Μια υπέροχη βραδιά από την Γλυκερία στο Αμύνταιο (βίντεο)



Μια υπέροχη βραδιά χάρισε η καταξιωμένη τραγουδίστρια  Γλυκερία στους κατοίκους  του Δήμου Αμυνταίου
που κατέκλυσαν χθες τον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου για να την απολαύσουν.

Η Γλυκερία τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της,  ταξίδεψε το κοινό σε μελωδικά μονοπάτια….
Συγχαρητήρια αξίζουν και στα μέλη των Συλλόγων Αμυνταίου για την άρτια  οργάνωση και την άμεση εξυπηρέτηση του κόσμου.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΠΕΤΡΕΛΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕ ΦΑΓΑΜΕ. ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ) ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!! ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΈΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΉΓΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΎ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΊΕΣ. ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΡΊΣΙΜΗ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΊΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΑΠΏΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στους Συλλογους ηταν ολα αψογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά δήμαρχε,τις εκδηλώσεις τις κάνει ο δήμος,ή οι σύλλογοι?Εξάλλου για ποιό λόγο επικαλείσαι του συλλόγους?Όσο αν σας αγαπάει ο Θεός όπως λέτε,ξέρετε ότι όποιον αγαπάει ο Θεός τον παίρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ειναι αυτα που λες ρε γελοίε; Η βλακεία έχει και τα όρια της. Ξεφτιλισμένε.

      Διαγραφή
  6. Δήμαρχε,ωραίοια τραγούδι είπε η Γλυκερία!Είπε "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα".Μήπως γνώριζεις που το απεύθυνε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ? ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ(ΚΕΡΔΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ) ΖΗΤΩ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 3000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!!ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ ΚΟΨΤΕ ΑΥΤΟ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΙΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε 2:25 έσενα σε πείραξε που εκλεισε ο δρομος?? εγω καθησα στις καφετεριες αλλα 30 ευρω σουβλακια τα αφησα στους συλλογους. Εφαγα τα σουβλακια μου!! και παντα βαζω το χερι στην τζεπη για διαρκειας ημερολογια χορηγιες. Επίσης ήπια και τις μπύρες μου, γιατί αυτες οι καφετεριες δίνουν μεροκαματα σε πολλα παιδια φιλων μου, που χρειαζονται αυτα τα λεφτα και τα εχουν αναγκη,...αλλα μαλλον εισαι ενας απο αυτους που περιμενουν να ερθει η γλυκερια για να βγεις απο το σπιτι σου....μιζερε....και μαλλον εισαι ενας απο αυτους που αγορασαν σουβλακια απο αλλου γιατι βαρεθηκαν να περιμενουν. Μπραβο σε ολα τα παιδια που οργανωσαν μια τελεια βραδια για το Αμυνταιο και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γαλοι δεν ειστε ρεεεεεεε;τι περιμενουμε απο εσας να πειτε ΜΠΡΑΒΟ σε ενα ΠΟΝΤΙΟ δημαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληταρά, αυτός ο Δήμαρχος βγήκε από τους ντόπιους. Μη προκαλείς με τις ηλίθιες επισημάνσεις σου και το ρεεεεε να το λες στα παιδιά και τους γονείς σου.

      Διαγραφή
    2. ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ.

      Διαγραφή
  12. τελικα δεν ειστε ευχαριστημενη με τιποτα καθιστε στα σπιτιασας να κλαιτε την μοιρασας και ψηστε σουβλακια στο μπαλκονι σας για να τα φατε θελετε και οτι ωρα θελετε κιαφιστε εμας να απολαμβανουμε αυτα που μας αρεσουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ: ΔΩΡΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ. ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .