Φωτορεπορτάζ από το Μπλόκο των αγροτών




Φωτογραφίες :Γιορετσίδης Κώστας

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΞΙΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.....ΜΗΠΩΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βλέπετε; Και εμπρηστές του μνημονίου είναι και καλοφαγάδες είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι αγρότες απο το ξινό ήταν σήμερα στο μπλόκο. έλα κ θα τους δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ.....

      Διαγραφή
  4. Αν προσθέσουμε τις επιδοτήσεις που έχουν πάρει οι εικονιζόμενοι, είναι όσες ο προϋπολογισμός πενταετίας του δήμου Αμυνταίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι αγρότες ειναι η μόνη παραγωγική τάξη που παρέμεινε στην χώρα. και οι επιδοτήσεις είναι χρηματικές ροές απο την ευρωπαϊκή ένωση, για να καταφέρουν να είναι ανταγωνιστικοί όλοι οι αγρότες τις Ευρώπης, σε σχέση με τους αγρότες τρίτων χωρών που έχουν χαμηλά κόστη παραγωγής. πχ φέτος οι εξαγωγές στα νωπά προϊόντα ανέβηκαν κατα πολύ, μαζί με αυτές και τα έσοδα του κράτους.
    εσύ τι παράγεις?
    τι ξέρεις απο την διοίκηση μιας επιχείρισης που την δέχεται ανταγωνισμό σε παγκόσμια κλίμακα?
    δεν μπορείς να καταλάβεις οτι έβγαλε η κίνα ροδάκινα και πέσαν οι τιμές εδώ? δεν μπορείς να καταλάβεις οτι τα τοπικά οινοποιεία ανταγωνίζονται οινοποιεία απο την Χιλή που έχουν κόστη παραγωγής τρομερά χαμηλά. αυτά που λέω δεν είναι καθόλου μελό, είναι απλός η πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι εμείς που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του παγκόσμιου ανταγωνισμού (πχ γιατί έκλεισε εργοστάσιο του Μυτι&%$#@@αίου στη νότια ελλάδα παραγωγής πρωτόχυτου αλουμινίου. μήπως λέω μήπος δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί το πρωτόχυτο αλουμίνιο που κατέκλυσε τις αγορές τις Ευρώπης απο τρίτες ανταγωνιστικές χώρες).μπορώ να σου αναφέρω πολέ τέτοια παραδείγματα. με όλον το σεβασμό λοιπόν θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε στις αναρτήσεις μας.αν θέλεις μπορείς να έρθεις στο μπλόκο που παρεμπίπτοντος δεν έχει κλείσει τον δρόμο ούτε λεπτό, να κάνουμε μια φιλική κουβέντα. αααααααα περιμένω να μου πεις τι παράγεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους και κάποιος που γνωρίζει τον τομέα...
      (είναι πολλοί αυτοί να ξέρεις που μετά από αυτό που έγραψες θα συνεχίσουν να λένε αερολογίες...άτομα δίχως γνώσεις,άτομα τα οποία παράγουν, "αέρα")

      Διαγραφή
  6. Αγρότες: η πιο κακομαθημένη κοινωνική τάξη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μετά βέβαια τους δημοσίους υπαλλήλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .