Συμβάσεις εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα



Οι συμβάσεις των εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα στου Δήμου Αμυνταίου λήγουν στις 31-8-2014, καθώς και η νέα διοίκηση ζήτησε να μην υπάρχουν δεσμεύσεις για τη νέα Δημοτική Αρχή.


Παρ’ όλα αυτά γνωρίζοντας τις δυσλειτουργίες που θα δημιουργηθούν με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, η απερχόμενη διοίκηση πρότεινε να γίνουν προσλήψεις εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις και για το λόγο αυτό συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Η σημερινή μειοψηφία σκοπίμως δεν προσήλθε στη συνεδρίαση με αποτέλεσμα τη μη ύπαρξη απαρτίας και την αδυναμία λήψης απόφασης για την πρόσληψη εργαζομένων με δίμηνη απασχόληση στην καθαριότητα.

Μετά από την εξέλιξη αυτή οφείλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι, ενώ υπήρξε πρόβλεψη για να μην συναντήσει προβλήματα η νέα διοίκηση, δεν στάθηκε δυνατό να προχωρήσει η διαδικασία με αποκλειστική ευθύνη της σημερινής μειοψηφίας και αυριανής Δημοτικής Αρχής. Ως εκ τούτου η νέα Δημοτική Αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία στην αρχή της νέας δημοτικής περιόδου.






Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Τώρα σε πιστέψαμε,είναι δυνατόν να αναλάβουν άλλοι,και άλλοι να προσλάβουν εργαζόμενους;Για πόσο γκάου μας έχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχισες θεοδωριδη? πως θα σε αντεξουμε 5 χρονια παλιοκουτσομπολα για ολους και για ολα κατηγορας αλλους. εσυ εισαι ο αγιος παντα... πωπω 5 χρονακια με την μηζερια σου και να σε βλεπουμε να κονομας και εσυ και οι κολητοι σου πως θα περασουν? υπομονη λαε του δημου αμυνταιου και οσοι ψηφισατε θεοδωριδη περαστηκα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε Ιωσηφιδη δεν βαρεθηκες να βαζεις τα δικα σου παιδια τοσα χρονια και τωρα τελευταια παλι δικους σου θελεις ασε να δουλεψουν και αλλοι φτανει τραβα στην Αθηνα να γλιτωσουμε απο σενα.Ανεμοζαλη δημοσιευσετο σε παρακαλω και οποιος θελει λεω και ονοματα γαι αυτους που δουλευαν συνεχεια στα διμηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.38 Π.Μ. Περαστικ'α σου.......σε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κλάψω..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενας ειναι δημαρχος, ο δημαρχος της Αναβρας.Που εκανε το αγνωστο χωριουδακι του τοπο αναπτυξης αληθινης και αειφορου.Που πολλαπλασιασε τα εισοδηματα των δημοτων του και εκανε τον δημο του υποδειγμα σε ολη την Ελλαδα. Με οραμα, με ιδεες, με τεχνογνωσια και εντιμοτητα. Οι υπολοιποι ολοι για την κουταλα και την ρεμουλα. Αλλα ως γνωστο τα γελαδια βγαζουν μουσκαρια. Με τις υγειες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .