Μουσική εκδήλωση από τον Ερμή Αμυνταίου

Το Δ.Σ. Ερμή Αμυνταίου σας προσκαλεί στη μουσική  εκδήλωση παρέα με τους Vintage Wire και άφθονο σουβλακί που θα γίνει την
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 και ώρα 22:00 στην Πλατεία Δ. Μακρή για ενίσχυση του συλλόγου.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Για άλλη μια φορά οι σύλλογοι του Δήμου Αμυνταίου δείχνουν την ανοργανωσιά που τους διακρίνει και την χύμα κατάσταση λειτουργίας τους. Επίσης την μη συνεργασία μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα και τον σεβασμό του ενός στις εκδηλώσεις του άλλου. Έγινε του Πέτρου και Παύλου της Τρελλλής το πανηγύρι και συνεχίζεται και αυτό το ΣΚ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξινού Νερού ξεκινά το mountain party, μια νεανική εκδήλωση η οποία έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό και ο Ερμής με τους ... χορηγούς του που φοβήθηκαν μη χάσουν τα ευρουλάκια του ΣΚ τεχνιέντως λειτουργεί σε βάρος άλλου συλλόγου. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι ! ! !
    ΟΡΓΑΝΩΘΕΊΤΕ ΟΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
    Και αν είστε ανίκανοι ή φύγετε ή ας σας οργανώσει ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ φίλε ποίον σύλλογο εκπροσωπείς.....για πες μας...δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο κάθε σύλλογος....το ένα σαββατοκύριακο έχει εκδήλωση στις πέτρες, το άλλο στο ξίνο νερό, το αλλό στον άγιο παντελεήμονα, στον αετό, στο σκλήθρο κ.ο.κ. ο κάθε σύλλογος προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, και ποιος εισαι εσυ που θα κρίνεις τις προσπαθειες των ανθρώπων που οργανωνουν την καθε εκδήλωση....του κάθε συλλόγου..του κάθε ΕΡΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Αμύνταιο φταίει που δεν ξεκινάει πάλι το καρναβάλι του όπως παλιά. Αλλά αυτό δεν γίνεται γιατί οι ψήφοι του Ξινού είναι αρκετοί. Α ρε Καποδίστρια και Καλλικράτη τελικά κακό έκαναν παρά καλό..... Εσείς πρέπει να οργανωθείτε 8:47 και επειδή ξέρω ΠΟΙΑ είσαι το πρωϊ πάνε για δουλειά και όχι για σερφάρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΓΑΛΑΝ ΓΛΏΣΣΑ Κ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΆΝΟΥΝ....Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΑΠΟ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΆ ΕΊΣΤΕ ΠΆΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ ανώνυμε 8:47 , καταρχήν να προσέχεις ποιόν αποκαλείς ''ανίκανο'' γιατί η ύβρης που ξεστόμισες γυρνάει μπούμερανγκ . Ενας νοήμον άνθρωπος , θα ρωτούσε τουλάχιστον την διοίκηση του ''ΕΡΜΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ'',πρίν γράψει αυτές τις ασυναρτησίες και εφόσον θέλει να μάθει ,κάτι πάρα πολύ απλό , ''πριν πόσο καιρό ρε παιδιά σχεδιάζεται αυτήν την εκδήλωση'' και η απάντηση που θα λάμβανες θα ήταν ''πρίν ενάμισι μήνα ''. Βλέπεις λοιπόν πως , ο συγκεκριμένος σύλλογος δεν έχει αντιπαράθεση με τα χωριά του Δ Δ Αμυνταίου , ίσα ίσα που δέχεται χτυπήματα κάτω απο την ζώνη σε καθημερινό επίπεδο. Είναι αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι ''Το δέντρο που έχει καρπό, τον βαράν όλοι '' ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ....... Εσύ θα πεις πότε θα κάνουν εκδήλωση οι σύλλογοι του Αμυνταίου...στο σπίτι τους...;;; Ανέβα στο βουνό να σε χτυπήσει λίγο αεράκι και άσε τους συλλόγους του Αμυνταίου ήσυχους....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δήμος που οργανώνει και εσάς κύριε/κυρία του Ξινού Νερού? Αντί να χαίρεστε που πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στην περιοχή και προσελκύει κόσμο το κάθε γεγονός, τρώγεστε!Μπράβο!!!Έτσι!!!Ο καθένας μπορεί να πάει και στην μία εκδήλωσει αλλά και στην άλλη αν πραγματικά θέλει να συνεισφέρει.Πάντα τα ίδια, δεν πάμε μπροστά έτσι!!!!Αμέσως το να αποδοθούν ευθύνες και να βγάλουμε την ουρά μας απ'έξω είναι εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμοι μπερδεύεστε! Και θιχτήκατε αδίκως! Το ανίκανοι πήγαινε στην ανοργανωσιά σας. Ας παρακάμψω τις μαντείες και τις ύβρεις του τύπου γυφτοσκοπιανοί έχω σας πω. Πέτρου και Παύλου γιορτή των Πετρών.
    Αγία Βαρβάρα γιορτή του Αμυνταίου. Το Καρναβάλι φυσικά και να αναβιώσει στο Αμύνταιο. Παλιό Έθιμο και των δυο χωριών. Τζιμιρίνα party όλα τα ντόπια χωριά. Ραντόσι party πάντα το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου ανάλογα με το ΣΚ. Χαίρομαι με τις εκδηλώσεις αλλά να γίνονται έτσι που να βγάζουν όλοι χρήματα και να μη υπολειτουργούν. Όλοι να στηρίζουν όλους.
    Θιχτήκατε γιατί σας λείπει ο αλληλοσεβασμός και η συνεργασία που πρέπει να διακρίνει τους συλλόγους? Και για την Ιστορία το Ραντόσι party έχει ξεκινήσει ετοιμασίες και ανακοινώθηκε 2 1/2 μήνες πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετρου και Παυλου ειχε ο συλλογος γυναικων στην πλατεια. Δεν ειναι οτι υπαρχει ανοργανωσια ουτε οτι δεν στηριζει καποιος το κοπο που κανατε για να στηθει το camping μην μπερδευεσε. Ανοιχτηκε μια κουβεντα χωρις λογο γιατι πολυ απλα ειναι 2 διαφορετικα πραγματα!!! Καλη επιτυχια και στους 2 συλλογους και του χρονου πιο δυναμικα γιατι μονο αυτα εμειναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .