Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον ΑΜΥΝΤΑ και την Στέγη Ποντίων Αμυνταίου (video)



 Μια πολύ όμορφη, άκρως Χριστουγεννιάτικη γιορτή, πρόσφεραν στον κόσμο που παραβρέθηκε οι χορωδίες του Αμύντα και της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου
στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το πρωί  στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Αυτός ο Γρομπανόπουλος ούτε να μιλήσει-εκφραστεί δεν μπορεί.Λέει για τον Αμύντα οτι βλέπω άτομα που δίνουν τη ψυχή τους τραγουδώντας και μετα το απόλυτο κενό.μετα πήγε στους πόντιους και επειδη και εκει δυσκολεύτηκε είπε το άσχετο ενω δεν κολλούσε η κρίση να είναι μόνο στη τσέπη μας.δες τε απο 0.05-1.05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χορωδία του Αμύντα πολύ καλή όμως πολύ ...δήθεν. Και οι μεγαλύτερες χορωδίες του κόσμου τέτοιες μέρες λένε κάτι πιο χαρούμενο πιο ξεσηκωτικό. Μάλλον η χορωδός ψάχνει τη σκάλα του Μιλάνου μέσω Αμυνταίου. Και αυτή η κιτς ενδυμασία. Φτάνει πια. Φωνές πολύ καλές αλλά θεματολογία και παρουσία λίγο πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Να τους βάλουμε φουστίτσες λαμπάντα και να τραγουδάνε hip-hop. Όσο για τα χριστουγεννιάτικα και μόνο τραγούδια που είπαν, η αλήθεια είναι ότι είναι απαράδεκτοι που δεν έμαθαν ακόμα αυτό της Βανδή. Χριστούγεννα - Χριστούγεννα ευτυχισμένααααααααα και σε σένα λοιπόν καλέ μας φίλε.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .