ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Τρεις σπουδαίες μεταγραφές πραγματοποίησε η ΘΥΕΛΛΑ στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Πρόκειτε για τους..

..

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ο Ηλιαδης ειναι ανεπιθυμητος στο Φιλωτα και κακως τον πηρατε επειδη σας παρακαλαγε. Οταν πριν δυο χρονια καιγομασταν για βαθμους για να σωθουμε και ισοφαρισε το τοτε αδιαφορο Αμυνταιο 4-4 στο 90 ετρεχε μαζευε τη μπαλα απ τα διχτυα και φωναζε να νικησουν. Να παει απο κει που ηρθε ο αντιπαθητικος.Οσο για τα αλλα δυο παιδια καλως ηρθαν στην ομαδα μας πολυ καλοι παιχτες και καλα παιδια ειδικα ο Στεφανος. Θα βοηθησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταιει κανενας Ηλιαδης επειδη τοτε επαιζε με παθος για την νικη για την ομαδα του! Τις αδυναμιες της τοτε Θυελλας να μη τις κρυβουμε πισω απο δηθεν κακους και ψαχνοντας εχθρους!αν δεν μπορουσες να σωθεις με την αξια σου καλα εκανες και επεσες! Με παρακαλια και στημενα ματς δεν αξιζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε τοτε το αδιαφορο αμυνταιο επαιζε με τερματοφυλακα παικτη που παιζει μεσα δεν σου φταει κανενας ηλιαδης αν δεν ειχες την ομαδα να μεινεις στην κατηγορια.Και παικτη σαν τον Ηλιαδη δεν θα βρεις ευκολα αν θες να ανεβεις στην Γ Εθνικη οπως λες. Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεν θα βρει ? Παίκτη σαν τον Ηλιάδη? Σιγά ρε, χαλάρωσε λίγο.....Σιγά τα αυγά.
      Είναι απλά ένα ακόμη κακομαθημένο παιδάκι που δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σοβαρή μπάλα. Ειδικά σε ομάδα που θέλει να λέγεται σοβαρή. Ξέρεις γιατί? Γιατί έχει μεγάλη γλώσσα. Και η μπάλα δεν θέλει γλώσσα, θέλει δουλειά!

      Διαγραφή
    2. Σωστος.Δε μας αρεσει λεμε.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΒΕΥΗ ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΛΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα θα πω σε ολους τους φιλαθλους του φιλωτα καντε ενα μεγαλο αγαλμα στον πεπε γιατι χωρις αυτον θα παιζαται ακομα με τον πατρασκακη και τον χαρη αν θα φυγει απο τον φιλωτα θα αφανιστιτε κσι εσεις μπραβο στο κωστα και στον γιο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αφήσουμε τις μικροπρέπειες και τα μεταξύ μας μαχαιρώματα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 5-6 χρόνια με την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα διοικητικά-τεχνικά-υλικά της ομάδας μας. Όσο αναφορά τον Ηλιάδη δεν παύει να είναι ένα παιδί που βγάζει φοβερό πάθος και διάθεση μέσα στο παιχνίδι του και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο στα μεταξύ μας παιχνίδια. Από μεριά μας πρέπει να καλωσορίσουμε αυτόν όπως και τα άλλα δυο παιδιά και να προσπαθήσουμε να τα εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ομάδα και καλό κουράγιο στην διοίκηση για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει.

      Διαγραφή
    2. αμπαλε αμπαλε αμπαλε αμπαλε. Τον Χαρη για να το φτασει ο ηλιαδης θελει πολλα χρονια το αμπαλο που του φευγε η μπαλα κατω απ τα ποδια χθες και οσο για τον Γιωργο δε μπορεις να πεις τιποτα το παιδι εχει προσφερει περισσοτερα στην ομαδα απο οποιονδηποτε αλλον και λογο της φυσης της δουλειας του οποτε μη μιλας αγραμματο γαλακι.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .