Παραιτήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου- Αύριο Παρασκευή όλοι στην πύλη του Στρατοπέδου Παπαπέτρου!!!



Στην έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αμυνταίου, σήμερα για το κλείσιμο του στρατοπέδου Παπαπέτρου.παραιτήθηκε
ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ιωσηφίδης , το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου,ο Περιφερειακός  Σύμβουλος Γίοσκος Νίκος, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αμυνταίου και το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου.
 Παράλληλα αποφασίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Παρασκευή 30/8/2013 και ώρα 07:30 πμ, στην πύλη του Στρατοπέδου Παπαπέτρου, διαδηλώνοντας την αντίθεση τους  στο επικείμενο κλείσιμο του ιστορικού στρατοπέδου μας.

Σε λίγο βίντεο από την σύσκεψη.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. για ποσες ωρες? επρεπε να το ειχαν κανει πολυ καιρο πριν.... οταν ισως εκλειναν το ΙΚΑ, την οικονομικη εφορια.....υποκριτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Ωα μας για το Δημοτικό Συμβούλιο του Αμυνταίου.
    ΟΥΣΤ ρε, έχετε θάψει την περιοχή μας ψευτοεργολάβοι της κακιά ώρας. Αλλά τι μπορεί να περιμένει κανείς από αμόρφωτο λαό σαν αυτόν του Αμυνταίου και των περιχώρων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΩΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ...ΚΟΥΝΑΒΙ Ε ΚΟΥΝΑΒΙ
      Γ4

      Διαγραφή
    2. Εσύ ποιός είσαι; ο νεροκουβαλητής του Νυν Μεγαλοεργολάβου, η του πρώην;

      Διαγραφή
    3. εσυ ρε ξυπνιο κουναβι (Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 11:34 μ.μ.)γιατι δεν γραφεις επωνυμα????????????? αλλα ειμαι και γω βλακας που σου απανταω.... αντε και συρε....οσο για τον αλλον που απαντησες (Ανώνυμος29 Αυγούστου 2013 - 11:03 μ.μ.)αμωρφωτος εισαι συ ρε... μη νομιζεις οτι ο κοσμακης (μεσα και γω) δεν εχουμε παρει χαμπαρι τι παιζει...

      Διαγραφή
  3. Σιγά θα σκίσετε κανα καλτσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο για σενα τρεχα μαζεψε κανενα πισω απο το στρατοπεδο... εκει που το εχασες...

      Διαγραφή
  4. Τι είδους φιέστες είναι αυτές.Αφου το ΔΗΜΟΤΙΚΟ συμβούλιο έχει παρετηθει για το θέμα του στρατοπέδου!Παλι τα ίδια;Εδώ φαίνεται καθαρά οτι θέλει να μας εξαπατήσει ο δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .