Ασταθής και επικίνδυνος ο Γιώργος Δακής



Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 επισκέφθηκε την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και υπέγραψε
ΕΡΓΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 3.2 ΕΚ. €.
Ακούστηκαν και λέχθηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, η κύρια όμως είδηση ήρθε από την ερώτηση του Δημοσιογράφου κ. Τριανταφυλλίδη Χαράλαμπου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: «Ο συνδυασμός σας θα πάει στις εκλογές με τον ίδιο Αντιπεριφερειάρχη;»
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Περιφερειάρχη: «Ναι. Είμαστε στην κατεύθυνση να κατέβουμε στις εκλογές με τους ίδιους Αντιπεριφερειάρχες. Τους έχουμε δημοσιοποιήσει. Αλλαγή υπάρχει μόνο στην Π.Ε Γρεβενών όπου ο νυν Αντιπεριφερειάρχης αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Γρεβενών».
Σήμερα τρείς εβδομάδες μετά, έρχονται τα πάνω κάτω σύμφωνα με δημοσιεύματα:
Δημοσίευμα του: ΡΑΔΙΟΦΛΩΡΙΝΑ στις 9 Απριλίου 2014.
«Έντονα ακούγετε η αντικατάσταση με εντολή Σαμαρά (;) στο ψηφοδέλτιο του Γ. Δάκη , του νυν Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη. Πιθανότερος αντικαταστάτης του ο πρώην Γ.Γ. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τέως εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Σωτήρη Λ. Βόσδου».
Δημοσίευμα από: ΑΝΑΠΟΔΟΙ 9 Απριλίου 2014.
«Ο Δακής άλλαξε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σήμερα ο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, ενημέρωσε Περιφερειακούς Συμβούλους για την αντικατάσταση της υποψηφιότητας για την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη που κατείχε ο Δημήτρης Ηλιάδης, παίρνει ο Σωτήρης Βόσδου».
Από τα παραπάνω διαφαίνεται καθαρά ότι ό κ. Δακής σε λίγο θα προσφωνείται απλά «Γιώργος» και μετέπιπτα Γιωργάκης! Το βέβαιο είναι ότι δεν θα έχουμε εμείς (οι δημοσιογράφοι) και ο λαός την ευθύνη αλλά ό ίδιος διότι κάνει ότι μπορεί να ευτελίσει την αξία του ονόματος του.
Τι παιχνίδι παίχτηκε στα παρασκήνια επί του παρόντος δεν γνωρίζουμε, το σίγουρο είναι ότι ο κ. Δακής δέχτηκε πιέσεις από άνωθεν…πιέσεις που τον οδήγησαν να αθετήσει τον λόγο του και να καταλήξει ο πλέον αναξιόπιστος και ασταθής υποψήφιος Περιφερειάρχης, μιας και δεν είναι σε θέση να κρατά τον λόγο του.
Οφείλει άμεσα με δελτίο τύπου να αποκαταστήσει την αναξιοπιστία του απέναντι στο σύνολο των Φλωριναίων και όχι μόνο…να μας εξηγήσει γιατί δέχτηκε να γίνει πρωταγωνιστής στην «λαϊκή αγορά του πολιτικού παζαριού», ποια τα οφέλη και σε τι αποσκοπεί.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΣΠΥΡΕ ΗΛΙΑΔΗ ΟΤΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ; ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΗΛΙΑΔΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ; ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΔΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΣΟΝ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσιογράφος Σπύρος Ηλιάδης
    Αντιπεριφεριάρχης Μίμης Ηλιάδης
    Είναι συνωνυμία ή είστε σόι και τον υπερασπίζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ..ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .