Το Αμύνταιο απόψε ντύθηκε στα μαύρα…...Όλοι σήμερα το πρωί στην πύλη του Στρατοπέδου



Μετά και την άκαρπη συνάντηση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη και του Βουλευτή Ν.Δ. κ. Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Κώστα Μπούρα, το Αμύνταιο ντύθηκε στα μαύρα…
..


Στις κολόνες της πόλης του Αμυνταίου έχουν σηκωθεί μαύρες σημαίες.


Όλοι σήμερα το πρωί στην πύλη του στρατοπέδου για να αποτραπεί η μεταφορά των αρμάτων.
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου που γύρισε πριν από λίγο από την Αθήνα δήλωσε πως ο αγώνας δεν σταματά εδώ αλλά θα κλιμακωθεί.
Αυτήν την στιγμή έξω από την πύλη του στρατοπέδου έχουν ανάψει φωτιές και ο κόσμος δηλώνει αποφασισμένος για όλα.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Καλα ρε παιδιά,δεν ήξεραν,τουλάχιστον ο Σταθης οτι ο Αβραμοπουλος απουσιάζει;Ο δε πρωθυπουργός είναι δυνατόν να ασχολείται με τέτοια θεματα;Παλι θέλουν δήμαρχος και βουλευτής να μας ρίξουν στάχτη στα ματιά,ταχα μου οτι προσπάθησαν!Ειναι πολυ αργά Δημαρχε Τωρα!Αφησες να περάσει ο καιρός με την αδράνεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΣΤΑΘΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ . ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ριξτε αυλεα ρεεεεε ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!κριμα στα παιδια που νοικιασαν και δεν ξερουν τι να κανουν ουστ να μου χαθητε ηθποιοι της κακιας ωρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ !!ΣΙΓΑ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΕΙΣ !!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ !!!!ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!! ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΟΥΤΕ 100 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ!!ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .