Τρεις επιπλέον Αντιπεριφερειάρχες ορίζονται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με απόφαση του Γιώργου Δακή Από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας ο Γιάννης Κιοσές



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, ορίζονται τρεις επιπλέον Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες,
για την περίοδο από 17 Απριλίου 2014 έως 31 Αυγούστου 2014, μετά την πρόσφατη Υπουργική ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα στον Περιφερειάρχη για ορισμό και νέων Αντιπεριφερειαρχών.
Ορίζονται οι εξής:

·         Βασίλης Πάτρας με τομέα αρμοδιότητας Οικονομικών
·         Γιάννης Γιάτσιος με τομέα αρμοδιότητας Περιφερειακής Πολιτικής
·         Γιάννης Κιοσές με τομέα αρμοδιότητας Πολιτικής Προστασίας

   

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. χαλαλι το γλυψιμο τοσο καιρο ρε Κιοσε ,δεν πηγε χαμενο κατι ειναι και αυτο.Τωρα φορα και την στολη βγαλε και καρτες ως αντιπεριφερειαρχης και τρεχε για σταυρους μπας και σωσεις τον Δακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικα τα καταφερε ο Κιοσες ονειρο του να γινει Αντιπεριφεριαρχης ,ακου πολιτικης προστασιας χαχαχαχαχα και δεν εχει παρελασεις ρε Γιαννη για να ανεβεις στην εξεδρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΟ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΟ ΑΞΕΙΖΕ ΟΧΙ ΚΤ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΧ ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για πες μας βρε 7.14 τι ειναι αυτο που προσφερε ο Κιοσες και αξιζε;;;; θα μας τρελανεις;;; Στην Πτολεμαιδφα μενει μονιμα, το μονο που εκανε ηταν να ειναι εξω απο το γραφειο του Δακη σχεδον καθε μερα σαν κανενα σκυλακι που περιμενει κανενα κοκκαλακι. Τελικα το πηρε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:16, 11:03 και 11:05 την επόμενη φορά να βάζεις 5 !!!!! στο τέλος, να καταλαβαίνουμε ότι είσαι ο ίδιος κομπλεξικός π@π@ρ@ς. Συγχαρητήρια, άξιος ο μισθός σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΔΑΚΗ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ?ΑΠΟ ΤΟ 80 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ!ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!Η ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .