Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας : Τροχαία, οδήγηση και αλκοόλ



Πληθώρα τροχαίων ατυχημάτων- και μεταξύ αυτών αρκετών

Θανατηφόρων-αποδίδονται στην κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση, σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα  τελευταία χρόνια στην Δυτ. Μακεδονία.


Το φαινόμενο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο στο πλαίσιο μιας σταθερής και διαχρονικής πολιτικής πρόληψης των τροχαίων, όπως έχουν αναφέρει ειδικοί επιστήμονες και αρμόδιοι, σε ημερίδες και εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε και το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαίδας-Φλώρινας.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι μάλιστα το γεγονός της αυξητικής τάσης που παρατηρείται σε ότι αφορά την χρήση του αλκοόλ στους νέους οδηγούς, κάτι που πρέπει  να  μας προβληματίσει όλους  και ταυτόχρονα φυσικά να ενεργοποιήσει όλες τις αρχές και τους φορείς, ώστε  μέσα από  συγκεκριμένες  ενέργειες, πρωτοβουλίες  και  δράσεις, να ληφθούν όλων των ειδών τα μέτρα που απαιτούνται για την  αντιμετώπιση του φαινομένου  «Αλκοόλ και οδήγηση».

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας της  AUTOVISION δηλώνει την ουσιαστική συμμετοχή του στον αγώνα εναντίον των τροχαίων ατυχημάτων και είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για τον σκοπό αυτό.



 


        

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια