Ένα πρόσωπο με κύρος, συλλογικότητα και προγραμματικό λόγο, θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Περιφερειάρχη – Tι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου




  Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή (λίγο μετά τις 14:00) συνέντευξη τύπου για το αποτέλεσμα της πολιτικής διαδικασίας στη διευρυμένη Ν.Ε. του κόμματος που διεξήχθη χθες Πέμπτη 23/01 με θέμα την κατάθεση προτάσεων για υποψηφίους περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες στην περιφέρεια Δ.Μ.


Σύμφωνα με τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Γιώργο Χιωτίδη τα βασικά χαρακτηριστικά του υποψήφιου Περιφερειάρχη του κόμματος θα πρέπει: να μπορεί να ενταχθεί στη συλλογικότητα που θα έχει η παράταξη, να είναι ένα πρόσωπο με κύρος, να μπορεί να ηγηθεί, να έχει προγραμματικό λόγο, αλλά και να υιοθετήσει τα βασικά πράγματα στα οποία στηρίζεται το αξιακό σύστημα του κόμματος. «Δεν πρόκειται για κάτι δογματικό, αλλά για κάτι εξόχως Δημοκρατικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χιωτίδης.  

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο, σημείωσε ο κ. Χιωτίδης, καθώς όπως ανέφερε «θα κριθούμε και για τις επιλογές μας». Ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης απέφυγε να σχολιάσει το δημοσιεύμα του kozan.gr στο οποίο παρουσιάστηκα μερικά υποψήφια ονόματα λέγοντας πως: «Αν δεν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες του κόμματος δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο». Να τονίσουμε τέλος ότι σύμφωνα με τον κ. Χιωτίδη, αλλά και το μέλος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσο Πολιτίδη,  ενδέχεται να μην ολοκληρωθούν οι διαδικασίες την Κυριακή, αλλά να υπάρχει και δεύτερος κύκλος διαβουλεύσεων.

Θανάσης Τέγος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια