Ενημέρωση- Συζήτηση για τις νέες συνδέσεις Τηλεθέρμανσης στον Φιλώτα (video)



Ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κ. Νίκος Παπαχρήστου, με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη, ενημέρωσαν τους κατοίκουςτων τοπικών κοινοτήτων Λεβαίας και Φιλώτα , για έργο

της Τηλεθέρμανσης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου στην ομιλία του είπε πως το συγκεκριμένο έργο γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση λόγω ελλείψεων  και αστοχιών του αρχικού φάκελου που παρέλαβε ως νέα δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το έργο ως μη βιώσιμο και  να γίνει νέα μελέτη από την αρχή.
Ενημέρωσε για την αναγκαιότητα του δανείου ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί το έργο της Τηλεθέρμανσης, τονίζοντας το μεγάλο πρόβλημα στην δανειοδότηση που είχε προκύψει   καταρχήν από την μη ψήφιση στο Δ.Σ. της ΔΕΤΕΠΑ από τα μέλη της επιτροπής κ. Γιάννη Αβραμίδη και κ. Κώστα Θεοδωρίδη και στην συνέχεια στη μη  ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η αντιπολίτευση δεν το έχει ψηφίσει, με κίνδυνο να τιναχτεί το έργο στον αέρα.
Ακολούθησε συζήτηση με τον κόσμο που παραβρέθηκε…

 Σαν δείχνουμε στο δεύτερο βίντεο την τοποθέτηση του Δημάρχου στη συνέλευση για την Τηλεθέρμανση που είχε γίνει το 2013 στην πόλη του Αμυνταίου, όπου και λέει πως Τηλεθέρμανση θα έχουν όλοι οι δημότες το χειμώνα του 2014-2015.
Ο κ. Σάκης Κακλίδης αναφέρθηκε στο γεγονός (προφανώς δεν θυμόταν καλά τις ημερομηνίες) μας ζήτησε να βρούμε το βίντεο… το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε ώστε να θυμηθούμε όλοι….το επίμαχο σημείο είναι μετά 9:40 λεπτό 
Δείτε τα βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

30 Σχόλια

  1. Κακλιδη κανεις κακό λεγοντας ψέμματα υπονομεύοντας την τηλεθερμανση!!!
    Με μας τους κατοικους είσαι?
    Λυπάμαι για λογαριασμό σου
    Καλό είναι να μιλάνε κάποιοι που ξέρουν τα γεγονότα και όχι οι ανιδεοι που θέλουν να κανουν τους έξυπνους
    Απο τον Φιλώτα με αγάπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ
      ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. Καημενοι χωριανοί.. Πάρτε Πολύ ξύλο αλλά βρεγμένο και κυνηγηστετον. Φλομωσε παλι στην μπαρουφα. Το καλυτερο ηταν οτι θα μπουν και τα έκτος σχεδίου στην τηλεθέρμανση. Ουτε ο ίδιος δεν τα πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα ψηφισω θεοδωριδη γιατη καταψηφισε τις τηλεθερμανσεις στα αλλα ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουφα με την ΔΙΚΗ τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αβραμίδη… εσύ δεν ήσουν που έτρεχες και απειλούσες με μηνύσεις τον Μούφα για ατασθαλίες στην τηλεθέρμανση;;;;;
    Τι σου έταξε ή να ρωτήσω πόσα πήρες και πούλησες την γειτονία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέτι μουχαμέτι ο Γιάννης θέλει να γίνει πρόεδρος της τηλεθέρμανσης και νομίζει οτι είναι μια εύκολη ενασχόληση. Γιάννηηηηηη η τηλεθέρμανση δεν είναι συνδικαλισμός στη ΔΕΗ και πέρα βρέχει. Ο κόσμος θέλει να ζεσταθεί. Μάθε και τον μισθό. Δεν πρέπει να είναι δελεαστικός!

      Διαγραφή
  6. Θα ηθελα να μαθουν οι δημοτες την αληθεια και οχι αυτα που συμφερουν σε καποιους.
    Αν δεν την μαθουν απο εσας, θα την πουν αυτοι που την ξερουν......και δεν ειναι μονο η υποθεση της τηλεθερμανσης.......

    Αβραμιδης Ιωαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννάκη αυτά να τα πεις στον Τάσο τον Αμοιρίδη, τον Θέμη τον Αλεξανδρίδη, δεν πήγατε τότε στον εισαγγελέα τον Μούφα για να μη τινάξετε την τηλεθέρμανση στον αέρα, μετά από αυτό το τωρινό σου πούλημα πρέπει να σε φτύνουν όταν έρχεσαι στον Φιλώτα.

      Διαγραφή
    2. Οταν ο Αβραμιδης ερχεται η μπεσα φευγει... αισχοοοος

      Διαγραφή
    3. Το ποιόν θα φτύσει ο Φιλώτα θα το δείτε πολύ σύντομα. .. Ο Φιλωτας ξέρει τι έχει κάνει Αβραμιδη και χωρίς θέση με ΜΙΣΘΌ. Και φυσικά θα μάθει τι ΔΈΝ έχουν κάνει κάποιοι. ....κατέχοντας ΘΈΣΕΙΣ.
      Αβραμιδη Γιαννης

      Διαγραφή
    4. Εισαγγελική παραγγελία ζήτησα γιατί η τότε διοίκηση δεν μου έδινε στοιχεία για το έργο και όχι για ατασθαλίες όπως αναληθως αναφέρεται. Μετά την εισαγγελική εντολή δόθηκαν τα όποια στοιχεία και από τότε κανένα πρόβλημα.
      Αβραμιδη Γιαννης

      Διαγραφή
    5. Ασε ρε Αβραμιδη,σαν τον Φωκα και εσυ,θελατε θεσεις και καρεκλες.Εγω ενα πραμα ξερω οι αντρες οι παντελονατοι δεν γλυφουν εκει που φτυνουν..Ειστε και οι δυο για λυπηση ουτε καν για φτυσιμο ,αυτο θα το φατε στις εκλογες αλλα και αργοτερα!!!!!

      Διαγραφή
  7. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ. ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟ ΣΥΡΣΙΜΟ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη καλή δύναμη,
    Ένας ψηφοφόρος που την προηγούμενη φορά δεν σε ψήφισε άν και ψήφισε Ιωσιφίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να σταματήσει η παραφιλολογία και το ασύστολο ψεύδος με το οποίο εμφανίζει το μέγα θέμα της επισύναψης δανείου για την ολοκλήρωση των έργων της τηλεθέρμανσης και την δήθεν υπονόμευση του έργου εξαιτίας της αρνητικής στάσης προς το δανεισμό ,του κου Θεοδωρίδη, έχουμε να υποβάλλουμε στο δήμαρχο κο Ιωακείμ Ιωσηφίδη 3 ερωτήσεις:
    1η Γιατί η ΔΕΤΕΠΑ προχώρησε σε δανεισμό 1.980.289,37€ με επιτόκιο 6,50% από το ΤΠ & Δανείων, για 10 χρόνια, επιβαρύνοντας το δήμο με τόκους 1.287.188,9 € συνολικά στη δεκαετία, ενώ μπορούσε να τον αποφύγει διαθέτοντας το 1.000.000 € από το ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ κεφάλαιο της ΔΕΤΕΠΑ ,το οποίο 20 ημέρες αργότερα το κατέθεσε σε προθεσμιακή κατάθεση με επιτόκιο μόλις 3,05% (138/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ) και να απαλλάξει το δήμο τουλάχιστον από 332.188,09 €, όπως πρότεινε το μέλος του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ Αβραμίδης Ιωάννης ή να υιοθετήσει πλήρως την απόφαση του κου Θεοδωρίδη που πρότεινε τη χρήση του 1.000.000 € από τα παραπάνω διαθέσιμα της επιχείρησης ΚΑΙ τα προσδόκιμα ποσά από το ΕΑΠ και να απαλλαγεί πλήρως από κάθε τόκο;
    (1.287.188,9 € αυτό το ποσό θα πληρώσει σε τόκους ο δήμος στη δεκαετία).
    2η Τι εννοεί ο δήμαρχος όταν αναφέρει ότι για το δάνειο υπήρξαν εξωδημοτικές εγγυήσεις όταν σαφώς αναφέρεται στην 116/2013 απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ ότι για τις εξασφαλίσεις του δανείου λαμβάνονται υπόψη τα ποσά από τα έσοδα της επιχείρησης και τα δυνάμενα προς εκχώρηση ποσά από τα έσοδα του δήμου (ΚΑΠ); (Τι κρύβεται πίσω από αυτό;).
    3η Ο ισχυρισμός ότι προκειμένου να δοθεί το δάνειο, ετέθη ως προϋπόθεση η αντίστοιχη απόφαση της ΔΕΤΕΠΑ να είναι ομόφωνη μπορεί να αποδειχτεί με κάποιο έγγραφο ή απλά χρησιμοποιείται από το δήμαρχο για λόγους εντυπωσιασμού;
    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ποτέ κανείς δεν ήταν ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ με την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης, ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ είμαστε στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και τη διάθεση του σε ψηφοθηρικές παροχές, στα ψέματα και τις μεγαλόσχημες ανεδαφικές υποσχέσεις του κου Ιωσηφίδη.
    Αστοχίες βεβαιότατα και υπήρξαν στην αρχική σχεδίαση του επιχειρήματος, που οπωσδήποτε κάποιους αδίκησαν, αφού το έργο δεν ολοκληρώθηκε σε μια συνολική φάση εφάπαξ, πλην όμως δεν ήταν εσκεμμένα και εν πολλοίς ήταν αναμενόμενα από τόσης μεγάλης έκτασης έργο, όπου ενεπλάκησαν αναπτυξιακές εταιρείες, δυο ανεξάρτητοι δήμοι, πλήθος διαφορετικών δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων και ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ.

    Στην διάθεση σου η αντικειμενικότητα. Ο τραπεζίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ΚΑΙ ΤΡαπεζίτης και ΠΑ-ΣΟΚ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΉΣ? Γιατί το άρθρο σου το υπογράφει σε άλλο site ο ΤΗΕΟ? Μήπως ΤΗΕΟ είσαι εσυ ο Τραπεζίτης ή γιαλαντζί ΤΗΕΟ?

      Διαγραφή
    2. Τοση αληθεια ανωνυμη κι απο τραπεζιτη ειναι για γελια οποιος την λεει.Οποιος ξερει οτι λεει αληθεια εχει απλυστατα λεει και το ονομα του

      Διαγραφή
  10. Όποιος θέλει να γράφει για τον Αβραμιδη παρακαλώ να γράφει και το ονοματάκι του για να παίρνει και την ανάλογη απάντηση.
    Όσο για το θέμα των μισθών δεν με ενδιέφερε ποτέ και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά. .....Αυτά σε αλλού. ...
    Αβραμιδη Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αβραμίδη αστα αυτά όλοι ξέρουμε πως εξαργυρώνεις τον Βεγορίτη που μαζί καταφέρατε και βγάλατε παράνομη βεβαίωση μονίμου κατοικίας στην γυναικά σου για να την βάλεις στη ΔΕΗ και εξαιτίας σου ο δήμος Φιλώτα πλήρωσε 18.000 για να αποσυρθεί η αγωγή που είχε κανει η φιλωτιανη που παράνομα προσπάθησες να της πάρεις την θέση στη ΔΕΗ. Ο Θεοδωρίδης στις προηγούμενες εκλογές ΛΑΜΟΓΙΟ σε ανέβαζε ΛΑΜΟΓΙΟ σε κατέβαζε και γυρνούσαν με την αγωγή και τα χαρτιά της παρανομίας σου στα χέρια
    Ας μας πει ο Θεοδωρίδης γιατί τώρα τον δέχεται
    Όσους είχε μη καθαρούς ο Ιωσηφίδης και τους έκανε πέρα τους έχεις μαζέψει Κώστα
    Αβραμίδη δεν χρειάζεται να σου γράψω ποιο΄σ είμαι ξέρεις πολύ καλά και αυτά που λέω τα ξέρουν και όλοι στον Φιλώτα και αν τολμάς έλα να τα πούμε και στην πλατεία του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να τα πουμε στην πλατεια του χωριου......γραψε μας ποιος εισαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ......ΥΠΗΡΧΕ ΒΕΓΟΡΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ .....Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβός φίλε αντιπολίτευση ήταν και αυτός και ο Βεγορίτης (φαντάσου τι έχουν να κάνουν αν αποκτήσουν εξουσία) το πιστοποιητικό μονίμου το πήρανε από την τότε περιφέρεια τον κολλητό τους Λεούδη

      Διαγραφή
    2. Εισαι βαθια νυχτομενος αν νομιζεις οτι ο λεουδης εδινε πιστοπιοιτικα.
      Μαζι τους τοτε ηταν και ο Δεμερτσιδης εκ Μανιακιου με μεγαλο φωτοστεφανο αλλα δεν βλεπω να τον αναφερεις. Μηπως επειδη ειναι με τον Ιωσηφιδη;;;; ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ....ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

      Διαγραφή
  14. Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη.(Δημοσθένης )
    Αβραμίδης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έστειλες! Διάβασε Αντιγόνη και άσε τον Δημοσθένη. Ζήσε το μύθο των εκλογών. Ίσως δε σου ξανακάτσει.

      Διαγραφή
    2. Μη βάζεις τον Δημοσθένη στο στόμα σου!!!
      Βάζω στοίχημα οτι θα θυμώσει μαζί σου!!!

      Διαγραφή
    3. Μην μολυνεις τον Δημοσθενη βαζοντας λογια του στο στομα σου.Αλλωστε οταν τα ειπε μαλλον κατι αναισχυντους σαν εσενα θα χε υποψη του. Βλεπεις λαμογια και μιασματα ειχε και τοτε.

      Διαγραφή
  15. Σπιτι στην Πτολεμαιδα,εργασία στην Αθήνα ,μουφιές στο Αμυνταιο!!!
    Αβραμιδη δεν βρέχει.....σε φτυνουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....ΜΑΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ .
      ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ. Ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .