Νέο εργατικό ατύχημα στο ορυχείο Αμυνταίου

Νέο εργοδοτικό ατύχημα  έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Ορυχείο Αμυνταίου,
όταν  το χειριστήριο σκαπτικού μηχανήματος έφυγε από την θέση του με αποτέλεσμα ο οδηγός να μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά.   Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά ατύχημα μέσα σε λίγες ημέρες στο ίδιο Ορυχείο.


Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ . ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ,ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ,ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν πας εκεί μέσα να δουλέψεις δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη 11:05..δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τα πιο πολλά ατυχήματα είναι στην ΔΕΗ είναι θανατηφόρα..καλύτερα να μασάς πάρα να μιλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας σου δινανε και σενα ρε φιλε στην δουλεια σου καλα λεφτα και πες τους πολλα ειναι δεν τα θελω....δωστε λιγοτερα.....το σκευτηκες ποτε αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι αλλα του μπατσου του οδηγου οπως λες ειναι δουλεια μεσα στην χλειδα ενω στο ορυχειο μεσα στην σκονη και την τεφρα εσυ αυτο το σκεφτηκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας δε μίλησε για τις υπόλοιπες δουλειέςστην Ελλάδα ρε φίλε. Έγινε ένα ατύχημα στο στο ορυχείο και ενημερώνουν τον κόσμο, ποιο είναι το πρόβλημα σου;;; Αντί να προσευχόμαστε όλοι μας για αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες σε οποιαδήποτε εργασία κατέθεσε και λες αερολογίες. Εάν θες να συζητήσουμε το θέμα τον χρημάτων , μπορώ αμέσως να σου πω ότι: Α) πλέον τα λεφτά είναι όπως θα έπρεπε, Β) δεν τα κλέψαμε, μας τα έδωσαν, Γ) δουλεύουμε στην πιο δύσκολη δουλειά κάτω από αντίξοες συνθήκες χειμώνα- καλοκαίρι, 3 σαββατοκύριακα το μήνα, βάρδια, όλες τις γιορτές μακριά από το σπίτι μας. Σας κούρασα αλλά ο συνάδελφος είναι πολύ καλός μου φίλος, και ο κύριος επάνω δεν σέβεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 4.25 ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ

      Διαγραφή
  7. ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ........
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ???
    ΕΓς ΕΧς ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ...ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΚΑΒΩ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δουλεια φιλε μου ειναι σκληρή αλλα αν εννοεις εσυ οτι σκαβουμε με τα χερια και φορτωνουμε την ταινια, να σου πω τοτε οτι οχι δεν σκαβουμε με τα χερια οπως νομιζεις και εσυ και ο υπολοιπος κοσμος, γιατι το εχω ακουσει απο παρα πολλους ασχετους. Οσο αναφορα το πως μπηκα, ενα εχω να σου πω, ειμαι παρα πολυ τυχερος που ειμαι απο ενα πληττωμενο χωριο οπως ειναι το Κλειδι που εφυγα στα 15 στην φλωρινα και ο λογος ειναι η ΔΕΗ. Εδω και πολλα χρονια η ΔΕΗ εχει αυτην την τακτικη να πω, να εχουν περισσοτερα μορια τα χωρια στα οποια δραστηροποιειται με την διανυξη ορυχειου, και θα μου πεις εσυ οτι και εσυ που εισαι απο τον Αετο δεν πληττεσαι απο την ΔΕΗ:, και ναι φιλε πληττεσαι αλλα δεν φταιει κανενας γι'αυτο παρα μονο το καθεστως της ΔΕΗ και οι κυβερνησεις που εχουμε τοσα χρονια. Οπως σου ειπα και πριν ειμαστε παρα πολυ τυχεροι εμεις.... παμε τωρα στο θεμα σου, τα δυο πτυχια και τα μεταπτυχιακα που εχεις φιλε μου ειναι δικια σου επιλογη και στην μη χρησιμοποιηση τους για εργασια πανω σε αυτα παλι δεν σου φταιω εγω, φταινε τα αποβρασματα που ψηφιζαμε τοσα χρονια, και ειναι καιρος να τα αλλαξουμε ολα, δεν εχω αδικο... στην ΔΕΗ(ορυχειο) σαν εργατες και σαν τεχνικους ζητανε να εχεις ενα απολυτηριο απο μια τεχνικη σχολη και οχι μεταπτυχιακα, συγνωμη που γινομαι σκληρος αλλα αυτη ειναι η αληθεια

      Διαγραφή
    2. Αφού έχεις δύο πτυχία και ξέρεις τόσα πολλά γράμματα, το παίρνεται και τα λεφτά έτσι δεν γράφονται;;; ευχαριστώ...

      Διαγραφή
    3. Τα πτυχία, η παιδεία και ο χαρακτήρας σου, χαρακτηριστικά του μηνύματος σου.

      Διαγραφή
    4. τι θες να πεις? Δεν καταλαβαίνω. Εχω δουλέψει στο ορυχειο και ξερω τι γίνετε.Αντε να δουλευετε κανα διωρο στο οχταωρο.
      Δεν κατηγορώ εσάς έτσι βρήκατε και κάνετε εγώ τονίζω την αδικία.
      Δεν μπωρει εσεις να περνετε τοσα λεφτα και να μην κανετε σχεδον τιποτα..γιατι ολα τα κανουν οχταμηνητες και διμηνητες,να μην εχετε σπουδασει τιποτα και εγω μετα βιας να περνω 500 ευρο σκάβοντας όλη μέρα,
      Ετσι οπως παει θα τρωγόμαστε αναμεταξύ μας δεν το βλεπετε?

      Διαγραφή
  8. θα κουκουλωθεί και αυτό όπως τα προηγούμενα .
    Περαστικά και καλή ανάρρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε τράβα ρε φίλε εσύ με τα πτυχία να σκυλιασεις να βρεις δουλειά!! Βρήκες την εύκολη λύση τα αρχαία με 500 ευρώ όπως λες κλαις επειδή δε μπορείς να βρεις δουλειά.....!!! Όχι φίλε κανείς λάθος... Δεν θες να κουνησεις τον κωλο σου να βρεις!!! Άμα δε σου αρέσει να κάνεις κάτι άλλο!! Κατακρίνεις τις δουλειές των άλλον απερίσκεπτα!!! Και αν έχεις τα πτυχία σου όπως λες θα έπρεπε να σου έκοβε λίγο και να μην μιλούσες έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα να δουλέψεις εσυ να δεις πόσο εύκολη λύση είναι ..σοβαρολογείς?
      Και βέβαια κατακρίνω αφού ολοι εκει ειναι τοποθετημενοι με κοματικα κριτήρια και χωρίς προσόντα.
      Οχι τίποτα αλο μας το παίζουν και ιστορία χωρίς να παράξουν ουτε ενα ευρο.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .