Ασυνείδητοι έριξαν φόλες σε σκυλιά κτηνοτρόφων στο Φανό



Ασυνείδητοι, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν έριξαν φόλες στην Τοπική Κοινότητα Φανού, με αποτέλεσμα τον θάνατο
(13) δεκατριών  τσομπανόσκυλων. Να σας θυμίσουμε πως ανάλογο περιστατικό, σημειώθηκε  και πέρυσι την ίδια εποχή στην Τοπική Κοινότητα.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ . ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ Ή ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 1-3 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι εγινε κοπελιες???Μονο στο αμυνταιο σας νοιαζουν τα αδεσποτα??? ουτε ενα σχολιο???? ντροπη σας!!!!!! μιζερια? ουτε εναν καυγα? τιποτα??? μηπως πολιτικη ηταν ολο αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:04 αν πιστεύεις ότι με τα σχόλια και τους καυγάδες θα λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων, έ να σου κάνουμε το κέφι για να στανιάρεις λίγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν τελειως ειρωνικο και αν δεν το καταλαβες δεν ειμαι εγω το ατομο να σου βαλει μυαλο. βαριεμαι. αληθεια οι γατες ειναι αδεσποτα??????? τα προστατευουν οι κυριουλες???? ο συλογος?? γιατι εχουν εξαφανιστει τωρα τελευταια απο την γειτωνια μου........ μονο τα σκυλια ειναι το θεμα του φιλοζωικου????? οι γατουλες??? ταιζα 5-6 εξω απο το σπιτι μου και μεσα σε κατι μηνες ....παπαλα....... εμμμμμ κατι πρεπει να τρωνε και τα καημενα τα σκυλακια...... αλλα μαλλον μερικες κυριες που συμπαθουν σκυλακια εχουν θεμα μονο με αυτα που αγαπουν....

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .