Τελικά από τα επίσημα πρακτικά πλην ενός τμήματος του Φιλώτα‏



Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. καλά ρε, 48.9% ο υπόδικος? ο μούφας? μολυσμένο νερό-μολυσμένη πηγή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 238 Με203 Μπροστα ο κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ ΑΡΕΣΕ ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα που ειναι η λαοθαλασσα απο καθε γωνια του δημου αμυνταιου? τα μηνυματα νικης?? ολοι εξαφανισμενοι..μαλλον με το υδροπλανο θα εφυγαν ορισμενοι..αφηστε να γινουν τιμια και καθαρα οι εκλογες και οι καλπες θα ξανα μιλησουν την κυριακη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε τι εγινε ρε ανεμοζαλη; ζαλιστηκες και το κλεισες το μαγαζι; ελα, ανοιξε ξανα τα σχολια, δεν θα σε δουλεψουμε..πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ακομα δεν ειδατε τιποτα ερχεται και συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποια τιμιότητα και καθαρότητα μιλάει ο κύριος πιο πάνω??Για εκείνη την τιμιότητα και καθαρότητα που απαιτούν να μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων και να τους εκφοβίζουν,να τους τρομοκρατούν,να τους απειλούν και να παίρνουν τις ταυτότητες τους με την βία μέσα στο ίδιο τους το σπίτι?η μήπως για εκείνη την τιμιότητα και καθαρότητα που απαιτούν το να κάνεις φασαρία έξω από το εκλογικό κέντρο και να μην αφήνεις τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν?γιατί αν μιλάμε για αυτήν την τιμιότητα και καθαρότητα τότε οι λέξεις αυτές έχουν χάσει την έννοια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς ήσασταν αυτόι που είχατε το διπλάσιο κόσμο απο τον ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!!! Τ εγινε τωρα? μηπως δεν ξερατε οτι τα ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΕΑ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΔΩ...καλο βραδυ ιωσηφιδη...μια εβδομα σου έμεινεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ......Ε ΑΚΗ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΓΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βούλιαξε ο Φιλώτας και έπνιξε την υπεροψία! Την β' Κυριακή θα πάρει το ποτάμι όλους τους λασπολόγους. Επιτέλους να ξεβρωμίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος φιλωτας; Εχεις μεινει πισω! Βουλιαγμενη λεγεται πλεον, μετα την κοσμοπλημμύρα του Μάκη! χοχο

      Διαγραφή
    2. Boυλιαγμενη!! χ0α0χα0αχ! σωστοςς!!!!!!!!
      δεν υπαρχει λογος να ασχολούμαστε τα αποτελεσματα ΜΙΛΗΣΑΝ!!

      Διαγραφή
  11. ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΜΑΚΗ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΟΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακομα κοιμασαι ρε 11 53 τοσα χρονια ο γιουσουφ και ο τρουφας μας πινουν το αιμα οι μεγαλυτεροι απατεονες ΒΑΛΤΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΕΙΣ ΟΤΗ ΒΓΙΚΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΟΘΟΔΟΡΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπραβο 8 02 επιτελουσ και μια αληθεια

      Διαγραφή
    2. Εγω θα σε περιμενω παλι αλα αυτιν τιν φορα θα εχεις και δορακι(λαμογιο)...

      Διαγραφή
  14. Εγώ μίλησα πιο πάνω για τιμιότητα και καθαρότητα με απτά επιχειρήματα και καταγεγραμμένα γεγονότα τεκμηριωμένα από όλους τους κατοίκους του Βαλτονέρου!και εσείς μιλάτε με αερολογίες και εξυπνάδες του καναπέ σας!νόμιζα πως είχα να κάνω με σοβαρούς και πολιτικά συνειδητοποιημένους συνομιλητές!επίσης έχω να καταθέσω πως ακόμη και πριν λίγο οι κλοπιμαίες ταυτότητες με το ζόρι γύρισαν πίσω σε αυτούς που ανήκαν...και αυτό ξέρετε γιατί ε?έχουμε και δεύτερο γύρο και ακόμη τρέμουν την ήττα..αλλά βέβαια θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο να χάνεις μέσα στο χωριό σου..σε ένα χωριό που δεν πάτησες ποτέ και δεν βοήθησες ποτέ κανένα συγχωριανό σου αλλά όχι μόνο αυτό επιχείρησες να τους βλάψεις κιόλας!δυστυχώς στο μικρό μας χωριό δεν είναι μόνο ο γιουσουφ που μας πίνει το αίμα και είναι απατεώνας ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..αλλά δεν πειράζει γιατί η θεία δίκη επιβλέπει τα πάντα απονέμει στον καθένα αυτό που του αξίζει!και μετά από χθές σκέφτομαι μία φράση του μεγάλου φιλόσοφου Γκάντι που τριγυρίζει στο μυαλό μου που λέει πως οι εχθροί σου πρώτα σε αγνοούν,μετά σε κοροιδεύουν,μετά σε πολεμούν,μετά τους νικάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .