Συχνό φαινόμενο οι κλοπές στο Μανιάκι



Χθες κυριακη το πρωι οσο ολοι ηταν εκκλησια σημειωθηκαν κλοπες σε σπιτια στο μανιακι..
αυτο γινεται χρονια τετοιες εποχες... η μεγαλοκτηματιες φερνουν πολλους αλλοδαπους αγνωστου προελευσεως και ρατσας για να τους μαζεψουν τις παραγωγες δεν ειναι τυχαιο που φευγοντας για την χωρα τους σηκωνουν οτι βρουν.. εμεις που δεν εχουμε χωραφια και παραγωγες βαρεθηκαμε να κρυβομαστε στα σπιτια μας. η αστυνομια ολο το καλοκαιρι δεν ελεγχει κανεναν αλοδαπο γιατι μπαινουν τα μεγαλα μεσα των παραγωγων... δεν λεμε οχι στους αλλοδαπους αλβανους που ερχονται στο μανιακι εδω και 20 χρονια και ξερουμε απο που ειναι και ποιοι ειναι. αλλα εδω και λιγα χρονια ο μεγαλοακτημονας του μανιακιου μας φερνει καθε χρονο και καινουριους βουργαρους ρουμανους ουτε καν ο ιδιος ξερει τι ειναι και απο που... σημερα ολοι η αστυνομικοι δυναμη του αμυνταιου ηταν στο μανιακι... γιατι τωρα? τωρα που εγινε το κακο?

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θελες πολυ να ησουν σαν και αυτον τον μεγαλογαιοκτημονα αλλα δεν μπορουν ολοι να γινουν σαν αυτον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΛΙΓΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Βουργαρους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. θελω αυριο τα παιδια σας να μην εχουν δουλεια και να δουλευουν οι βουλγαροι και οι αλβανοι

      Διαγραφή
    4. εγω να θελω να γινω σαν αυτους? χαχαχα... μηπως αυτοι θελουν να γινουν σαν εμενα? για ρωτα τους

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .