Οσμή Εκλογών ή οσμή σκανδάλου; (video)



 Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου άναψαν τα αίματα όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ κ. Παπαχρήστου κατηγόρησε τον κ. Θεοδωρίδη για κακοδιαχείριση….
.



Δείτε το βίντεο:



Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

  1. ο Λιασης τι ακριβως κανει; Ειναι συμπεριφορα προεδρου; σηκωνεται ορθιος για να κανει τι; να μας δειρει; ημαρτον. Εχει και το νεκροταμπελο λες και ειναι 18αρης φανταρος οτι να ναι πραγματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαα! αυτη η παρατηρητικότητα με το νεκροτάμπελο με έλιωσε!

      Διαγραφή
  2. καρναβαλια ειστε ολοι!αντε σπιτια σας!να ρθει κανενας αλλος!κουρασατε ολοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ .Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ…
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Α………….ΛΑ ΓΥΡΙΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ .

    Υ.Γ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ … «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ αυτό που μας αξιζει… ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παπαχρήστου πες για τους κλεμμένους υποσταθμούς. Πες για τις μίζες. Τι τους καλύπτεις? Επιτέλους ας τελειώνει το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα. Λιάση ντροπή που δε μπορείς να βάλεις σε τάξη τον Τόλη. Ο νταβατζής του δ.σ. κατάντησε και αποπροσανατολίζει την συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ

      Διαγραφή
  5. Ανεμοζάλη το θέμα έχει πολύ ζουμί!!!!!!
    Ατασθαλίες;;;; Αγωγές;;;;
    Δηλαδή ο Παπαχρήστου κατηγορεί τον Θεοδωρίδη ότι κάτι δεν είχε κάνει καλά.
    Μάλλον είναι η γνωστή αγωγή που ο Θεοδωρίδης δεν έδωσε τα λεφτά στον εργολάβο. Τι γίνεται; Τελικά ο εργολάβος τον πάει στα δικαστήρια; Αν είναι έτσι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι οσμή.
    Είναι βρώμα.
    Επιτέλους να ξεμπροστιάσουν τον Θεοδωρίδη.
    Τι περιμένουν και δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επιτελους ναι, αγανακτισες εσυ. κολλημενα μυαλα. προσωπικες αντιπαραθεσεις. αυτοι ειμαστε

      Διαγραφή
  7. Επιτελους βαλτε στη θεση του το φασιστοειδες ανδρικελο του αρχιερεα της διαπλοκης. Δηλητηριαζουν καθε ενοια δημοκρατιας και διαλογου κατι τετοια φερεφωνα που το μονο που ξερουν ειναι να ουρλιαζουν και να οχλαγωγουν προβοκατορικα. Ακομα κι οι καημενοι αφελης που τον ψηφισαν εχουν σιγουρα αηδιασει απο την απιστευτα φασιστοπροβοκατορικη συμπεριφορα του. Οσο για σενα που του γραφεις τι να λεει γραψε και καμια καινουρια λεξουλια ολο τις ιδιες κοτσανες τους κοπαναει παντα. Αισχος Αηδια,Ντροπη για τον δημο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τεσσερις κολωνες εχει αυτη η ζωη.. τις τρεις τις εβαλε ο μακης γυρω απο το σπιτι του. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η εμμονή του Παπαχρήστου με τον Θεοδωρίδη έχει καταντήσει γελοία. Αίσχος...
    Μάκη Ιωσηφίδη, πρόσεχε, έχεις πολλές οχιές δίπλα σου.
    Ένας ψηφοφόρος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ?? ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΙΤΙΔΗ ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε θεοδωριδη,ακομη να απαντησετε. 947.000 Ευρω για μελετες χωρις οικονο μοτεχνικες για να διαπιστωσετε, εαν ειναι συμφερουσες οι μελετες και το σπουδαιοτερο χωρις εργο, που πηγαν τοσα λεφτα, απο τη μια μερια και απο την αλλη οι ατασθαλιες. Τι γινεται επι τελους εδω.Τσιφλικι δικο σας ειναι το Αμυνταιο???? Σταυρος Νικος Αμυνταιο Αγιος Π.....μων

      Διαγραφή
    2. Ο χαριτιδης μετα το ονομα και το επιθετο του δεν ξερει καλημερα να πει αλλα αυτη η ατιμη η ΔΕΗ με το σαπιοΠΑΣΟΚ ολα αυτα τα υποκειμενα τα καναν ανθρωπους. Τωρα φυσικα το μονο που τον νοιαζει ειναι οι αναθεσεις εργασιας στην κορουλα του απο τον Δημο. Θεοδωριδη παρατα τους αυτους βαλε νεους ορεξατους αυθαρτους στις λιστες σου και αφου θα βγεις που θα βγεις τουλαχιστον να κανουν εργα στις κοινωνιες.

      Διαγραφή
    3. ο χαριτιδης λεει απλα οτι δεν ειναι επι του παροντος μια τετοια συζητηση. προφανως αν ερθει στο συμβουλιο το θεμα για προηγουμενες ατασθαλειες θα μπορει να τοποθετηθει ο καθενας. Τα αυτονοητα πρεπει να εξηγουμε

      Διαγραφή
  11. ιμουν νιος κε γερασα, τον μουφα ν¨αγρικο το λιαση ν"αγναντευο το μακι ν"εμπιστευτο θελο νιο στο θοκο αυτο ισιχα ν"αποθανο{δεν αντεχω παιδια,καντε κατι}{φωνιτικη γραφη ειναι}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτης διαλογιζομενος και προβληματιζομενος δεν εγκρινει την Αλαζονικη συμπεριφορα του μουφα και την καταδικαζει στη καλπη,Ακου καταψηφισε την επεκταση της Τηλεθερμανσης σε Αμυνταιο, Λακια,φιλωτα. ΚωσταςΑμυνταιο Νικος φιλωτα Στεφανος Λακια

      Διαγραφή
    2. Ωραίο το καινούργιο κολπάκι με τους δήθεν επώνυμους από διαφορά χωριά του Δήμου....χαχαχα Μας επεισες βρε Κωστανικοστεφανάκη!!!! Μαριαλεναχριστινακατερινασοφιαγιωργιαγιαννούλα!!!!!!!!! Βρε άντε παραπέρα πληρωμένοι σχολιαστές....

      Διαγραφή
  12. κ. Παπαχρήστου
    Επειδή βλέπω ότι το θέμα της ΔΕΤΕΠΑ και του κ. Θεοδωρίδη έχει φθάσει στο επίπεδο του προσωπικού, παρακαλώ να δημοσιεύσεις ισολογισμούς και κίνηση λογαριασμών της εποχής του και ισολογισμό της δικής σου εποχής. Τον βλέπω να φωνάζει και μου θυμίζει την παροιμία "φωνάζει ο κλέφτης...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο σταθης γιατι ειναι διπλα στον παπαχρηστου.....
    Μουφακι δεν ειναι τωρα?
    Να παει απεναντι με τον μουφα οπως παει και στα χωρια μαζι του και λενε ψεματα στον κοσμακι!οπου φυσαει ο ανεμος.λαμογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μην είσαι και πολυ απαιτητικός,ο μακης μπηκε στη ζωή μας τελευταία,ούτε στην περιοχή μας δεν ήταν..ήρθε, βγήκε κι εν μια νυκτί θα φύγει.
    Αλλοίμονο στο Λιάση που ρεζιλεύτηκε, να είναι υποτακτικός του.το μετάνιωσε βε΄βαια, αλλά, φεύ, είναι πολύ αργά...
    έκαψε το αστεράκι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυριε Παπαχρηστου..
    Οσο εισασταν αξιωματικος του Ελληνικου στρατου δωσατε εναν ορκο.Να υπηρετειται την πατριδα σας..Με το να συγκαλυπτεται ατομα που θεωρειτε ενοχους και να μην τους φερνετε να λογοδοτησουν,το μονο που δειχνει ειναι οτι μαλλον τα πρωσοπικα ωφελει υπερισχυουν..
    Κριμα γιατι οντως σας θεωρουσα αξιολογο ανθρωπο..
    Μαλλον η πολιτικη ριζωνει και στην δικια σας συνειδηση...

    Καλη συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπως γνωρίζουμε όλοι σε ένα αθλητικό παιχνίδι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Την τακτική αυτή ακολουθεί και ο ΤΗΕΟ σε συνεννόηση πάντα με τον Τόλη το τανκ. Αν αναλωθούμε σε ιστορίες αυτού του είδους από το διαδίκτυο σημαίνει ότι δε πάμε καθόλου καλά. Υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι που λέγονται δικηγόροι που μαζί με κάποιους άλλους επίσης κατάλληλους,τους δικαστές, σε κάτι κρύες ψηλοτάβανες αίθουσες, τα δικαστήρια, έχουν μοναδική απασχόληση να λύνουν τέτοιου είδους υποθέσεις. Ούτε το δημοτικό συμβούλιο, ούτε το blog αυτό πρέπει να καταντήσουν εκπομπή του Μικρούτσικου και της Σίας Λιαροπούλου. Μας ενδιαφέρουν έργα με φινέτσα και στυλ που θα αναβαθμίσουν τον τόπο μας και όχι χοντροκατασευές με πολύ τσιμέντο και πέτρα. Καληνύχτα Αμύνταιο. Σκεπαστήτε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιαροπούλου ποια είναι; Η Αννίτα Πάνια μήπως;

      Διαγραφή
  17. Ο ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΑΞΙΑΣ 5.000 ΕΥΡΟ Κ ΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΗΤΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΟΥΝΤΙ ΑΞΙΑΣ 10.000 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .