ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. Φλώρινας: Εκδήλωση Μνήμης για τον Μακεδονομάχο Κώττα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014.



Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:00 στην κοινότητα Κώττα Φλώρινας, η Τ.Ο. Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, θα τιμήσει τη μνήμη του Μακεδονομάχου Οπλαρχηγού Κωνσταντίνου (Κώττας) Χρήστου, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Τούρκους στις 27 Σεπτεμβρίου 1905.


Οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες τιμούν και θυμούνται τους Ήρωες που
αγωνίστηκαν για να είναι σήμερα η Μακεδονίας μας ελεύθερη. Δεν ξεπουλάμε
τους αγώνες τους, δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας και αγωνιζόμαστε για την
Εθνική μας αξιοπρέπεια.


Τ.Ο. Φλώρινας

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Βρε ουστ απο δω . Ουτε στη Φλωρινα ουτε πουθενα τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια . Αμορφωτα σκουπιδια μακρια απ τον τοπο μας δε σας θελει κανεις .
    Φιλωτιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου ρε φίλε Φιλωτιανέ εσύ κοιμάσαι όρθιος και δεν τιμάς τους ανθρώπους που σε ελευθέρωσαν, άσε να τους τιμήσουν άλλοι. Όταν εμείς αδιαφορούμε κάποιοι άλλοι μας...αντικαθιστούν. (Και τρίβει τα χέρια του ο Γκρουέφκι).

      Διαγραφή
  2. εσενα και ολους τους φιλωτιανους πιος σας θελει ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ποιος " ειναι το σωστο αμορφωτο γιδοβοσκιδι. Το θεμα ειναι οτι εμεις ειμαστε χωριο οχι εγκληματικη φασιστικη οργανωση που σκοτωνουμε παιδια με αντιθετες αποψεις απο εμας. Ουτε θελουμε να επιβαλουμε σε καποιον να γινει Φιλωτιανος. Κρεας ορθιο .
      Φιλωτιανος.

      Διαγραφή
    2. Αγράμματο Φιλωτιανό Βόδι. Η ελληνική γλώσσα συνεχίζει να έχει τόνους κατά πρώτο. Κατά δεύτερο, αφού τόσο σε ενδιαφέρει η μόρφωση αρχιφασίστα του κερατά, σφάξε όλους τους πιο αγράμματους από εσένα στο χωριό σου, που ξέρω καλά ότι είναι πολλοί, αγράμματο Φιλωτιανό Βόδι. Κατά τρίτο οι εγκληματικές φασιστικές οργανώσεις που εσύ υποστηρίζεις σκοτώνουν παιδιά με αντίθετες απόψεις, αλλά αστοιχείωτος εντελώς δεν το πήρες χαμπάρι. Κρέας βοδινό τετράποδο.

      Διαγραφή
  3. ένας πατριώτης Φιλωτιανός4 Οκτωβρίου 2014 στις 10:00 μ.μ.

    Παρά τις κάθε είδους φασιστογκεμπελικές διώξεις, την διαφθορά των εξουσιών, το εξαρτημένο κράτος από ξένα και ντόπια συμφέροντα, η Χρυσή Αυγή έχει αναχθεί σε θεματοφύλακα των Δημοκρατικών Αρχών υπέρ του παρά την θέλησή του, ξεπουλημένου λαού. Δεξιά και αριστερά έχουν γίνει ένα σφικταγγαλιασμένο κουβάρι που δουλεύει τον Λαό. Η Χρυσή Αυγή παλεύει για λευτεριά και πραγματική Δημοκρατία. Και διατηρεί ζωντανές τις μνήμες των Ηρώων που οι ψευτοδημοκράτες του βολέματος έχουν από χρόνια πετάξει στα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες.” George Orwell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο πέτυχε ο Orwell το 1984 τόση αξία έχουν τα λεγόμενά του. Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρόβλεψη ζούμε πράγματι οργουελικές καταστάσεις από ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ {εδώ πέφτει πικρό μεν αλλά πάλι γέλιο). ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.

      Διαγραφή
  5. 7 φλωρινιωτες, 2 αμυνταιωτες, 2-3 απο τα γύρω χωρια και 1 λεωφορειο με μαυροντυμενους απο θεσσαλονικη γιαννιτσα κοζανη, θα μαζευτουν να καπηλευτουν την ιστορια του τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε μαυροντυμένοι, δεν φοράμε ζιβάγκο για να μας το αλλάξει η Μιμή σε Yves Saint Loran, ούτε σηκώνομε σφυροδρέπανα φορώντας καπιταλιστικά Levi's. H ιστορία του τόπου είναι κτήμα όλων. ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ KAI THN TIMOYME και είμαστε επίσημα τουλάχιστο ΤΡΙΤΟ κοινοβουλευτικό κόμμα. Καλησπέρα.

      Διαγραφή
    2. Μπραβο Μεγαλε πολυ ωραια.τα λες σωστος

      Διαγραφή
    3. Οι μαχαιροβγαλτες...γιναν τριτο κομμα στην ΕΛΛΑΔΑ,....Συγχαρητηρια σε ολους μας...

      Διαγραφή
    4. εσυ τι εισαι ρε φιλε νοικοκυρης

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .