για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα.
Καλύτερες μέρες για όλους μας σε μια καλύτερη Ελλάδα.
Κώστας Νομικός
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας
Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια