Έτοιμες για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου η ΘΥΕΛΛΑ και ο ΑΡΗΣ (οι συνθέσεις των ομάδων)



Πανέτοιμοι είναι οι παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ ενόψει του αυριανού ματς κυπέλλου με τον ΑΡΗ στην Φλώρινα….

Ο Προπονητής της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα, Νίκος Παπανώτας, μας είπε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τον αυριανό αγώνα και οι ποδοσφαιριστές το σίγουρο είναι πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ευχαριστήσουν πάνω από όλα τους οπαδούς της ομάδας χαρίζοντας τους έναν ανταγωνιστικό και δυνατό παιχνίδι.
Όλη την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της ΘΥΕΛΛΑΣ είχαν εντατικά προπονήσεις και σήμερα παραμονή του αγώνα είχαν κενό για να χαλαρώσουν.
Η αποστολή της ΘΥΕΛΛΑΣ Φιλώτα αποτελείται  από 28 παίχτες και ο Νίκος Παπανώτας θα αποφασίσει για την τελική σύνθεση της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα.
 Να σημειωθεί ότι απόντες από την ΘΥΕΛΛΑ θα είναι οι Στέφανος Γετίμης και Χάρης Πεκάκης, με τον μεν πρώτο να έσπασε το πόδι του στο κυριακάτικο ματς με το Βυζάντιο και τον δε δεύτερο να μην έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του.

Από την πλευρά της η ομάδα του ΑΡΗ με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία για το αυριανό παιχνιδι με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Ο Δημήτρη Καλαιτζίδης στην αποστολή της ομάδας του θα έχει 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:


Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Λιόλιος, Λιόνης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Ρένια, Καπνίδης, Ντούγκα, Γκίνο, Χιντασέλι, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Δημήτρης Καρατζιοβαλής (αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με τον Καμπανιακό).

Ο Ντενίς Κογκνού πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο 18χρονος Γκανέζος ακραίος επιθετικός, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια