Ιωσηφίδης:Συνθλίβεται ο νομός Φλώρινας υπέρ της Κοζάνης (βίντεο)



Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι και να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε!
Δεν έχουμε άλλη υπομονή δήλωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωσηφίδης Μάκης
, το στρατόπεδο είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!
Κάλεσε τους Δημότες να σταματήσουν την κριτική από τους καναπέδες και να ξεσηκωθούν τονίζοντας πως μόνο έτσι κερδίζονται οι αγώνες!
Τέλος παρέλαβε τις παραιτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων μαζί με την δική του για να τις παραδώσει στην Κυβέρνηση!
Δείτε το βίντεο: 

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Γεια σου δήμαρχε έχεις απ'αυτά που λείπουν στους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς και πολίτες. Απόδειξες ότι δεν είσαι για την καρέκλα αλλά για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η προσωπική προβολή με φιέστες τέτοιου είδους είναι για τον τόπο,να τον χαιρεσαι!Τοσο καιρό τι έκανε;Γιατι έλεγε όρο μηνός οτι δεν το πιστεύει οτι κλείνει;Μονο συναυλίες έχει στο μυαλό του,γιατρό δεν έβρισκε χρόνο να ασχοληθεί με το στρατόπεδο!Τωρα Δημαρχε είναι πολυ-πολυ αργά.Περαστικα σου ΑΜΥΝΤΑΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε φορα μια απο τα ιδια. Κινηση μεγαλειωδους συμπεριφορας με ουσια μηδεν. Τα ιδια εκανες με τους Λεβαιωτες στην απαλλοτριωση. Τα ιδια με το Ικα. Την Εφορια. Φυγαν ολα. Κανενα αποτελεσμα. Και ολα ξερεις εκ του αποτελεσματος κρινονται. Μηπως ηρθε η ωρα για φευγιο; μηπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν αναμονή των δηλώσεων στήριξης του Χατζηγιάννη και των αντιστοιχων αυτών της Γλυκερίας,της Ασλανίδου και του Μπάση στο δίκαιο αγώνα μας για την παραμονή της Α ΕΑΝ και την διαιώνηση του Παπαπέτρου,ΔΗΛΏΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΝΑΙ Δημαρχε,ειμαστε περηφανοι που έχουμε τέτοια δημοτική αρχή η οποία ίσως να μη μπορεί να διαφυλάξει τα κεκτημένα τόσων ετών (εφορία,στρατό,ΙΚΑ) αλλά μπορεί ως αποτελεσματικότατο καλλιτεχνικό πρακτορείο να διοργανώνει υψηλού επιπέδου φιέστες και να επαίρεται επ' αυτού βροντοφώνος..από του πάλκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .