Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ξινό Νερό


Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διεξήχθη το δεκαήμερο 3/7-10/7/2012 Τουρνουά ποδοσφαίρου  5χ5 ανδρών και γυναικών  στην τοπική κοινότητα Ξινού Νερού, που διοργάνωσε το
Δ.Σ. του νεοσύστατου Αθλητικού  συλλόγου  " Ξινό Νερό" με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας.
Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο γήπεδο  5χ5 της τοπικής κοινότητας Ξινού Νερού.

 Η ανταπόκριση των αθλητών και φίλων του ποδοσφαίρου ήταν μεγάλη. 150 αθλήτριες  και αθλητές, μέλη συλλόγων και ανεξάρτητοι από την Δημοτική κοινότητα Αμυνταίου και από  τοπικές κοινότητες του Δήμου Αμυνταίου. Το Τουρνουά τελείωσε το βράδυ της Τρίτης  με την βράβευση των νικητών από τους αντιδημάρχους Ψαλίδα Γ. ΄και Βολιότη Αργ. το πρόεδρο τον Α.Σ.Παπαοικονόμου Βύρων  και τον Προέδρο της τοπικής κοινότητας Ξινού Νερού Χάσο Ν. Στο τελικό Νικήτρια των ανδρών  Galacticos και η φιναλίστ Ατσαλάκωτοι. 


Στο γυναικών οι νικήτριες Τζίτζικας και η φιναλίστ Γύρος του δρόμου. Το Δ.Σ. του  Αθλητικού  συλλόγου  " Ξινό Νερό" και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαίρουν ιδιαίτερα τους νικητές και τους εύχονται επιτυχίες και στο μέλλον. Η διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από όλους πάρα πολύ καλή και αυτό οφείλεται στους εθελοντές που διοργάνωσαν το τουρνουά και ετοίμασαν τους χώρους για να διεξαχθούν οι αγώνες χωρίς προβλήματα. Τα μέλη του Δ.Σ. Παπαοικονόμου Βύρων, Θωμάς Ασέλας, Μπούλη Ευθυμία, Γάτσου Μαρία τους εθελοντές: Νίκη Ασέλα, Γάτσου Βέρα τα αδέλφια Ηλίας και Δημήτρης Σκόδρας που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης και ο διασώστης απο την τοπική κοινότητα  Πεδινού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια