Όταν η αξιοπρέπεια περισσεύει!!!


Δεν μας ξάφνιασε ο δικός μας βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης με την άρνηση του να δεχτεί το......
βουλευτικό αυτοκίνητο, προφανώς εκτίμησε την γενικότερη οικονομική κατάσταση και δεν ήθελε να επιβαρύνει τους απλούς  πολίτες.

Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

  1. Όταν απαρνηθεί και τα 5-6 χιλιάρικα που θα παίρνει το μήνα και θα συμβιβαστεί με 700-1000 ευρώ όπως όλοι μας, τότε όντως θα περισσεύει η αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα 5, 6, 7 ,8 χιλιάρικα πεθάνανε...είναι αρκετά λιγότερα πλέον...και έτσι έπρεπε να είναι από καιρό....αν εσύ πιστεύεις όμως ότι ένας βουλευτής επαρχίας μπορεί να ασκήσει το καθήκον του με 700 ευρώ μάλλον δεν έχεισ συναίσθηση των υποχρεώσεων που έχει....μένεις μόνο στα προνόμια....δες όλο το πακέτο....προφανώς να μην πλουτίζουν οι πολιτικοί απο το βουλευτιλίκι αλλά και να μην μπαίνουν και μέσα...εποικοδομητική κριτική είναι η ορθολογική κριτική.

      Διαγραφή
  2. Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα; ετσι νομιζει οτι θα δειξει κατι;Αφου τα αυτοκινητα των βουλευτων ειναι ηδη νοικιασμενα αποτην βουλη.Αλλου περιμενα να δειξει οτι ειναι διαφορετικος απο τους αλλους.Κριμα γιατι τον ψηφισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΣΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ...ΤΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΝΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΠΡΟΛΑΒΕ ΣΕ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ, ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ;;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;;;ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΩΣΕ ΤΟΝ! ΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΑΣΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...

      Διαγραφή
  3. Το αυτοκίνητο απλά θα παραμείνει στο γκαράζ της Βουλής και θα δοθεί στον επόμενο όταν εκλεγεί. Δεν χαρίζεται και ούτε πουλιέται για να δοθούν τα χρήματα στους φτωχούς. Άρα καθαρά επικοινωνιακό το θέμα που προβάλουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον θανάση δεν τον έχω για "επικοινωνιακό" με την έννοια που εννοείς, δηλαδή να κάνει κάτι στημένο για να εκμεταλλευτεί από αυτό...δεν έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο....αντιθέτως τον ξέρω για άνθρωπο ουσίας....έκανε κάτι συμβολικό και είναι προς τιμή του...άλλωστε δεν νομίζω να γουστάρει αμαξάρες και κακό...είναι πολύ πιο σεμνός και απλός...δεν θα ταίριαζε με το προφίλ και τις αρχές του...έχουμε ανάγκη από παραδείγματα καταρχήν...αυτό έπρεπε να κάνουν και οι 300, οχι μόνο οι 36.
      επικοινωνιακό είναι αυτό που έκανε η χρυσή αυγή που είπε ότι θα παραχωρήσει τα αυτοκίνητα σε οικογένειες, γιατί πολύ απλά δεν γίνεται.δεν προβλέπεται κάτι τέτοια νομικά, νομοθετικά , οπως και αν το δεις...

      Διαγραφή
  4. Ανεμοζάλη γιατί κοπέλα μου γράφεις τέτοια; Ο Σταθήκας που έχει ξεχάσει πως είναι να μετακινείσαι με δικό σου αυτοκίνητο θα σου θυμώσει….. αυτά τα κρατάμε κρυφά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ειστε μικρόψυχοι. Εστω και σε επιπεδο συμβολισμου εχει μεγαλη αξια!!! Αλλωστε , αν και δεν τον ψηφισα, ειναι γνωστο το ήθος του ανδρός και δε θα αμφισβητηθεί με αδικες επιθέσεις και γελοιες μομφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοκίνητο ήδη πληρωμένο και αγορασμένο από τη Βουλή. Αξιοπρέπεια εκ του ασφαλούς λέγεται αυτό. Κορόιδο είναι ο Θανάσης; Να πληρώνει βενζίνες πήγαινε έλα, εδώ κι εκεί;
    Αν και αμφιβάλλω πολύ για τα πήγαινε-έλα του.
    Το μεγαλύτερο δρομολόγιο του μέχρι σήμερα λένε οι πληροφορίες είναι σπίτι-πεζόδρομος Φλώρινας και πάλι απ΄την αρχή.
    Γραφείο στο Αμύνταιο άνοιξε ή αποφάσισε να μη ξοδευτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο στο Αμύνταιο; Δυστηχως έτσι μας συνήθησαν οι Βουλευτές - Λαμόγια, πελατειακές σχέσεις στο έπακρο. Τι νοοτροπία είναι αυτή; Μπαίνουμε και εμεις σαν απλοί πολίτες στην λογική τους.Δημόσιες σχέσεις και μόνο. . . και εμείς το επικροτούμε. Αν το δεχόταν το αυτοκίνητο, πάλι θα σας πείραζε. Δηλαδή έσυ είσαι ευχαριστημένος με το θεαθήναι του Στάθη; Δεν αλλάζουμε με τίποτα.
      .....Εκτός αν έχεις καμιά κόρη και θέλεις να στην πάρει για γραμματέα στο γραφείο του Αμυνταίου. Άκουσε τι ειπε ρε ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    2. Μου φαίνεται ότι είσαι από Αμύνταιο. Μου φαίνεται ότι γουστάρεις ΤΖΑΜΠΑ καφέ κάθε μέρα, ή μία μέρα Σταθήκα, μία μέρα Γερμανίδη; Ετσι κοροϊδεύουν τον κόσμο, με τα γραφεία βιτρίνες, και κάνουν τις λαμογιές πίσω απο την πλάτη του λαού. Ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό, ποιός είναι ο κάθε ένας που ανοίγει πολιτικό γραφείο, έτσι μας έχουν συνηθήσει απο την εποχή του ¨Μαυρογιαλούρου¨, και απαιτούμε υποσυνείδητα οτι μας έχουν σερβίρει εδω και δεκαετίες.

      Διαγραφή
    3. τις βενζίνες θα τις πληρώνει, όπως τις πλήρωνε και προεκλογικά, από την τσέπη του...και με φθορά του δικού του αυτοκινήτου.βλέπεις δεν είχε κάποιο καλοστημένο υποστηρικτικό μηχανισμό σαν τους δικούς σας...αν αμφιβάλλεις για τα πήγαινε έλα του, να τον παρακολουθείς πιο στενά, να κάνεις και καμιά εξόρμηση μαζί του, να διεκδικείτε από κοινού και μην βασίζεσαι στις δήθεν πληροφορίες που λένε.....μήπως τον μπέρδεψες με τις γλίτσες που ψηφίζεις εσύ και σαλιόνουν όλο τον πεζόδρομο;; μας αποδεικνύεις ποιό είναι το μεγαλύτερο δρομολόγιο που μπορεί να κάνει το μυαλό σου.
      πες και για τα γραφεία. που τα θες;; που σε βολεύουν;; αμύνταιο; ξινό νερό, πέρασμα; θες να γεμίσει ο νομός ¨μαγαζάκια¨ να κάνετε αυτά που έχετε συνηθίσει;;κρίμα σας την χάλασε ο θανάσης...πήγαινε εσύ όμως στο γραφείο της Φλώρινας να ζητήσεις το ρουσφετάκι σου...κοντά είναι....αν και σίγουρα θα την φας την πόρτα σου....

      Διαγραφή
  7. Δηλαδη τοσο καιρο φωναζαμε για τα προνομια των βουλευτων. Τωρα που καποιος αποφασισε να μη δεχτει αυτοκινητο, τον καταδικαζουμε οτι το εκανε για επικοινωνιακους σκοπους και άλλα περιεργα. Ε καλα μας κανουν βρε παιδια . Ψηφιστε όλοι τον Κρεμαστινο (ο τυπος που δηλωσε οτι ειναι λαικιστες οσοι δεν παιρνουν αυττο ναι αυτος ο ανθρωπος του συστηματος. Παντως εγω τον Γερμανιδη δεν τον ειδα να γλειφει κατα την επισκεψη του Πατριαρχη όπως καποια άλλα λαμογια στο Νυμφαιο. Δεν είμαι σίγουρος αν ηταν στη καστορια η στη κοζανη. Δεν νομιζω παντως. Και επισης θα ειναι προς τιμη του αν δεν ανοιξει και γραφειο και δεν χρησιμοποιει και το επιδομα που τους δινουν για ενοικιο. Τοτε δεν θα χρειαστει να παρει και εξι υπαλληλους (2αστ- 3 δημ υπ.- 1 επιστ. συνεργ) οπως καποιοι αλλοι βουλευτες επαρχιας. Ξερετε αυτους τους υπαλληλους εμεις τους πληρωνουμε . Για να ..........δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καταρχήν όσον αφορά την ανάρτηση, και ο γερμανίδης απλό πολίτη θεωρεί εαυτόν...δεν την είδε ξαφνικά ούτε καβάλησε κανα καλάμι...και καλά κάνει φυσικά...όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν μια χαρά...όσο για τα πικρόχολα και μίζερα σχόλια των κομπλεξικών που τα γράφουν και χωρίς να γνωρίζουν μάλιστα, τι να απαντήσει κανείς...δεν χρειάζεται κιόλας....έτσι μάθανε....μη δίνουν καλό, κρα θα κάνουν να το αμαυρώσουν...γιαυτό τόσα χρόνια έχουν την Φλώρινα που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλός και χρυσός ο Γερμανίδης. Αλλά με το να μη πάρει το αυτοκίνητο δεν προσφέρει τίποτα. Μισθωμένα απο την βουλή είναι και τις βενζίνες ούτως ή άλλως πληρώνουν από την τζέπη τους. Μακάρι να το έπαιρνε και να έτρεχε ασταμάτητα με αυτό, γρήγορα και με ασφάλεια, για τα θέματα των πολιτών της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ρε φιλε τωρα δεν μπορει να τρεχει γρηγορα και με ασφαλεια; Πρέπει να ριξεις τη σποντα σου;. Ελεος ρε παιδια αφηστε τον ανθρωπο ακομα δεν ξεκινησε . Εκανε τον σταυρο ο γερμανιδης; ναι τον εκανε για να τα εχει καλα με τους καντιωτικους. Δεν πηρε αμαξι ο γερμανιδης; Δεν πηρε αλλα το εκανε για επικοινωνιακους λόγους . Πειτε τωρα οτι υιοθετειτε και την αποψη του Κρεμαστινου για λαικιστες και τετοια

      Διαγραφή
    2. Φιλε Θαναση.
      Σου ευχομαι να εχεις την υγεια σου και γερο στομαχι. Εχεις να ακουσεις..... Φαντασου τωρα με τι ασχολουνται . Επειδη εκανες το αυτονόητο. Αυτο που επρεπε να ειχαν κανει ολοι οι βουλευτες απο καιρο. Εστω και σαν συμβολικη κινηση. Με τους αλλους που εχουν παρει αυτοκινητα και ολα τα προνομια τοσα χρονια δεν ασχολειται κανεις . Α ρε προβατα που είμαστε . Καλα μας κανουν.
      Υ.Γ. Για οσους δεν γνωριζουν:
      συμβολικη κινηση του Θαναση ηταν να πηγαινει στο σχολειο του απο τις 7.30 καθε πρωι και να φευγει τελευταιος ως γυμνασιαρχης
      συμβολικη κινηση του Θαναση ηταν να πηγαινει στο σχολειο στις διακοπες των Χριστουγεννων και τα σαββατοκυριακα τον χειμωνα για να ελεγξει τα καλοριφερ και τις βρυσες
      συμβολικη κινηση του Θαναση ηταν να τρεχει ως προεδρος του οικοτροφειου οταν η θεση ηταν αμισθι (οταν εγινε εμμισθη διοριστηκε ξαφνου αλλος).
      Μηπως τελικα τα εκανε για ψηφοθηρικους λόγους ; Τόσο μπροστά να έβλεπε;

      Διαγραφή
    3. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε σαν τοπική κοινωνία, ασχολούμαστε και μας ενόχλησε που δεν δέχτηκε το αυτοκίνητο ο Θανάσης, δεν μας ενοχλεί η στάση του Στάθη και του κάθε Στάθη εδώ και δεκαετίες, ειδικά για τον τόπο μας. Τουλάχιστον ας δώσουμε θάρος σε ένα άνθρωπο να προσπαθεί από την αρχή να κάνει κάτι ελπιδοφόρο για την φλώρινα. Ύστερα, αν δεν μείνουμε ευχαριστημένοι, τον πετροβολούμε, όπως κάνουμε και με τον Στάθη κάθε φορά που ζημιώνει την πατρίδα μας.

      Διαγραφή
  10. Ακούγεται, ότι πίσω από αυτή την άδικη επίθεση, βρίσκεται ο Ντάνης. Είναι αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ 8:33. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ;
    ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΟΔΕΥΣΗ;
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΜΥΝΑΤΙΩΤΕΣ; ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ; ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ; ΤΑ ΦΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ; ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΡΣΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. Απλά ένα πραγμα θα σου πω: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .