Έκτακτη Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για τις εξελίξεις στην Κύπρο



1. Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Κύπρο δείχνουν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την αδίστακτη και εθνοκτόνο πολιτική που έχουν δρομολογήσει οι
αρχιτέκτονες της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης των τοκογλύφων.
Δεν διστάζουν να εξαθλιώσουν έναν-έναν τους λαούς της Ευρώπης μέχρι να τους οδηγήσουν ανυπεράσπιστους σκλάβους στα βιομηχανικά κέντρα των «αρχόντων» της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας πλουτοκρατίας.
Πρώτος στόχος τους είναι η οικονομική απογύμνωση των εθνών-κρατών, που είναι μέλη της ευρωζώνης, η εξαθλίωση των λαών τους,  ο εξανδραποδισμός τους και η μετατροπή τους σε νομάδες χωρίς εθνική ταυτότητα, σε περιπλανώμενους επαίτες.

2. Οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο δείχνουν ολοφάνερα ότι οι κατακτητές επιταχύνουν τις διαδικασίες κατάλυσης και εν τέλει διάλυσης των εθνικών κρατών.
Οι ώρες είναι κρίσιμες για τον ελληνισμό σε Κύπρο και Ελλάδα και η  απειλή για δραματικές εθνικές συνέπειες άμεση. Είναι απόλυτη ανάγκη οι πατριωτικές, δημοκρατικές, αντικατοχικές πολιτικές δυνάμεις,  και τα κινήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, να κινητοποιηθούν αμέσως για να σταματήσουν το, ευρισκόμενο υπό εξέλιξη, κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στην Λευκωσία και να καταγγείλουν την συνέργεια της «κυβέρνησης» δοσιλόγων Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη των Αθηνών.
Οι καταστάσεις θυμίζουν έντονα το πραξικόπημα Ιωαννίδη του `74, και τις χουντικές μαριονέτες των Αθηνών, που οδήγησαν σε εντεταλμένη ανατροπή της γεωστρατηγικής ισορροπίας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, με την προδοσία της Κύπρου, λίγο πριν καταρρεύσουν και καταδικαστούν τελεσίδικα από τον ελληνικό λαό.

3. Ιδού τί υποσχόταν και διαβεβαίωνε ο προδότης Αναστασιάδης και τί έπραξε πριν αλέκτωρ φωνήσαι:

4. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.),  σε ανύποπτο χρόνο, αρχές Δεκεμβρίου του 2012, είχε  προειδοποιήσει τους καταθέτες στις Κυπριακές τράπεζες -με δραματικού τόνου συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Καζάκη στα ΜΜΕ- για τον επερχόμενο κίνδυνο, και τότε λοιδορήθηκε από πολλούς «επαΐοντες» της κυπριακής πολιτικής και της δημοσιογραφίας.
Σήμερα τί έχουν να πουν στον κόσμο που έχασε τις καταθέσεις του;

5. Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τον Ελληνικό και τον Κυπριακό Λαό σε Εθνική Πανστρατιά.
Μόνον μια γενικευμένη αντίσταση που θα προσλάβει παλλαϊκά χαρακτηριστικά σε Ελλάδα και Κύπρο μπορεί να αποτρέψει τώρα το έγκλημα του Εurogroup και των εγχώριων προδοτών, που κάνει την Κυπριακή τραγωδία του ’74, αλλά και την Μικρασιατική Καταστροφή να φαντάζουν παρωνυχίδες μπροστά σε αυτά που πρόκειται να βιώσουμε το προσεχές διάστημα.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!


Από το ΕΠΑΜ Φλώρινας
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια