Ο χαρακτηρισμός του Ίβιτσα Όσιμ "πόρνη μπάλα" ταιριάζει γάντι στον αγώνα της Θύελλας με τον Άρη Λόφων

Σε ένα παιχνίδι απο αυτά που δικαιώνουν το χαρακτηρισμό του ομορφότερου παιχνιδιού στον κόσμο (ποδόσφαιρο) αλλά και τον Ίβιτσα Όσιμ για την φράση "πόρνη μπάλα", η ΘΥΕΛΛΑ ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0 στην έδρα του Άρη Λόφων..
...
Περισσότερα διαβάστε  ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Τι να πει κανεις Α ΕΠΣ Φλωρινας το μεγαλειο σου. Γιαυτο ειμαστε 100 χρονια πισω στο ποδοσφαιρο σαν νομος. Τωρα να γραψουμε κατι για τον απαραδεκτο τροπο που χειρηστηκαν τον αγωνα οι ανθρωποι και ο κοσμος των Λοφων ασκοπο ειναι καθως δε νομιζω να ξερουν να διαβαζουν ποσο μαλλον να μπαινουν στο διαδικτυο και να γραφουν κιολας. Ενας λογος παραπανω να δουμε αυτο τον αγωνα ως το καλυτερο αρνητικό παραδειγμα για να ανεβουμε κατηγορία και να ξεφυγουμε απ τη βρωμια και την καταντια της Α' ΕΠΣ Φλωρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δηλαδή είσαι πιο πολιτισμένος ; Καλό θα είναι να προσέχεις τις εκφράσεις σου . Ζορίστηκες επειδή δεν μπόρεσες να κερδίσεις μάλλον .
      Και έχεις ακόμα πολλά παιχνίδια για χάσεις βαθμούς .

      Διαγραφή
    2. *για "να" χάσεις βαθμούς, μάλλον είχε ένα δίκιο ο φίλος πιο πάνω.. Όσο γι αυτά που λέει δίκιο έχει, είναι τραγικοί εκεί πάνω.

      Διαγραφή
    3. Που τους είδες μωρέ τους μπράβους, η χαζομάρα σύννεφο πάει.. ο κάθε μικρούλις, θέλει να λέει "μεγάλες" κουβέντες για νιώθει σπουδαίος, καταλήγοντας όμως να λέει μ@λ@κίες..

      Διαγραφή
  2. Οταν στα ντερμπι στο γηπεδο σας βαζετε μπραβους στους εποπτες πατε το ποδοσφαιρο μπροστα εσεις??Με το ζορι δεν βγαινει κανεις πρωταθλητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο που δεν γινετε ειναι το να χασουμε το πρωταθλημα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...

      Διαγραφή
    2. Το σύστημα με τους μπράβους το γνωρίζει η διοίκηση από τις εκλογές της ΕΑΣ Αμυνταίου.

      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ......

      Διαγραφή
  3. Αν δε μπορείς να πάρεις τους Λόφους πώς θα παίξεις Γ΄Εθνική; Στις αρχές κάτι για ΡΕΑΛ και μπαρμπούτσαλα λέγατε. Θάνος Αμμοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το Αμμοχώρι θα έχετε την τύχη που είχε και ο Αγιος Παντελεήμονας στο κύπελλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα αρπαξεις ακομα ενα τετραμπαλο και θα ηρεμησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .