ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (video)



Μια παρέα φίλων, νέων, με αγάπη για το Αμύνταιο αναρωτήθηκε, έψαξε, ρώτησε, βρήκε υλικό και τελικά εντυπωσιάστηκε από το καρναβάλι που δέσποζε στην πόλη τις δεκαετίες
'60-'70 και αρχές '80. Το κέφι, το γλέντι και η χαρά κατέκλυζε όχι μόνο τους Αμυνταιώτες αλλά και χιλιάδες κόσμου που επισκέπτονταν την πόλη κατά τις ημέρες των Αποκριών.
Μήνες πριν τις γιορτινές ημέρες παρέες φίλων, γειτονιών ή ακόμα και σόγια ολόκληρα βρισκόντουσαν για 'ένα κρασάκι' ώστε να συζητήσουν, να σχεδιάσουν και να καταλήξουν στο θέμα που θα αναδείκνυαν και θα γελειοποιούσαν κατά τις Απόκριες. Ακόμα και αυτές οι συναντήσεις είχαν το δικό τους χαρμόσυνο κλίμα όπου γέλια και πειράγματα είχαν την τιμητική τους.
Μπορεί η δικιά μας γενιά να μην αναπολεί εκείνες τις εποχές καθώς δεν συμμετείχε στις εκδηλώσεις. Θα μπορούσε όμως να πρωταγωνιστήσει ώστε να αναβιώσει το έθιμο με τον παραδοσιακό τρόπο στο Αμύνταιο. Στη σκέψη και μόνο των θετικών στοιχείων που θα μπορούσαν να προκύψουν από μια τέτοια κίνηση πραγματικά δεν μπορουμε παρα να ενεργοποιηθουμε.
Παράδειγμα αποτελεί η Έδεσσα όπου το Καρναβάλι της πόλης δεν μετρά και πολλά έτη από την στιγμή που ξεκίνησε.
Κάνε LIKE! στην προσπάθεια για να αναβιώσει το Πατροπαράδοτο Παραδοσιακό Καρναβάλι στο Αμύνταιο και γίνε και εσύ μέλος αυτής της παρέας.
Είμαστε σίγουρα πολλοι που το θέλουμε.....ηρθε ο καιρός πλέον να γινει η σκεψη δημιουργια και πραξη

Δείτε το βίντεο από το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ '60 '70



Δείτε την σελίδα στο facebook

Δημοσίευση σχολίου

67 Σχόλια

  1. Ρε αμυνταιοτες τα έχετε όλα γιατί θέλετε να σταματήσετε απο το ξινό νερό ένα τέτοιο έθημο? δεν σασ φτάνει το πανηγύρι? δεν σας φτάνουν οι εκδηλώσεις που σασ κάνει ο δήμος? αντί να πάτε να στηρίξετε το ξινό με την συμμετοχή σας το θέλετε και αυτό τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπος δεν ειναι να κανουμε κακο στο καρναβαλι του Ξινου Νερου αλλα η αναβιωση του εθιμου στο Αμυνταιο .Μην προτρεχετε διοτι απ τις προτασεις μας θα δειτε οτι δεν θα επιρεαστει το καρναβαλι του Ξινου αλλα θα ενδυναμωθει.

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές, αλλά είναι δυσκόλο γιατί όλοι ξέρουμε τη φάρα είνια οι αμυνταιότες

      Διαγραφή
    3. Πρωτον ποιος ανεφερε το Ξινο Νερο και αναστατωνεσαι εσυ 1:22 ?? Δευτερον το καρναβαλι του Αμυνταιου προυπηρχε του Ξινου Νερου το οποιο και αρχισε μετα τη βιαιη παυση του καρναβαλιου στο Αμυνταιο. Τριτον και κυριοτερο υπαρχει πνευμα συνεργασιας και οχι πνευμα ανταγωνισμου ή εχθρας. Οποτε μπορει και το Ξινο Νερο να δειξει καλη διαθεση και να πετυχουμε απο κοινου σε περιπτωση που και οι ιδιοι το θελουν ,ενα δυνατο και μεγαλο καρναβαλι με πολλες συμμετοχες και αρκετο κεφι!

      Διαγραφή
    4. Αν θέλατε συνεργασία θα μπορούσατε να το προτείνετε και όχι κάθε χρόνο που τελειώνουν οι εκδηλώσεις της αποκριάς στο Ξινό να βάζετε το βίντεο. Αυτό δείχνει άλλη πρόθεση .ΕΛΕΝΗ

      Διαγραφή
    5. Ποιος φορεας να το προτεινε μεχρι τωρα δεν υπηρχε ,απ την δημιουργεια του και μετα θα συζητησουμε

      Διαγραφή
  2. Κάντε LIKE! στο facebook στη σελίδα:

    https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BC%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85/1415074325412070?notif_t=fbpage_fan_invite


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική η προσπάθεια.....like χωρίς σκέψη. Δηλώνω έτοιμος να συμμετέχω στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μωρε εμεις θελουμε παρα παρα πολυ να γινει ξανα το καρναβαλι του αμυνταιου!ομως υπαρχει και ενας παραγοντας που ελεγχει μεγαλη μεριδα του κοσμου του αμυνταιου!Καθε φορα που πλησιαζουν οι αποκριες στο κηρυγμα του κατηγορει οσους ασχολουνται με το καρναβαλι!Ειμαι σιγουρος πως αν ποτε γινει κατι με αυτο το θεμα..τοτε ο σεμπαστιαν σιγουρα θα κανει οτι περναει απο το χερι για να μην αφησει να γινει τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θελετε παρα πολυ τοτε να συστρατευτητε με το πλευρο της ομαδας, υπαρχουν επιχειρηματα απ την μερια μας,θα θελαμε ν ακουσουμε και τα επιχειρηματα της αλλης πλευρας διοτι αφορισμοι και μεσαιωνικες ταχτικες δεν περναν πλεον.Η εκκλησια πρεπει να ειναι στο πλευρο του ποιμνιου της και οχι εναντιων .Ο τοπος μαραζωνει και ειναι καιρος να μην εθελοτυφλουμε αλλα να κανουμε κατι γι αυτο.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ .ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ <> ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  5. ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σελίδα σας έγινε χθες γιατί τόσα χρόνια κανείς σας δεν το έκανε θα έπρεπε να ντρέπεστε. κανείς δεν αμφέβαλλε ότι το καρναβάλι ξεκίνησε από το Αμύνταιου, αλλά αλλού κατέληξε που... εκεί που μπορούν να το κρατήσουν. Γιατί εμείς οι ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΕΣ κρατάμε τα μαγαζιά σας στο Αμύνταιου κύριοι επιχειρηματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να ανοίξεις και εσύ μαγαζί στο Αμύνταιο για να σε κρατάνε οι Ξινονερίτες......

      Διαγραφή
    2. χα χα χα το ξινο αφινει τα λευτα του στο Αμυνταιο?ποιο κουφο δεν υπαρχει!!!

      Διαγραφή
    3. χαλαρωσε ρε 8 27, Τα παιδια σου μιλανε ομορφα. Μια λες ολοι ξερουμε τι φαρα ειναι οι αμυνταιωτες μια λες οτι εσεις μας κρατατε τα μαγαζια. ε δεν θελει και πολυ να ακουσεις τα καντηλια σου

      Διαγραφή
    4. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ!ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΓΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΕΡΙΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ!και για να μην πω αλλους δικους μας που πανε ξερετε που και δεν εχουν πατησει πουθενα!να τα λεμε και αυτα!

      Διαγραφή
  7. ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ , ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ. Θα σας πω μονο αυτο, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ Π.Ε.Σ. ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξινονερίτες ήρθε η ώρα σας……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.ΨΟΦΑΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΤΟ ΞΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω στο ξινο απο τα μπιτολα αντε ρε τωρα θα σας μαθουμε!!!

      Διαγραφή
    2. εδω ντρεπονται να κανουν παρελαση,θα κρατησουν το καρναβαλι?τρομαρα τους!ουτε ενα αρμα της προκοπης.Αμυνταιο με μπολικο καρναβαλι απλετο χωρο χωρις να σε σμπροχνουν οι μπατσοι για να περασουν δυο καροτσες μινιατουρες

      Διαγραφή
  10. μακαρι να ερθει το καρναβαλι στο Αμυνταιο θελουμε πολυ να συμετεχουμε γιατι εκει στο ξινο ολο γρινια και κακια ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι να ερθει στην πολη μας να μπορουμε να ντυθουμε ολοι μας και τα παιδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 364 ημέρες καρναβάλια εκεί στο Αμύνταιο, αφήστε και μια μέρα για τους Ξινούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΕΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΜΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ

      Διαγραφή
  13. Κυριοι στο Αμυνταιο να ξερετε οτι αν γινει κατι τετοιο οι σχεσεις μεταξυ των δυο ''χωριων'' εχουν τελειωσει..Οποιος εχει διαθεσει να συμετασχει σε καρναβαλι το κανει οπου και να ειναι αυτο και δεν το περιμενει εξω απο το σπιτι του 9.34.Το οτι δεν εχουν στο Αμυνταιο σκοπο να χαλασουν το καρναβαλι και με συνεννοηση με τον συλλογο του Ξινου και τα σχετικα δεν τα πιστευει κανενας,ουτε και οι ιδιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται δυναμιτιζετε την κατασταση χωρις λογο ., ημαρτων χαλαρωστε, το καρναβαλι δεν ειναι ανακαλυψη του Ξινου Νερου.το οτι γινεται στο Ξινο δεν σημαινει οτι απαγορευεται να γινει αλλου .Αν ειναι ετσι , την Καθαρα Δευτερα να πετανε χαρταετο μονο στην λιμνη του Αγιου που ειναι και πολλοι καλλητερα απ το ραντοσι σας.

      Διαγραφή
    2. Πρεπει να καταλαβετε οτι το καρναβαλι δεν ανηκει στο Ξινο ,γινεται απλος και εκει οπως σε πολλα αλλα μερη στο κοσμο και εσεις δεν εχετε λογο για το αν γινει στο Αμυνταιο η οχι.

      Διαγραφή
    3. Πρεπει να καταλαβετε οτι το καρναβαλι δεν ανηκει στο Ξινο ,γινεται απλος και εκει οπως σε πολλα αλλα μερη στο κοσμο και εσεις δεν εχετε λογο για το αν γινει στο Αμυνταιο η οχι.

      Διαγραφή
    4. τι εμπαθεια ειναι αυτοι ρε ξινονεριτες. Απιστευτο. Λες και εσεις το ανακαλυψατε και τωρα σας το κλεβουν. Τι αλλο θα ακουσουμε απο δαυτους ρε

      Διαγραφή
  14. Ηρθε η ωρα να αποδειξουμε οτι εδω στο Αμυνταιο εχουμε και μαγκια και μπορουμε να κανουμε κατι ολοι μαζι ενωμενοι οπως πριν λιγες δεκαετιες. Τα οποια σχολια στρεφονται εναντιον αυτης της προσπαθειας ειναι σχολια ζηλιας και εγωκεντρισμου. Παει να γινει κατι αξιολογο και δυναμικο για να ξαναπαρει ζωη η πολη που αλλοτε ηξερε να ζει και να χαιρεται καθε στιγμη. Οσοι πραγματικα αγαπατε το Αμυνταιο και θελετε το καλο του τοπου στηριξτε αυτην την προσπαθεια χωρις πολλα λογια αλλα με πραξεις. Οσοι παλι δεν ενδιαφερεστε και δε σας αρεσει η προσπαθεια μπορειτε ελευθερα να καθισετε σπιτι σας και να μην ενοχλησετε ουτε να σας ενοχλησει κανεις. Κατανοητο ή να το πουμε και σε αλλη γλωσσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη καταλαβανω που το πας
      σε ποια αλλη γλωσσα ξερεις και μπορείς να γράψεις ολο αυτο το κείμενο?
      Αν μπορεις καντο αλλιώς τζαμπα μαγκας.

      Διαγραφή
    2. πες το στα "ντοπια"που μονο καταλαβαινουν οι ξινονεριτες

      Διαγραφή
    3. Αυτο το σχολιακι σου για την αλλη γλωσσα 3.46 τι παει να πει?Εσυ μηπως μας ηρθες απο την πρωτευουσα εδω?.Οπως και να εχει αφου ξερεις να το πεις και σε αλλη γλωσσα αυτο μου φτανει..
      Θα σου προτεινα να κατουρησεις και λιγο γιατι πολυ μαγκια ρε φιλε και θα σου κατσει βαρια..Το οτι κανατε καρναβαλια πριν λιγες δεκαετιες παει να πει πως εισασταν και ενωμενοι δηλαδη?ασε βρες καμια αλλη μπαρουφα να πεις..Και πανηγυρι εχετε Και εκδηλωσεις καθε καλοκαιρι Και παζαρι καθε δευτερα Και φωτιες καθε χειμωνα,αμα θελετε να ερθετε ποιο κοντα εχετε ευκαιριες,δεν σας χρειαζετε Και καρναβαλι.Εκτως αν νιωθεις τοσο κοντα σε αυτην την γιορτη..Αμα παντως απο αυτο περιμενεις να δειξεις την μαγκια σου τοτε τσαμπα μαγκα σε κοβω.

      Διαγραφή
    4. και τι θελεις ρε ξινονεριτη. να γινει η λαικη στο ξινο και να ρχεται ολο το αμυνταιο εκει; πιο λογικο σου ακουγεται;

      Διαγραφή
    5. αν θελετε να ξερετε το αμυνταιο ειναι ενα ματσο χωρικοι που μαζευτηκαν απο ολα τα χωρια ΚΑΙ ΜΑς ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΟΙ!

      Διαγραφή
  15. συμφωνω,ο ποιο σωστος μεχρι τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτά είναι σατανικά έθιμα ενάντια στη θρησκεία. Απορώ ποιο άρρωστο μυαλό τα υποκινεί και γράφει και σχόλια σαν να είναι ντεμέκ πολλοί μαζί που το θέλουν. Η δύναμη του καλού θα νικήσει και όλα τα σχέδια περί καρναβαλιού θα πάνε στα ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακρυβος. Αυτα ειναι ενάντια στη θρισκια σας. Σεβαστη η άποψη σου. Πατα στο YouTube "παπας φερπι" και σχολίασε το μου σε παρακαλώ ...

      Διαγραφή
    2. Ποια δυναμη του καλου μωρε?μας δουλευεις?που ειναι το κακο????ο κοσμος διασκεδαζει!τα μαγαζια θα δουλευουν...οι καφετεριες,τα περιπτερα,τα φαγηταδικα!δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες!αντε παρατα μας...και εσυ και η δυναμη του καλου που εσυ την βλεπεις ετσι!στο τελος θα μας πεις και για μαγους και ξωτικα!Το καρναβαλι θα αναβιωσει ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι..και μην νομιζεις οτι εισαι πιο πολυ χριστιανος απο καποιους που ειναι υπερ του καρναβαλιου γιατι γελιεσαι!

      Διαγραφή
    3. Που ζεις τι εννοεις σατανικα εθιμα ποιο αρρωστο μυαλο πιστευη οτι το καρναβαλι εχει σχεση με τον σατανα, κατσε εκει στην εκκλησια και παρακαλα να πας στον παραδεισο χαχαχα, ξυπνα, στα 2 χιλιομετρα απ το Αμυνταιο γινεται καρναβαλι, στην Κοζανη, στην Ξανθη, στο Ρεθυμνο,και αλλου αυτοι ειναι σατανιστες? ημαρτον θα μας τρελανετε. Στο παραδεισο δεν πανε αυτοι που δεν διασκεδαζουν, πανε αυτοι που κοιμουντε ησυχοι τα βραδια.Τα παιδεια των Αμυντιωτων δεν τα πανε η γονεις τους σε μασκε παρτυ καθε χρονο? δεν τα πανε οοοοοοολοι στο Ξινο Νερο καθε χρονια? οι τοπικοι αρχοντες δεν ειναι παροντες καθε χρονο εκει? δηλαδη τι κανουν εκει, τα προσυλητιζουν στον σατανα αντε καθηστε στον μεσαιωνα σας και παρατηστε μας.

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ Η΄ ΘΡΗΣΚΟΛΥΠΤΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ

      Διαγραφή
    5. η τηλεοραση και το ιντερνετ ειναι οργανα του σατανα κι αυτα προσεξε

      Διαγραφή
  17. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΟΨΕΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ. ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη του ωρα του ανθρωπου , αλλα δεν συμφωνω με τις πρακτικες του τι να κανουμε τωρα.

      Διαγραφή
    2. Τι κακο θα μπορουσε να κανει ενα παροδοσιακο καρναβαλι θα θελα να ξερα, δεν καταλαβαινω την συγκριση που κανεις μεταξι μιας εκδηλωσης και ενος ανθρωπου.

      Διαγραφή
  18. Επειδη ημουν σιγουρος οτι θα τσιμπησουν καποιοι κακοποροαιρετοι εναι εχω να σας πω: Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται! Ξεκολληστε απ'τη ζωη σας και σκεφτειτε οτι μπορει να εννοω τα Αγγλικα ,τα Γερμανικα ,τα Γαλλικα κλπ...Δειτε λιγο την ουσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΜΥΝΤΑΙΩΤΕΣ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΞΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΩΤΕΣ.ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι καθολου υπουλο φιλε μου. Θελουμε να κανουμε καρναβαλι? Αν μπορουμε και εχουμε μαγκια να το κανουμε θα το κανουμε! Αν εσυ διαφωνεις μπορεις απλα να διαφωνεις δε χρειαζεται να ψαχνεις τροπους για να εμποδισεις μια προσπαθεια που σκοπο εχει να φερει χαρα και γελιο στην πολη μας αλλα και σε οσους θα την επισκεπτουν τις μερες εκεινες.

      Διαγραφή
    2. Και εσυ Αναποδη να τα δημοσιευεις ολα τα σχολια....

      Διαγραφή
  20. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙ Ι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημος φυσικα και θα παρει θεση αλλα το αν υπαρχει θεληση και διαθεση να γινει το καρναβαλι δεν ειναι μονο υποθεση του δημου. Η βοηθεια που θα ζητηθει απο το δημο θα εχει και ενα οριο. Δε θα τα περιμενουμε ολα απο το δημο αλλα μονο τα βασικα και αναγκαια.

      Διαγραφή
  21. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!! Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΡΗΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε τωρα ειναι το καρναβαλι, αυριο θα ναι κατι αλλο ρε φιλε. Δηλαδη να μην ξεκινησουμε απο πουθενα;

      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ.ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  22. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δηλαδη τι ενοεις? απ'τη μια ξυπνατε και απο την αλλη να μην γινει τιποτα γιατι και το καρναβαλι κατι θετικο ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΑΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟς Ο ΤΟΠΟΣ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ Ε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καρναβαλι στο αμυνταιο οτι καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΙ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ρε κοτες αμυνταιοτες τι ειναι αυτα που λετε` τριζουν τα κοκκαλα του καντιοτη δεν φοφοσαστε μην σας ΑΦΟΡΙΣΗ`````````````

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .