ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Ένα συναρπαστικό πενθήμερο έζησαν οι παίκτες  του Αμύντα Αμυνταίου στο Βόλο όπου φιλοξενήθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ  -μίνι- αγοριών, συνολικά συμμετείχαν
9 ομάδες, με τον Ζαφειράκη Νάουσας να κατακτά – όπως αναμενοταν- την πρώτη θέση, ενώ οι παίκτες του Παναγιώτη Δημητρίου  στην παρθενική τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβαν την διόλου ευκαταφρόνητη 7η θέση, αποσπώντας τα εύσημα από την διοίκηση του συλλόγου και απo τοπικούς φορείς της πόλης.

Ο Αμύντας Αμυνταίου είχε κληρωθεί στο Β όμιλο όπου αντιμετώπισε τον φιναλίστ Φαίακα Κέρκυρας ,καθώς  και τις δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν στον μικρό τελικό  Γ.Σ Δράμας και  Φίλιππο Βέροια, σημειώνοντας ισάριθμες ήττες.

Οι παίκτες του Αμυνταίου μετά το αρχικό μούδιασμα των 3 αναμετρήσεων, άρχισαν να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τα δεδομένα της διοργάνωσης, με τον Π.Α.Ο.Κ. να αποτελεί το πρώτο τους θύμα, μέσα από την διαδικασία των πέναλτι, κανονική διάρκεια 21-21.
Η νίκη αυτή ενήργησε ευεργετικά στην ψυχολογία των χειροσφαιριστών,  καθώς στον τελευταίο τους αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 7-8, επιβλήθηκαν του οικοδεσπότη Κένταυρου Βόλου με 25-21,  ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη διοργάνωση.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου επέστρεψαν ενθουσιασμένοι στο Αμύνταιο, έχοντας τις αποσκευές  μια αξιοπρεπή θέση αλλά  κυρίως εμπειρίες, παραστάσεις και κοινωνικές συναναστροφές μέσα από τις οποίες ένα παιδί ανδρώνεται  αθλητικά και διαμορφώνει ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Προπονητής: Παναγιώτης Δημητρίου, Συνοδός Κυριακή Κεσίδου
Γεώργου Αναστάσιος Τ/Φ, Ιωαννίδης Αρειστίδης Τ/Φ, Γκιόζης Δημήτριος Περιφερειακός, Κοτσλής Πασχάλης Εξτρέμ, Λιάτσης Στέργιος Περιφερειακός, Δισλίας Πανελής Περιφερειακός, Παπάς Χρήστος Εξτρέμ, Ηλιάδης Παντελής Εξτρέμ, Παπαζαφειρίου Ηλίας Πίβοτ, Λαζαρίδης Γιώργος Πίβοτ και Νάτσο Μιχάλης Περιφερειακός.

Κατά την επιστροφή της ομάδος  Ο προπονητής  Παναγιώτης Δημητρίου σχολίασε:       
Ηταν μια πολύ καλή διοργάνωση τόσο από πλευράς ανταγωνισμού- σε αθλητικά πλαίσια- όσο και από θέματα φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Τα παιδιά αποκόμισαν αγωνιστική εμπειρία, απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς για ένα πενθήμερο μπήκαν σε  διαδικασία συμβίωσης μακριά από τους γονείς τους. Επιπλέον με την συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  δεθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα και ανεβάσαμε  κατά πολύ τα στάνταρτ μας
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω  τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τον σύλλογο και επέτρεψαν στα παιδιά να πάρουν μέρος στην γιορτή της χειροσφαίρισης, κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω την συνοδό Κυριακή Κεσίδου που συνέβαλε τα μέγιστα στην ασφάλεια των αθλητών, όπως και την αρχηγό και αθλήτρια του συλλόγου Βασιλική Μπάντη.
 Καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν   σε πιο ήπιους ρυθμούς και βέβαια ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Περισσότερα στο www.amyntashandball.gr  
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ
ΑΜΥΝΤΑΣ 15-23 ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
AΜΥΝΤΑΣ 13-29 ΔΡΑΜΑ 86
ΑΜΥΝΤΑΣ 16-28 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ι
ΑΜΥΝΤΑΣ 21-21 (3-2 πέναλτι) Π.Α.Ο.Κ.
AMYΝΤΑΣ 25-21 ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ
AMYΝΤΑΣ 24-18 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ (φιλικό)

Μίνι αγόρια- Γήπεδο Βόλου (Νέας Ιωνίας)
Φίλιππος Βέροιας ΙΙ- Δράμα 86 18-23 (Μικρός Τελικός)
Φαίακες Κέρκυρας- Ζαφειράκης 14-22 (Τελικός)

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΑΙΝΤΕ ΑΜΥΝΤΑΡΑ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο ελπίζουμε να ειναι μονο αρχή.....ο αμυντασ πρεπει να αποκτησει την αξια που του αρμόζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .