Χωρίς Αγροτικό Γιατρό Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου (βίντεο)



Ερώτηση για το πρόβλημα που έχει η Τ.Κ. Ξινού Νερού σχετικά με την θέση του Αγροτικού Ιατρού που ακόμα παραμένει κενή έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο
ο Πρόεδρος του Ξινού κ. Χάσος, στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Ροδώνα αναφέρθηκε σε προβλήματα μεταφοράς των Ιατρών και ρώτησε τον κ. Ρακόπουλο που είναι και ο καθόλα αρμόδιος για τους αγροτικούς Ιατρούς αλλά και για το ΕΣΥ Αμυνταίου για τα προβλήματα με το οράριο της συνταγογράφησης φαρμάκων. Ο κ. Ρακόπουλος απάντησε πως στα περισσότερα χωριά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους αγροτικούς Ιατρούς και τα προβλήματα που υπάρχουν  σε κάποια χωριά έχει να κάνει με το γενικότερο πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης.
Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δήμαρχε δεν θα κάνεις κάποια κατάλυψη για τους αγροτικούς γιατρούς?Δεν θα κάνεις κάποια φιέστα,έτσι για το θεαθήναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μη το κάνετε αυτό! Ζητάτε λύσεις από τον Angel? Μέσα στα πλαίσια του θεσμού του συμπαραστάτη και των τύψεων που πρέπει να τον διακατέχουν έπρεπε ακόμη και εκτός "τυπικού" οι γιατροί του κ.υ. να συνταγογραφούσαν πρωϊ απόγευμα. Γιατί δε νομίζω ότι ο καφές και το καθισιό να είναι μέσα στα πλαίσια του νομίμου και όχι η εξυπηρέτηση του κόσμου. Φάρμακα είναι ρε γαμώτο δεν είναι μακιγιάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντε μωρε καθονται ολη μερα και το ξινουν λεσ και ειναι του μπαμπα του μπαμπα τους που και να τους ξυπνησεις μονο ξυλο που δε θα σου δοσουν τακουνακια μακιγιαζ ντεκαπαζ και ας τον αλλον να φωναζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .