Χωρίς Αντιπολίτευση η Λαϊκή Συνέλευση στο Ξινό Νερό (video)



Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Τοπική Κοινότητα Ξινού Νερού, μετά από κάλεσμα του Προέδρου Νικόλαου Χάσου.
Στην συνέλευση, ο πρόεδρος παρουσίασε τα έργα που έχουν γίνει επί της θητείας του  στην Κοινότητα, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το θέμα που υπάρχει  με την μη καταβολή ενοικίου από την εταιρία του Ιωκειμίδη στον Δήμο Αμυνταίου.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του μεταξύ των άλλων  αναφέρθηκε στο εργοστάσιο του Ξινού Νερού και στα όσα διαδίδονται από την αντιπολίτευση στα καφενεία…
Αίσθηση προκάλεσε η αποχή της αντιπολίτευσης από την λαϊκή συνέλευση, που ενώ λέγονται διαφορά από την πλευρά της για το εργοστάσιο Ξινό Νερό στα διάφορα πηγαδάκια, δεν παραβρέθηκαν χθες που ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ακούσουμε και τις δύο πλευρές και να μάθουμε ποιος λέει αλήθεια!!
Να σημειώσουμε πως οι Σύμβουλοι της  αντιπολίτευσης  ήταν καλεσμένοι στην λαϊκή συνέλευση…
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Αμ δεν ήταν καλεσμένη η αντιπολίτευση!Ποιά έργα όμως κ.Χάσο;Μήπως τα 220.000,00 ευρώ που χαρίσατε στον Τσάνταλι;Και τι κάνατε εσείς τρία χρόνια με τον Ιωακειμίδη που όπως λέτε δεν πληρώνει;Ρε σα δε ντρέπεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σαν δεν ντρέπεστε κύριε Χάσο. Μόνο ο μούφας έχει συνέπεια σε αυτόν τον τόπο επιτέλους;

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ. ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΜΑΚΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πρώτα συμπεράσματα από την λαϊκή συνέλευση στο Ξινό Νερό(παταγώδης αποτυχία).Μαζέψατε 20(είκοσι) συγχωριανούς δια της βίας,όλοι εργαζόμενοι στον Δήμο φοβούμενοι μήπως χάσουν τις δουλειές τους,7(επτά) αντιδημάρχους,και 10(δέκα) παρατρεχάμενους του συστήματος.Μας είπατε γι'αυτά που έγιναν κι αυτά πρόκειται να γίνουν στο Ξινό Νερό,μία τρύπα στο νερό.Έχετε βάλει μπροστά παιδαρέλια να διαχειριστούν την τύχη τού χωριού,με τον Χάσο από πίσω να ελέγχει την κατάσταση,με τον πρόεδρο που για τρεισήμισι χρόνια τον είχε κάνει πέρα τον σύνολο των αντιδημάρχων(καμία συνεργασία μαζί τους),ήταν σε μεγάλη κόντρα σχεδόν με όλους.Καθαρά για δικό του σκοπό.
    Καλά θα κάνει να κάτσει στο σπίτι του,να απολαύσει την σύνταξη και τα γεράματά του,γιατί μόνο κακό και διχόνοια προξενεί στο Ξινό Νερό και ξέρει μόνο αυτός γιατί το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαϊκή συνέλευση στο Ξινό Νερό μετά Βαΐων και κλάδων η απελθούσα δημοτική αρχή χέρι χέρι με τον δήμαρχο Ιωσηφίδη και τον Χάσο προσπάθησαν να κάνουν το μαύρο άσπρο και δεν κατάφεραν να πείσουν τον κόσμο με τις αερολογίες τους,δεν ανέστησαν τον Λάζαρο ούτε κι αυτοί θα αναστηθούν.
    Ξινονερίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ (ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ). Ο ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΗΤΑΝ ΤΟ...ΜΟΥΣΕΙΟ, ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μουντη εικονα Ιωσιφιδη -Χασου καιτα λεγομενα τους καθε αλλο απο αισιοδοξια αποπνεουν για επιτυχη εκβαση του αποτελεσματος...Κιαυτο το βλοσυρο τους υφος μας γυριζει σε εποχες αληστου μνημης...Λιγο χαμογελο και λιγο χιουμορ ποτε δεν εβλαψε κανενα..Εκτος αν προκειται για κηδεια...

      Διαγραφή
  6. Ειναι λυπηρο ο προεδρος μιας εταιρειας στην προκειμενη περιπτωση του ξινου νερου να εκφραζεται με τα χειροτερα λογια για τα προιοντα που παραγονται και να απαξιωνει την ιδια την εταιρεια ενω εδω και τρεισιμιση χρονια δεν εχει ασχοληθει και δεν εχει πατησει το ποδι του στην επιχειρηση μοναχα τωρα πριν της εκλογες. Το μονο που ξερει να λεει ειναι εγω εγω εγω........... ησουν απων κ.ιωακειμ!!! Μια ξινορετισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ξινονερετισα εισαι; Μηπως νομιζεις οτι ηρθε το καρναβαλι του ξινου αθλιε κοιλιοδουλε σεριφακο και μας το παιζεις και γυναικα. Η αληθεια ειναι πως οι πραξεις σου πιο πολυ για γυναικουλα σου φερνουν τελος παντων....

      Διαγραφή
    2. η κυρια πολυ καλα τα λεει !ετσι ειναι το εφτασε στο τελμα το εργοστασιο!δεν πατησε το ποδι του εκει!ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ!ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!ΕΠΙΣΗΣ ΞΙΝΟΝΕΡΗΤΗΣΑ!ΚΑΤΛΑΒΑΤΕ?

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .