Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ελλάδα η πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ με τα Σκόπια

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ελλάδα η πρώτη αναμέτρηση των μπαράζ με τα Σκόπια για το Παγκόσμιο του Κατάρα το 2015, καθώς η καλή εμφάνιση των διεθνών
δεν συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους έδινε ελπίδες  πρόκρισης στο επαναληπτικό παιχνίδι που θα φιλοξενήσει το γήπεδο Μπόρις Τραικόφσκι την Κυριακή 15/6 στις 21:00 ώρα Ελλάδος.
Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό που πέτυχαν οι Σκοπιανοί από τις συνεργασίες  πίβοτ (Ντιμόφσκι 1γκ.-Στοιλοφ 3γκ.) και  περιφερειακών , το νεανικό σύνολο του Γιώργου Κρανάκη με εξαιρετική αμυντική διάταξη 6-0 και με τον τερματοφύλακα Γεωργιάδη (14 επεμβάσεις) σε καταπληκτική μέρα, κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους Σκοπιανούς και δεν τους επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ξεφύγουν στο σκόρ.
Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, η Ελλάδα έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα ( σκόραραν 10 παίκτες), κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά 2 τερμάτων 22-20 στο 45λεπτό, αναγκάζοντας το προπονητή των φιλοξενουμένων, Ίβιτσα Όμπρβαν να καλέσει ταιμ-αουτ.
Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, το μεγάλο αστέρι των Σκοπίων και της Μπαρτσελόνα Κίριλ Λαζάροφ (7γκ.) ανέλαβε δράση, με ατομικές ενέργειες που κατέληγαν στο δίχτυα της εθνικής μας, έβαλε εκ νέου μπροστά την ομάδα του με 1τέρμα 25-26.
Το ελληνικό συγκρότημα απώλεσε σπουδαία ευκαιρία στην αντεπίθεση  Παπαδόπουλου και Τζηρά, να ισοφαρίσει την αναμέτρηση 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα στον υπολειπόμενο χρόνο, διαμορφώνοντας το τελικό 25-27.
Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο Έλληνας τεχνικός Γιώργος Κρανάκης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του και έκρινε ότι το αποτέλεσμα αδικεί την εικόνα που έδειξε η ομάδα απέναντι στα Σκόπια.
Από την πλευρά τον Σκοπιανών Κίριλ Λαζάροφ, αναγνώρισε την καλή εμφάνιση της Ελλάδας και τόνισε πως η διαφορά των 2τερμάτων αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό παιχνίδι της Κυριακής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αίσθηση προκάλεσε η μικρή και υποτονική παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων , σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση για την εθνική ομάδα χάντμπολ, γεγονός που πολλοί καταλογίζουν στην ΟΧΕ, κρίνοντας άστοχη την επιλογή της εν λόγω έδρας.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5c/Flag_of_Greece.svg/225px-Flag_of_Greece.svg.pngΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Παλάσκας, Μαστορογιάννης 3, Ζαμπούνης 1, Μάλλιος 3, Ευαγγελίδης 3, Γεωργιάδης, Αλβανός 3, Παπαδόπουλος 3, Τζηράς 3, Παπαδιονυσίου, Γουργούμης, Τσάτσος 1, Μαραγκός 4, Κυπραίος, Αραπακόπουλος 1, Μυλωνάς.
http://greeknet.files.wordpress.com/2010/04/fyrom.gifΠΓΔΜ (Ίβιτσα Όμπρβαν): Μιτρέφσκι, Μανάσκοφ 5, Βούγκρινετς 1, Στοίλοφ 3, Λαζάροφ Κ. 7, Γιονόφσκι, Ταλέφσκι, Μιρκουλόφσκι 3, Μαρκόφσκι, Μοισόφσκι, Ριστόφσκι, Ντιμόφσκι 1, Πρίμπακ 1, Γκεοργκιέφσκι 2, Λαζάροφ Φ. 2, Ολιέφσκι 1.
Διαιτητές: Γκέιπελ- Χέλμπιγκ (Γερμανία), Δίλεπτες Αποβολές: 1-2, Πέναλτι: 2/2-3/4.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια