Εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε η Περιφερειακή Επιτροπή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Με εισήγηση της Ντόρας Τσικαρδάνη, μέλους της Ε.Ε., πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, 4 Ιουλίου η Περιφερειακή Συνέλευση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με μεγάλη
συμμετοχή μελών από τις Π.Ε. της Δυτικής Μακεδονίας. Η ολομέλεια, συζήτησε τις τρέχουσες εξελίξεις και ανέδειξε με άμεση εκλογή την Περιφερειακή Επιτροπή του κόμματος, της οποίας άμεσος στόχος είναι η καλλιέργεια περιφερειακής «όρασης» και «οπτικής» και η καθημερινή παρέμβαση σε επίπεδο περιφέρειας.
Μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εκλέχτηκαν οι εξής: 1.Μελίκα Σανταλίδου (Καστοριά), 2.Βασίλης Διαμαντίδης (Καστοριά), 3.Γιώργος Καλαμάρας (Γρεβενά), 4.Κατερίνα Μέλφου (Φλώρινα), 5.Ντόρα Τσικαρδάνη (Κοζάνη), 6.Κώστας Μαχτής (Κοζάνη), 7.Αντώνης Σιαμπανόπουλος (Κοζάνη), 8.Τζούλης Θεοφάνους (Κοζάνη) και, 9.Σάκης Τζηκαλιός (Κοζάνη).
Στη συνέχεια, η Περιφερειακή Επιτροπή ανέδειξε γραμματέα της τον Σάκη Τζηκαλιό.

                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΥΣΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΚΙΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΜΕ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ. ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ. Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .