Την κάθοδο του στις εκλογές ανακοίνωσε ο Μάκης Ιωσηφίδης (video)



Σε μια κατάμεστη   αίθουσα, από υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού, ο Μάκης Ιωσηφίδης
, παρουσίασε τις αρχές και τους στόχους της Δημοτικής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες».
Ο κ. Μάκης Ιωσηφίδης, στον χαιρετισμό του,  έκανε
μια αναδρομή  στην δημιουργία του συνδυασμού πρίν από τέσσερα χρόνια, στην  πορεία των Ανοιχτών Οριζόντων στο τιμόνι του Δήμου Αμυνταίου και τέλος στους στόχους  για την νέα Δημοτική Αρχή…
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΙΩΣΙΦΙΔΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑ 5 ΛΑΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Μακη εντάξει, στο γράψανε. Αλλά δεν το διάβασες λίγο πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεγάλε εσένα μια πρόταση σε έμαθε ο μουφας να λες σε όλα τα μπλογκ; τουλάχιστον ο Μάκης κάνει έργα. Αυτά θέλουμε! Εσείς θέλετε λόγια; Μουφας είναι ο άνθρωπος σας. Όλη μέρα στα καφενεία με πρώτο τον αλατιερα. Ένας και ένας όλοι είστε τρομάρα σας!

      Διαγραφή
    2. 12:47 ο Μακης δουλεύει δεν προλαβαίνει να γράφει λογια με φρου φρου κιαρωματα αν θες τέτοια...στον μουφακο !!!

      Διαγραφή
    3. Εκει φτάσατε 12.47. Αυτό είναι το καλύτερο επιχείρημα σας για να χτυπήσετε τον Δήμαρχο...χαχαχα Η μιζέρια σας είναι απίστευτη!!!

      Διαγραφή
  3. Στο 1;38 ο κ. με το μούσι δεν ήταν ομιλητής στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια στον αετό κατεβαίνει ο θείοσ βαγγελησ με κύριο ασίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα σιγα μην κατεβει και η θεια ευδοξια ..

      Διαγραφή
  5. σαν μνημοσυνο ηταν η συνεντευξη. τιποτα φρεσκο και μαζεμενοι ολοι βολεψακιδες του εαυτου τους .ολοι που εμφανιζονται μολις ερθουν οι εκλογες για να σωσουν τον δημο και μολις σωσουν τον εαυτοτους εξαφανιζονται πιστευω οι δημοτες να καταλαβενουν ποιους ενοω . μια ματια στο βιντεο και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο συνδυασμος μοιαζει λιγος. Ο Μακης εδειξε κι αυτος κατωτερος των προσδοκιων. Κουρασμενος, με φρασεις κλισε δεν επεισε οτι εχει κατι περισσοτερο να δωσει στον τοπο. Ελπιζω το 50% των συμβουλων που θα ανακοινωσει αργοτερα να ειναι πολυ δυνατο γιατι το πρωτο μισο λυπαμαι αλλα δεν ειναι για μεγαλα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ Η ΜΕ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ...
    ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...
    ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ...
    ΓΑΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγα για τον κύριο Ασίκη. Είναι ένας ενεργός πολίτης του αετού. Συμμετέχει σε όλες τισ εκδηλώσεις και βοηθάει στα πολιτιστικά -αθλητικά-κοινωνικά. Πιστεύω πωσ μαζί με τον θείο Βαγγέλη θα λύσουν όλα τα προβλήματα του Αετού. Άλλωστε το έχουν δείξει με τισ πράξεις τουσ τοσο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.13 και 5.24 μια ερωτιση αυτος ειναι πολιτικος σας πολιτισμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συμφωνο με το παραπανω σχολιο. βλεποντας το βιντεο , βλεπω ολους τους σωτηρες του δημου π.χ κιανας και καπιοι αλλοι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, [που εμφανιζονται μονο οταν εχει εκλογες οχι για το καλο του δημου αλλα για καμια θεσουλα ,για καμια αποσπαση , τελος μονο για τα προσωπικα τους συμφεροντα. δημαρχε με αυτους διπλα σου δεν φερνεις τιποτα το νεο για τον δημο . ενας φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που είναι ο Λιάσης ρε παιδιά;Ο Μωϋσιάδησ; Ο Σταθίκας;Λείπουν και πολύ ακόμη δήμαρχε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΛΙΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ?
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ .........
      ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.....

      Διαγραφή
    2. Αναλύοντας τα πολιτικά δρώμενα των τελευταίων 2 δεκαετιών το βέβαιο είναι ότι ο Ζοζέφ θα ψάξει τον Λιάση επίμονα και εναγωνιωδώς μετά την πρώτη Κυριακή. Η αλοζονεία υπήρξε πάντα κακή σύμβουλος αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και οι τριγύρω συμβουλάτορες, αγνοόντας το μερίδιο της ευθύνης που θα τους αναλογεί από μια ήττα δε θα ξέρουν που να κρυφτούν και πως να δικαιολογηθούν. Η εκκαθάριση δεν έγινε τη σωστή χρονική στιγμή και τώρα είναι αργά.

      Διαγραφή
  12. καπιοι εδω απο τους πολυ παρα πανω σχλιαστες ασχολουνται με ηλικειουμενους μαλλον το αδιεξοδο σας πρεπει να ναι μεγαλο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΩΣΗΦΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΔΩΡΙΚΩN:"ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΥ. " ΜΗ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε σεις δειτε το βιντεο απο την αρχη αυτος ακομα και το καλοσορισμα το διαβαζει και ο Τζηγας εχει σκασει στα γελια και εγω το ιδιο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .