Της…Περιφέρειας έγινε στον αέρα του Flash Tv- Άγριος καυγάς Θ. Παπαδόπουλου και Φώτη Κεχαγιά- Ο δημοσιογράφος τον κατηγόρησε για αήθη συμπεριφορά σε εργαζόμενο και ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε τηλεφωνικά!



theofilos_papadopouloskexagiasΟ κακός…χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή «Κοινωνία των Πολιτών»
του Flash, μεταξυ του παρουσιαστή Θεόφιλου Παπαδόπουλου, ενός εκ των στενών συνεργατών και φίλων του περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη, και του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά!Όλα άρχισαν όταν ο κ. Παπαδόπουλος, σε μια μακροσκελή εισαγωγή του, μεταξύ άλλων «κάρφωσε» τον αντιπεριφερειάρχη για αήθη, σύμφωνα με τον ίδιο, συμπεριφορά που επέδειξε στην Έκθεση των Κοίλων προς εργαζόμενο της Περιφέρειας και συγκεκριμένα σε οδηγό, από την Καστοριά.
Ο παρουσίαστης της εκπομπής, μάλιστα, δήλωσε πως ήταν «παρών» όταν ο κ. Κεχαγιάς είπε στον οδηγό πως «αν σε είχα εγώ θα έβλεπες», καλώντας, μάλιστα, τον φίλο του Θόδωρο Καρυπίδη (στη σύζυγο του οποίου ανήκει το Flash) ουσιαστικά να «τραβήξει το αυτί» του αντιπεριφερειάρχη του!
Λίγο αργότερα, αφού προφανώς ενημερώθηκε για το περιστατικό, ο Φώτης Κεχαγιάς επικοινώνησε με την εκπομπή τηλεφωνικά και ακολούθησε ο…καυγάς με τον Θεόφιλο Παπαδόπουλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε στον αντιπεριφερειάρχη ( που εξήγησε πως απλά σημείωνε στον οδηγό της Καστοριάς το ποιές είναι οι υποχρεώσεις του) πως «Ήλπιζα να ήσασταν υπηρέτης των πολιτών και να ζητήσετε συγγνώμη από τον εργαζόμενο», κλείνοντας του το τηλέφωνο, μάλιστα, αμέσως μετά τη συγκεκριμένη φράση!
Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, το παραπάνω συμβάν έρχεται να δημιουργήσει έναν «πονοκέφαλο» στον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για έναν «εμφύλιο» στο στρατόπεδο της περιφερειακής αρχής, στην τελετή ορκωμοσίας της οποίας χρέη «τελετάρχη» ασκούσε ο ίδιος ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος…
Ο Πανόπτης
kozanimedia.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .