Κάηκε ολοσχερώς κατοικία στη Λεβαία Φλώρινας (video)



Φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα, μετά τις 5μ. μ., έκαψε ολοσχερώς παλιά κατοικία στη Λεβαία Φλώρινας .
Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας η οποία έσβησε την φωτιά, και έτσι δεν επεκτάθηκε στα γειτονικά σπίτια. Στο σπίτι την ώρα εκείνη ευτυχώς δεν βρισκόταν κανένας. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων αλλά και του Προέδρου του χωριού το σπίτι θερμαινόταν με καυσόξυλα και δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα οι ένοικοι να φωτίζονται με κεριά. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το Πυροσβεστικό τμήμα Πτολεμαΐδας.
Δείτε το βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Πρόεδρε που έτρεξε πρώτος στο συμβάν για να παρέχει τις υπηρεσίες του.ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και πού είναι η τηλεθέρμανση που ελεγε ο δήμαρχος για φέτος αν υπήρχε τηλεθέρμαση δεν θα παθεναν αυτό το κακό. είναι ντροπή δήμαρχε να μην ολοκληρωθεί εν ετει 2014 σε φιλώτα λεβαία αμύνταιο είναι μιά οικονομηκή ελάφρυση στους πολίτες της περιοχής αλλά και αυτό θα παιχθεί στην εκλογές,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναψηφίστε Θεοδωρίδη . Και όσων αφορα την συγκεκριμένη οικία πρωτού σχολιάσετε αν δεν ξέρετε μην λέτε πολλά πολλά , είχανε λεφτά να πληρώσουν να συνδεθούν και να είχε τελειώσει το έργο της τηλεθέρμανσης?

      Διαγραφή
  3. Γιατί δεν Ρωτάς πρώτα τον Θεοδωρίδη και τον Μπιτάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .