Παράνομη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ


Mε μια παράνομη Γενική Συνέλευση που προκάλεσε η ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ στις 18/07/2012, έπεσε η αυλαία του Συνεταιριστικού Κινήματος της προηγούμενης εποχής. Οι προσκεκλημένοι ήταν
περισσότεροι από τους Αντιπροσώπους, η απαρτία αμφισβητείται από όλους. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων αλλά και η ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ, δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες της νέας εποχής αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο έχουν έρθει οι περισσότερες δευτεροβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις της χώρας. Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος διχοτομείται και πουλιέται, οι αλλαγές είναι γρήγορες βίαιες και επικίνδυνες. Είναι απολύτως αναγκαίο πλέον, την κατάσταση να τη χειριστεί ο πρωθυπουργός της χώρας. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό απ’ όλους τους εμπλεκόμενους , ότι οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις, σε υγιή βάση και με τη συμμετοχή των αγροτών, μπορούν να γίνουν το «όχημα» για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα. Ας ελπίσουμε ότι όλοι αυτοί που καιροσκοπούσαν σε βάρος του Συνεταιριστικού Κινήματος αλλά και των αγροτών και κτηνοτρόφων της ελληνικής υπαίθρου, θα καταλάβουν ότι είναι «βαρίδια»  στην αλλαγή που απαιτείται και θα αποχωρήσουν.


Με εκτίμηση.
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου

Γιαννιτσόπουλος Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΑΣ Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καιρό είχαμε να διαβασουμε Δελτίο τύπου που να το υπογράφει η προεδράρα!
    Και όπως πάντα επίκαιρος .Η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες του Γιαννιτσόπουλου,η ΑΤΕ δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρέπει να δανείζει αβέρτα σε μια οργάνωση που χρωστάει πολλά και όλα είναι υποθηκευμένα και όλο το σύστημα αποτελείται από καιροσκόπους και βαρίδια εκτός από την υγειή βάση του συνεταιρεστικού κινήματος (βλ. Γιαννιτσόπουλος)
    η οποία θα έρθει να κάνει μια νέα ανατροπή :την πλήρη ισοπέδωση του Αμυνταίου.Ξυπνήστε ρε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .