Πέτη Πέρκα: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο - τοποθέτηση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ‏

Τοποθέτηση της υποψήφιας βουλευτού Φλώρινας Πέτης Πέρκα για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή Τώρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στη δημοσιογράφο  Άννα Μπουσδούκου.
video

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Την εξευτέλισε η Μπουσδούκου Περαστικά μας. Δεν είπε τίποτα! Ο Στάθης και Ο Γερμανίδης τουλάχιστον ήξεραν μέχρι πού έφταναν οι δυνάμεις τους. Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε Αννουλα! Την τακτοποιησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμάθεια είναι καλύτερος χαρακτηρισμός!Τώρα αυτός ο άνθρωπος θέλει να μας εκπροσωπήσει στην Βουλή.....ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαρεθηκαμε πια με τους κομητες που ερχονται στη Φλωρινα για να μας σωσουν. Που βρεθηκε ξαφνικα αυτη η Πέρκα; Φλωρινιωτες μην τσιμπατε. Ψηφιστε ανθρωπους που μενουν και πονανε τον τοπο τους . Φτανει πια με τους εξ Αθηνων σωτηρες που τους στελνουν τα κομματα για να εχουν μακρυ χερι και αυτι στην επαρχια. Συντροφια του Συριζα και οσοι θα ψηφισετε ΣΥΡΙΖΑ , στειλτε την κυρια με την μπασα φωνη απο εκει που ηρθε. Ψηφιστε Σελτσα, ψηφιστε Σαπαλιδη, ψηφιστε Σπυρτου οχι αυτην που ηρθε εδω για να χαλασει τη σουπα και να κλεψει την εδρα απο εναν υποψηφιο που ζει και μοχθει στους -20 το χειμωνα. Ειδαμε και τον Κορτσαρη πως συμπεριφερθηκε. Με τον που τον στειλανε οι Φλωρινιωτες ουτε για καφε δεν ανεβηκε. Φτανει πια με τους δοτους. Κριμα στο ΣΥΡΙΖΑ. Νεοδημοκρατικες και Πασοκογενεις μεθοδους αρχισε να υιοθετει και δεν ξεκινα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .