ΘΥΕΛΛΑ-ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙ 7-0 Δηλώσεις του Προπονητή της Θύελλας και φάσεις από τον αγώνα (βίντεο)



Σε εξαιρετικό απόγευμα η Θύελλα συνέτριψε τον Ηρακλή Αρμενοχωρίου με σκορ 7-0.
Απο το 1ο λεπτό δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο και με αφόρητο pressing σε ολο το γήπεδο αλλά και εξαιρετική κυκλοφορία δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες για γκολ!
Τα γκολ σημείωσαν ο Αραμαδανίδης στο 8ο λεπτό,ο Ιωαννίδης στο 14ο στο 23ο και 32ο,ο Λυκόπουλος στο 19ο,ο Μαρκόπουλος στο 60ο και ο Σουμελίδης στο 72ο λεπτό.
Ήταν μια εμφάνιση που ενθουσίασε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αλλά και προκάλεσε τον θαυμασμό των αντιπάλων.
ΘΥΕΛΛΑ (ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ) ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ-ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ-ΤΣΕΛΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΛΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΡΙΟΡΙΔΗΣ(65ο ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ)-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ-ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ(45ο ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ)-ΑΡΑΜΑΔΑΝΙΔΗΣ(45ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ)-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ωραίος ο κόουτς!! Να τα ακούνε αυτά μερικοί μπαμπάδες που πάνε να τον βγάλουν άχρηστο γιατί δεν βάζει πολύ τα μαμόθρευτά τους.
    Τυχαίο ότι όχι μόνο η ομάδα ανέβηκε κατηγορία αλλά είναι και αήττητη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕ? ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 15 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ? ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΤΑΜΠΙ ΝΕΩΦΩΤΙΣΤΕ...ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ μουγκα απο τα γειτονακια μας επεσε.τι εγινε ρε μαγκες μπηκατε στο καβουκι σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .