Παραμένει το Στρατόπεδο Αμυνταίου (video)



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, ο Δήμαρχος Μάκης Ιωσηφίδης ενημέρωσε για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα το οποίο αφορούσε το Στρατόπεδο Αμυνταίου.

Χθες υπογράφηκε η απόφαση από το Υπουργείο Άμυνας πως το Στρατόπεδο παραμένει, ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει τους αγώνες που είχε κάνει η Δημοτική Αρχή με τους πολίτες του Δήμου.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

48 Σχόλια

  1. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία Μονάδα ήταν στο στρατόπεδο και έφυγε, οι υπόλοιπες είναι επιπέδου παρέας.

      Διαγραφή
    2. μην λεσ βλακιεσ ασχεται μπορει να παραμηνει οπωσ λετε αλλα μοναδα δεν επιστρεφει

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΑΝ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΤΩΡΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ?ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....εεε βέβαια τζάμπα λιποθυμουσε στην πύλη;;;;

      Διαγραφή
  3. Απορώ γιατί κανένα άλλο τοπικό blog δεν αναφέρει το γεγονός,,,Μήπως δεν το θεωρούν σημαντικό ή δεν τους συμφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν τους συμφερει,αν ηταν να φυγει το στρατοπεδο θα το ειχαν γραψει με μεγαλα και κεφαλαια γραμματα......

      Διαγραφή
    2. οπως δεν ανεφερες εσυ αλλα γεγονοτα ουσιας.ετσι και εμεις δεν ανεβαζουμε το θετρο σκιων :)

      Διαγραφή
    3. 11:42 ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

      Διαγραφή
  4. Ο Μάκαρος και ο Μάκαρος μας πρήξατε, ναι ρε έχει γνωριμίες ο γιουσούφ εμείς όμως είμαστε εξουσία και θα σας έχουμε καβάλα 5 χρόνια να δείτε τι θα πάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε φίλε χαλάρωσε λίγο....

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 2:03 ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΩΡΑ?ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

      Διαγραφή
    4. Μαϊμούνι αυτός είσαι νομίζεις ότι με την εξουσία που πήρες είσαι καβάλα....παιδί της φάπας ήσουν είσαι και θα είσαι...Τέτοιο κόμπλεξ μόνο τα παιδιά της φάπας βγάζουν όταν περνούν εξουσία....Εγώ σε έχω καβάλα και χωρίς εξουσία....εσύ μπορείς???

      Διαγραφή
    5. "Είμαστε εξουσία"......Σιγά εσύ Στάλιν.....Φάε καμιά φασολάδα εσύ κι έλα με την όπισθεν......Αυτά τα πασοκίστικα να κάνετε μόνο, εσύ κι όσοι νομίζουν πως επειδή βγήκε δήμαρχος ο Μούφας θα είστε οι "πηδάω" της περιοχής και δε θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε....Νούμερα που κρέμεστε από τα ..... του καθενός και πολύ θα το γουστάρω να σας γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι ο Θεοδωρίδης γιατί αυτό σας πρέπει και μόνο......

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΔΟΥ -ΕΚΕΙ ΕΝΑΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ-ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για οτι κακως κειμενο εγινε στην πολη μας δεν νομιζω οτι φταιει για ολα ο ιωσηφιδης εδω εχουν συγχωνευτει ικα και εφοριες σε μεγαλες πολεις το αμυνταιο θα αφηναν ηταν αποφαση της κυβερνησης και οχι του δημου ασχετε αλλα παρολα αυτα ο δημαρχος καταφερε και κρατησε καποιους υπαλληλους για εξυπηρετηση του κοινου φανταζομαι να το ξερεις εκτος και αν ζεις σε αλλη πολη τωρα οσο για τα υπολοιπα ας κανει κατι και ο δικος σας δημαρχος που επειλεξατε.για να δουμε λοιπον τι θα κανει περιμενουμε τις εξελιξεις.

      Διαγραφή
  6. ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΕ ΑΕΡΑ .ΕΙΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.ΤΟΡΑ ΠΟΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 2.03.Το σχολιο σου ειναι γεματο απο μισος κακια φθονο μιζερια κομπλεξ και ρατσισμο.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.Αν η εξουσια σας εχει εστω και λιγα ψηγματα απο το σκεφτικο σου τοτε αλιμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΟΥΦΑΣ ΚΙ Ο ΛΙΑΣΗΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2000-2010 ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΦΕΣ.

      Διαγραφή
  10. θα επρεπε να ντρεπεσαι με τα εμπρηστικα σχολια σου κυριε συντακτη του blog.Φως φαναρι οτι το σχολιο το φτιαξατε για να σπιλωσετε μια τελειως ησυχη παραταξη,σχολη Γκαιμπελς πισω απο την ανωνυμία.Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ησυχη παραταξη 3:56 η ομαδα του μουφα? εδω γελανε ακομα και οι πετρες χαχαχαχα...η ντροπη ειναι δικη σας.

      Διαγραφή
  11. καβαλαααα????? προσεχε φρουτακι,διπλα ειναι η δραμααααα,σαν εσενα ειναι το επιπεδο οοοοοολων σας,δεν μπορεις ουτε τριχα απ το ,,,,,,,,,να μας πειραξεις.περιμενε κατι αποτελεσματα?????και τα ξαναλεμε.αν εχεις αυτα που θα μας καβαλησεις ,γελειε,γραψε επωνυμα,και οχι να κρυβεσαι,ΓΑΤΑΚΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΜΙΛΗΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ??? ΑΥΤΟΙ ΠΑΕΙ ΕΦΥΓΑΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτο το τελευταιο πολυ προβοκατσια μου κανει!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το στρατόπεδο δεν φεύγει, απλά γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για μετάσταθμεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καβαλα θα εχει εσενα ο μουφας που τον ψηφισες,,,,σε εχει ξεχασει ηδει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονο σας παραδεχεσται!!!! Οτι Ο Κυριος Ιωσηφιδης !!!!! ΕΙναι Ανωτερος !! Γιατι βγαζετε τοση πικρα ; Επομενως Γνωριζετε υποσυνειδητα!! οτι Επιλεξατε ! Λαθος ατομο ! Εστω και αργα πρεπει να σας συνχαρω !!!!ΕΙλικρινα σας το λεω, ΚΑΙ ΕΓΩ ψηφισα Θεοδωριδη, ΕΧΩ την Υποχρεωσει !! να ζητησω ενα Μεγαλο!!!!!Συγνωμη απο τον Κυριο ΙΩΣΗΦΙΔΗ !!!! Δεν ντρεπομαι !! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ Για τον εαυτο μου !!!!!!!! Που Δεχτηκα της Ψευτικες προσφορες !!!!!!!Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δεν Ιδα τα Συμφεροντα, και την προοδο αυτου του τοπου !!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ Ειλικρηνα, Για τον Εαυτο μου!!!!!!!! ΖΗΤΩ Ενα Μεγαλο Συγνωμη !!!!!!!!! Δυστυχως τους σωστους Δεν τους Σεβομαστε !Ενω Ειμαστε Εξυπνος Λαος, Ξεφευγουμε !!!!! Παρασυρομαστε !!!!! ΜΑΣ Αρεσει το παραμυθι, Ξεχναμε το Παραμυθι Εχει και ΔΡΑΚΟ !!!!!!!!..........ΤΟ Δημοσιευμα αυτο να γραφτει!!!!!ΕΙσως αργα βεβαια ! Εμεις Ειμαστε ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο μη κανεις καμμια τρελλα και κρεμαστεις σε κανα δεντρο ,,,,σαν τον μετανοημενο Ιουδα φιλε 11'05 Κανε ενα ψευτο-χαρακιρι η πιες 10 ασπιρινες ετσι σαν τιμωρια του ξευτιλα εαυτου σου...Και κυριως κανε υπομονη 5 χρονακια..Αν υπαρχει εως τα τοτε Ιωσηφιδης ...τον ψηφιζεις ..και καθαρισες..

      Διαγραφή
  17. Δήμαρχε συγχαρητήρια και για αυτή την επιτυχία μετά από τα αρχαία. Λίγο πιο προσιτός να ήσουν θα ήσουν πάλι δήμαρχος. Δικές σου επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΤΩΝ 11:41 ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

      Διαγραφή
  18. Καλα αυτη τρεχανε για την καρεκλα!!!! ΕΜΕΙΣ τη καναμε; Βγαλαμε τα Ματια μας Μονημας !!!!! ΒΓΑΛΑΜΕ Τον Επαγγελματια ψευτη !!!! ΝΑ Μας Διοικηση; ΤΟ προβλημα δεν ειναι του Κ . ΙΩΣΗΦΙΔΗ ! ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΑΜΕ , ΓΙΑ ΜΑΣ !!!! ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουραγιο..κουραγιο...κουραγιο..τιποτε αλλο..κλαψ κλαψ κλαψ...

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ο ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 10:32 ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΛΕΕΙ:"ΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ......" ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ.τΟΝ ΑΚΡΙΤΙΔΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΤΕΠΑ ΤΟΥ Κ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

      Διαγραφή
  19. ειδαμε ποσοι ενδιαφερθηκαν για το στρατοπεδο και ποσο τους νοιαζει.στο γλεντι μετα μουσικης ηρθε ολο το αμυνταιο και μπεκροπινε μεχρι το πρωι ενω στις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας 50 ατομα.υποκριτες.το στρατοπεδο δεν ενδιαφερει τον αμυντωτη και ποτε δεν τον ενδιεφερε.να χαμε να λεγαμε και να μαζευουμε σχολια στα μπλογκ για μια ανουσια δραση του τεως δημαρχου.κατα τα αλλα μεγααααλη υποθεση το στρατοπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Δήμος είχε υποσχεθεί να πάει την τηλεθέρμαση στο στρατόπεδο, πήγε ή ακόμη ως υπόσχεση υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.ΤΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΑΞΙΟΙ ΒΡΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΒΟΛΗΣ. ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ. Η ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΟΣΤΙΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ-ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΒΑΣΙΚΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ....... ΕΝΕΡΓΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ=ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι το ποιό ποιοτικό σχόλιο σε αυτη την ανάρτηση. Λες όμως τη μισή αλήθεια. Οι πραγματικοί υπαίτιοι είναι οι κάτοικοι Λόφων, Βέυης, Κέλλης και λοιπών αυτονομιστικών κύκλων για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς. Αυτοί που μόλις η ΔΕΗ ξεκίνησε να μοιράζει χιλιάδες Ευρώ για απαλλοτροιώσεις νόμιζαν ότι οργώνοντας και φτιαχνοντας το πεδίο βολής χωράφια θα βρέξει χρήμα και μετά την κατασκευή του ΑΗΣ Μελίτης. Αυτοί οι αγράμματοι οι οποίοι πήγαιναν να βρούν τους Διοικητές στους καταυλισμούς και κοβότανε ότι ρίχνουνε τα άρματα βλήματα με ουράνιο. Τα βλήματα. Αλλά την ίδια ώρα είχαν την απαίτηση να τρώει όλη η περιοχή από τα προϊόντα τους κυρίως αυτά ζωϊκής προέλευσης. Τα Ζώα. Άχρηστοι μιά ζωή όλοι τους. Ας πάνε να δούνε τώρα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά ημέρες αν ευημερεί το Άργος Ορεστικό. ΖΩΑ ΖΩΑ όπως θα έλεγε και ο Λεβέντης.

      Διαγραφή
  24. Θα σας πω κάτι ήταν ένα παλικαράκι που δούλευε στη μάντρα του Δήμου ο οποίος τάχτηκε φανερά στις εκλογές υπέρ του θεοδωριδη ξέρετε τι έγινε μετά τις εκλογές ...τον απέλυσαν τον μοναδικό που έδιωξαν.Έτσι λειτουργουσαν οι κύριοι αυτοί θεωρούσαν τον Δήμο κτήμα τους..ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΡΕ..ΣΕ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟΤ ΟΝ ΔΗΜΟ...δημοκρατία σου λέει μετά.

    ΧΑΙΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΛΗΘΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ιωσηφιδης ειναι μια χαρα αλλα ποιος τον φταιει ειχε κατι λαμογια διπλα του που τους ακουγε και αυτοι τον καψαν,ας το καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .