Με Την Ισραηλινή Χολόν Ο Αμύντας

Την Ισραηλινή Χολόν θα αντιμετωπίσει ο Αμύντας Αμυνταίου στον 3ο γύρο του Challenge Cup, μετά απο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Η κλήρωση μπορεί να θεωρηθεί βατή για την κορίτσια του Αμύντα, καθώς σε καμία περίπτωση η ομάδα από το Ισραήλ δεν αποτελεί αντίπαλο-φόβητρο, με τις πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο να είναι μοιρασμένες.
Η Ισραηλινή ομάδα απαρτίζεται από γηγενείς αθλήτριες νεαρής ηλικίας και αυτή είναι η δεύτερη σερί συμμετοχή της στην συγκεκριμένη διοργάνωση, την περσινή σεζόν αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο με 2 ήττες (33-15 και 18-41) από την Λευκορωσική Gorodnichanka, ενώ συνολικά μετρά 11 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης.
Για τον Αμύντα αυτή είναι η παρθενική του συμμετοχή στις Ευρωπαικές διοργανώσεις, με τους ανθρώπους του συλλόγου να ανυπομονούν γι’ αυτή τη ιστορική στιγμή.
Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο στις 15 ή 16 Νοεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας στις 22 ή 23 του ίδιου μήνα στην ομώνυμη πόλη του Ισραήλ.
Τα υπόλοιπα  ζευγάρια του 3ου γύρου έχουν ως εξής:
ZRK Naisa Νις (SRB) vs Thames Χάντμπολ Club (GBR)
Ardesen GSK (TUR) vs Energa AZS Koszalin (POL)
AC Λούξ Πάτρας (GRE) vs Colegio de Gaia (POR)
Fram (ISL) vs GAS Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (GRE)
ZRK Crvena Zvezda (SRB) vs ABU Μπακού (AZE)
Schuler Afbouwgroep  DOS (NED) vs Ένωσης Mios Biganos-Begles (FRA)
Virto  Quintus (NED) vs Galytchanka (UKR)
JAC - Alcanena (POR) vs ZRK Gorazde (BIH)
Gorodnichanka (BLR) vs Izmir BSB SK (TUR)
Pogon Baltica Szczecin (POL) vs HIFK (FIN)
Αμύντας Αμυνταίου (GRE) vs HC Holon (ISR)
DHC Sokol Poruba (CZE) vs Juve Lis (POR)
DHB Rotweiss Thun (SUI) vs Yellow Winterthur (SUI)
KHF Kosova (ΚΩΣ) vs RK Zelina (CRO)
Tresnjevka (CRO) vs WHC Knjaz Milos (SRB)

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. χωρις μεταγραφες και με -2 , ζορικα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα υπο διαλυση ειναι τα μικρα τμηματα του αμυντα τρισχειροτερα αυτα του φιλωτα...η ευρωπη μας μαρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στρατακης και γιωσκος τα εκαναν ροιδο στα διοικητικα των συλλογων, αυτο ειναι αληθεια, αλλα ο νικος προπονητικα φετος εδωσε ρεστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που δεν κερδισε ουτε ενα παιχνιδι με τις παραδοσιακές δυνάμεις ή που στο τέλος κανανε αγγαρεία για να μην μηδενιστουν και την γλυτώσανε στο παρατριχα με τιμωρια -2 βαθμών .Αντε να τους δούμε φέτος που το πρωτάθλημα εχει 8 ομάδες ,η ζημιά απο το παιχνιδι στο ισραήλ θα βάλει τον σύλλογο αρκετα ευρώπουλα μέσα και στο τέλος παιχτριες δεν υπάρχουν ούτε για να συμπληρώσουν 12αδα

      Διαγραφή
    2. Τι δουλεια εχει ο Γιωσκος στα διοικητικα; ηταν εκλεγμενος στην διοικηση;;;

      Διαγραφή
  4. Ο Νίκος έδωσε ρέστα,για τον λόγο αυτό έμασε κάποιους να κάνουν εκλογές,(21 άτομα),για να εκλέξουν το νέο συμβούλιο.Άρε σάλιο που πέσει φέτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω βλεπω πολλοι να τη κανουν και απο το Φιλώτα και Αμύντα, αφου΄είδαν τι ανθρωποι ειναι γιωσκος και στρατακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ανθρωποι ειναι ;; μπορεις να μας πεις;;;; NIKOΣ ΓΙΩΣΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. καλα αλλο και παλι τουτο με -2 ξεκινανε οι γυναικες και οι ανδρες του αμυντα, επειδη δεν ειχαν παιδια στις μικρες ηλικιες και μετα μιλανε για επιτυχιες....

      Διαγραφή
    3. ΡΕ 3.11 ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΓΙΩΣΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ . ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;;;;

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΟΛΗ...ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΠΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ...ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ...Υ.Γ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ....ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΜΠΑΝΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντανη από οτι φαινεται σε αλλη πολη μενεις , και τιμαρία φαγανε για τα μικρα τμηματα και αξιόλογους/γες παιχτες/τριες ουε για δείγμα δεν έχουν φέτος και το υποτειθεμενο μεγάλο παιχνιδι στο ισραήλ μόνο οικονομική ζημία ειναι τίποτα άλλο .

      Διαγραφή
    2. Εσυ που τα ξερεις ολα κανε λιγη υπομονη να δεις αν θα υπαρχουν αξιολογες παιχτριες. Τελικα μονο κομπλεξικοι σχολιαζουν τα θεματα του ΑΜΥΝΤΑ.

      Διαγραφή
  7. Ντανη μηπως σκοπεύεις να κανεις κανα εικοσαχιλιαρο ευρω χορηγία γιατί δεν εχουν μαντίλι να κλάψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .