Έκλεβε πετρέλαιο!



Σήμερα (24-10-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην Εθνική Οδό Πτολεμαΐδας – Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης ένας
42χρονος ημεδαπός για κλοπή πετρελαίου.

Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε ο 42χρονος, βρέθηκαν τέσσερα (4) μπιτόνια χωρητικότητας είκοσι (20) λίτρων το καθένα που περιείχαν πετρέλαιο, καθώς επίσης ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός μετάγγισης πετρελαίου και ένα επαναφορτιζόμενο τρυπάνι που χρησιμοποιούσε για την υποβοήθηση του αυτοσχέδιου μηχανισμού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. Ο 42χρονος είχε αφαιρέσει αυτή την ποσότητα πετρελαίου λίγες ώρες νωρίτερα, από μηχάνημα εκσκαφής (τσάπα) που βρισκόταν στο χώρο του ορυχείου της Δ.Ε.Η. στην Μαυροπηγή Κοζάνης.

Κατασχέθηκαν:
·         ογδόντα (80) λίτρα πετρελαίου, προκειμένου να αποδοθούν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους.
·         ο αυτοσχέδιος μηχανισμός μετάγγισης πετρελαίου και
·         το επαναφορτιζόμενο τρυπάνι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ; ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΑΠΟΡΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥ; ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαγγελεας πρεπει να επεμβει γενικα στης διοικησεις της Δεη και τους παχιλους μισθους τους. θελουν και μιωμενο πετρελαιο που οι περισσοτερι εχουν θερμανση με ρευμα οπως οιντων κλπ ωσποτε θα πληρωνουμε το δικο τους ρευμα ολοι οι αλλοι ντροπη δεν εχουν καθολου τσιπα πανω τους τη προνομια ειναι αυτα δηλαδη οποιος δουλευει στην τραπεζα θα εχει το ελευθερο να βγαζει χρηματα δωρεαν απο τα ΑΤΜ ορε τροικα που σας χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι και να κανετε,ο δεητζης, θα πληρωνεται γιατι δουλευΕΙ πασχα,χριστουγεννα,γιορτες.μεσα στα κρυα στα χιονια.δεν πληρωνετε τιποτα εσεις για αυτους.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΒΗΣΟΥΝ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου μπορούν άνετα οι Δεητζήδες να παραιτηθούν,αφού όπως λες δουλεύουνν σε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες.Να εγκαταλείψουν τα 3χίλιαρα που παίρνουν,να τα πάρει κάποιος που τα χει ανάγκη και δουλεύει έξω για ένα κομμάτι ψωμί.Να τραβήξουν κι αυτοί για Αυστραλίες και Γερμανίες όπως ο υπόλοιπος κοσμάκης.Πρέπει να ντρέπεσαι τέτοια εποχή που ο κόσμος πεινάει, να γράφεις αυτές τις αηδίες.Λίγο σεβασμό στη φτώχεια των συνανθρώπων σου.

      Διαγραφή
  4. ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΑΣΧΑ ,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΕΛΟΣ , ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ..ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μιζερα σχόλια. Ανεμοζαλη, επρεπε να αφήνεις comments μονο με facebook account.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .