Λαϊκή Συνέλευση για την Τηλεθέρμανση στο Αμύνταιο



Αμύνταιο
Η Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης  Ευρύτερης Περιοχής Αμυνταίου ενημερώνει τους δημότες του Δήμου Αμυνταίου ότι την
Τετάρτη 27/02/2013 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου Λαϊκή Συνέλευση με θέματα που αφορούν την Τηλεθέρμανση.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Έχουμε μάθημα με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο. Τι θα γίνει τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε τι έχει να μας πει αυτό το μεγάλο στέλεχος.Ο άνθρωπος των 7.000,00 Ε.(τόσες είναι οι συνολικές αποδοχές του).Θα μας πει ότι σε λίγο θα αρχίσει η νέα φάση της τηλεθέρμανσης.Το γνωρίζουμε ότι περίπου στον Ιούλιο θα βρεθεί ο μειοδότης.Αργήσατε χαρακτηριστικά κ.πρόεδρε,κ.Παπαχρήστου.Είστε υπεύθυνος και υπόλογος για αυτή την σοβαρότατη καθυστέρηση,σε βάρος των δημοτών.Όλα έτοιμα και δεν έκανες καμμιά ενέργεια,για να φανεί έργο της θητείας σου.Υπήρχαν τα πάντα,μελέτη,προέγκριση,δεσμευμένα χρήματα,έγκριση του Παρακαταθηκών,άλλα εσύ..............,τουλάχιστον αυτή η ενημέρωση υπάρχει από υπάλληλο της ΔΕΤΕΠΑ προσκύμενο στον συνδιασμό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΩΝΙΜΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥΦΑΚΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ . ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ FACE TO FACE. ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .