Όλη η αλήθεια για τα δίμηνα στους Αρχαιολόγους


Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει  στον Δήμο Αμυνταίου σχετικά με τα δίμηνα για τις ανασκαφές των αρχαιολόγων που δραστηριοποιούνται στο
ορυχείο Αμυνταίου-Φιλώτα.
Ο λόγως της έντονης παραφιλολογίας, είναι πως αυτήν την  φορά το έργο το έχει πάρει η εταιρία του Δήμαρχου Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη. Πρόσφατα  μάλιστα διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα πως το έργο ο Δήμαρχος το πήρε με απευθείας ανάθεση και όχι με διαγωνισμό.
Εμείς  κατηγορηθήκαμε από μερίδα κόσμου πως δεν έχουμε ασχοληθεί με το (σκάνδαλο) της εταιρίας του Δημάρχου……. θα ήταν σκάνδαλο αν όντως η ανάθεση του έργου γινόταν με απευθείας ανάθεση…… Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μοναδική, όχι μόνο για απευθείας ανάθεση δεν πρόκειται ,  αλλά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό καλέστηκαν  οι οκτώ μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται  στην περιοχή μας στον συγκεκριμένο χώρο.
 Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το έγγραφο που έστειλε η ΔΕΗ στις εταιρίες: 

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ:-ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΜΕΙΩΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟΣ!
    -ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΤΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΑΠΑΛΛΗΦΘΗΚΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤ'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ 1Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ!ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!
    ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ, ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ 2,6 ΕΚΑΤ ΕΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΥΤΗ,ΑΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ(ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΛΛΟΝ)ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως τώρα λέγατε πως ο δήμαρχος εκμεταλλεύθηκε την θέση του για να πάρει την δουλειά με ανάθεση… τώρα που η Ανεμοζάλη σας ξεσκέπασε…. αλλάξατε τροπάρι ….. για να δούμε και ο έγκυρος δημοσιογράφος σας φον Παυλίδης θα αλλάξει και αυτός;
      Δυστυχώς για σας ο κόσμος δεν είναι πρόβατα και όση λάσπη και να ρίξετε η αλήθεια νικά!!!!!

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς για σένα τα πάντα τελικά είναι νόμιμα, καθώς φαίνεται αλλά το ψάχνεις παραπάνω.

      Αφού μιλάς για ηθική μετά από αυτό το έγγραφο μήπως πρέπει να σκεφτείς τελικά πόσο ηθικός είσαι εσύ;

      Σε πήραξε που ο Δήμαρχος είναι 10 φορές ποιό αποτελεσμάτικός από άλλους που κουβαλάν 3 τετραετίες στην πλάτη τους; Είναι αδίκημα αυτό ε;
      Ξυπνάει τον κόσμο και δεν σε συμφέρει;

      1000 άτομα θα προσληφθούν από την περιοχή και το λες ρουσφέτι; Άρα ότι καλό κάνει ο Δήμαρχος από την περιοχή είναι ανήθικο διότι προδιαθέτει ότι θα ξαναψηφιστεί, άρα κάνει ρουσφέτι; Ωραιά εξίσωση έλυσες; Μαθηματικό τελείωσες;

      Μήπως λέω μήπως έχεις βλέψεις για Δήμαρχος ή για θέση σε αντίθετη παράταξη και σου χαλάει τα σχέδια;

      Διαγραφή
  2. Δημαρχε δωσε τις θεσεις εργασιας στην Κοζανη. Και μετα να κλαιμε γιατι ολα τα περνει η κοζανη. Α να χαθητε ρε γκαντρεμηδες κακομοιρηδες σκουλικια. Κανετε λετε και δεν καταλαβαινεται οτι το μεγαλυτερο ποσοστο απο τα λεφτα της εγολαβιας θα μεινει στην περιοχη; Βαλε 1000 ατομα επι 2 μισθοι πολυ πανω απο 1 εκατομ ευρω σε δυο μηνες θα γυρισουν στην περιοχη. Αλλα σας μαθαμε, εισαστε σκουλικια με ολη την σημασια της λεξεως, θελετε να δειτε την περιοχη να μαραζωνει και να πατατε επι πτωματων, ε δεν θα σας περασει. Και κατι δημοτικοι συμβουλοι του μουφα που το παιζουν σκληροτραχηλοι και ενημερωμενοι, δουλευουν για το συμφερον αλλων περιοχων και οχι για αυτες που εκλεκχτηκαν το μαθαμε και αυτο.

    Αρκετες πολυκατοικιες χτισατε τοσα χρονια. Αρκετα φαγατε. Αρκετα κρατησατε το Αμυνταιο την τελευταια περιοχη της Ελλαδας. Αρκετα η μιζερια. Εισαστε για κλαματα.

    Φωναζεται γιατι χιλιες οικογενειες θα βαλλουν μεροκαματο στο σπιτι τους αυτη την εποχη!! Να σας λυπηθει ο θεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα χρισοστομε.ένας από αυτούς που φάγανε ψωμί έστω και για 2 μήνες τότε που ήμουν άνεργος .

      Διαγραφή
    2. και μονο για δυο μήνες θα φας ψωμι. γιατι εκτος απο άνεργος εισαι και εγκεφαλικα ανύπαρκτος φίλε μου. Στην ΔΕΗ θα μπορούσαν να δούλέυουν όλοι οι άνεργοι ειτε με οχτάμηνα ειτε με συμβάσεις μεγαλύτερης διάρκειας και όλα αυτα θα γινόταν με αγώνες, δημάρχων και κλητήρων. Τώρα όμως τα αρπάζει το αφεντικό σου και συ θα τρως κοκκάλάκι για δυο μήνες. οχι παραπάνω γιατι τοσο σου ΑΞΙΖΕΙ !!!! ΝΙΚ55

      Διαγραφή
    3. Και αν η γαιγια μου ειχε ροδες ¨θα μπορουσε¨ να ηταν πατινακι. Ασε ρε τα θα μπορουσε και μιλα μια φορα με εργα! Αιντε Παπανδρειδες με λογια ειδατε τι επαθε η Ελλαδιτσα μας. Μουφεισον και παρακλαδακια, χορτασαμε απο λογακια.

      Διαγραφή
  3. Δημαρχε επρεπε να ακολουθησεις την εποχη του Μουφα. Των απειλων, τρομοκρατιων, μοναρχη, και της στελεχωσης των αβουλων συμβουλων που λαμβαναν ψιχουλα, και των ειχαν θεο. Αυτες οι πρακτικες θα μας παν 500 χρονια πισω οπως ειπε και η μια ´´σοφή´´ στην τηλεοραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι είναι αυτοί; Φίλε 3.38, τώρα που θα έρθουν εξωτερικοί επενδυτές να φέρουν χρήμα στην αγορά, μετά το συνέδριο που ήταν προτόγνωρο και πάλι για τον δήμο μας, τι θα πείς; Οτί τα έκανε πλακάκια ο Δήμαρχος με την Μέρκελ; Ρε έχετε πλάκα.

    Εύκολα να λέτε και να κρίνετε. Ελάτε να κάνετε κάτι για την περιοχή και αφήστε τις κριτικές. Τα λόγια είναι εύκολα, αυτές οι εποχές έχουν ανάγκη από έργα. Έτσι λέγατε ότι ο Δήμαρχος θα διώξει τις ανεμογεννήτριες όταν ζήταγε περισσότερα ανταποδοτικά, και τώρα που τα τριπλάσσια χρήματα καναν μόκο όλοι με πρωτεργάτη τον Μούφα και τα παρακλάδια του. Ευτυχώς δεν είπατε ότι πήρε και ποσοστά γιατί θα είσασταν γραφικοί (όχι ότι τώρα δεν είστε).

    Λοιπόν κύριε 3.38 που νομίζεις ότι είπες κάτι τόσο σημαντικό που το γράφεις και στα κεφαλαία, ώστε να κάνεις καλύτερα πλύση εγκεφάλου στο κόσμακι (και καλά), μάλλον εσύ κάτι έχεις να χάσεις που πήρε η περιοχή τόσες προσλήψεις ή αυτό δεν ικανοποιούσε τα σχέδια σου...όλα τα άλλα είναι οδοντοκρεμες...φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΓΩ, ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ!!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΡΙΜΟΧΝΩΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΛΑ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΟΛΛΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ,ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΩΝ 2,6 ΕΚΑΤ ΕΥΡΟ Κ.Λ.Π.
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα εσενα φιλε σε καιει που παει καλα ο τοπος. Κατι ακουγεται θα αποκαλυφθει εν καιρο....

      Παντως φιλοσοφος που πας να το παιξεις δεν εισαι....

      Διαγραφή
    2. Αφου σε τσουζει τοσο πολυ γιατι δεν παιρνεις τον φιλο σου και να πατε να παιξετε με τις αλατιερες σας;

      Διαγραφή
    3. Αρα εσυ 12.20 προτεινεις οτι δεν πρεπει ο Δημαρχος να κανει τιποτα καλο σχετικα με τον τοπο και τους πολιτες γιατι μπορει να θεωρηθει ρουσφετι και κατευθυνση της κοινης γνωμης. Τι ειπες τωρα!!!

      Διαγραφή
    4. ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
  6. Για σταματήστε ρε, ένα ερώτημα για το αν είναι αλήθεια ήταν το δημοσίευμα τόσο ε΄γκλημα ήτανε που ρωτησαν τον δήμαρχο. Ισα ισα που καλό του εκανε γιατί αυτό συζητιότανε σε όλο ττον δήμο. Τώρα ας βγει επίσημα να τους το βουλώσει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω παντως επειδη ακουσα πολλα και πο τις αλλες εταιριες που συμμετειχαν στο διαγωνισμο, την δουλεια αυτη την απεφευγαν σαν τον δι..ολο. Ουσιαστικα ο Δημαρχος μπηκεμσε μεγαλους μπελαδες για να βοηθησει στην ανεργια που μαστιζει. Τωρα αν αυτο ποναει τους αντιπαλους και βγαζουν βρωμιες, τι να κανουμε. Αν μπορουσαν ας το εκαναν ή να το κανουν και αυτοι. Παντως αυτοι που πολεμανε αυτο το πραγμα ειναι πραγματι σκουλικια και απαραδεκτοι, μονο καλο μπορει να προσφερει αυτη ηνκινηση στο Αμυνταιο. Οπως λεει ενας φιλος παραπανω σχεδον 2εκατ ευρω θα ειναι οι μισθοι με διασπορα σε χιλιες οικογενειες, τα οποια λεφτα θα μεινουν στην περιοχη. Αυτο δηλαδη ειναι απιστευτο τετοια εποχη!!!

      Διαγραφή
    2. να του κανουμε ενα εικονισμα να το χουμε φυλαχτο.. τι άλλο θα ακούσουμε.. επίπεδο στάνης υπάρχει εδω μέσα

      Διαγραφή
  7. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΕΩΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΕΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Σ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΛΙΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;;; ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΕΟ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΩΝΙΖΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΤΙς ΕΠΑΙΡΝΑΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. Η ΓΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ 1000 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ 10.000 ΑΤΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥΦΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΕΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΜΕ ΤΑΞΕΙ;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ;;; ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΕΝΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙ ΤΕΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ "ΠΡΟΚΟΨΑΤΕ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, Ο ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΤΟΛΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ. ΦΤΑΝΕΙ! ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι ήταν υποψήφιοι στις εκλογές μαζί με τον Ιωσηφίδη θα μπαίνουν 2 άτομα από την οικογένεια στα δίμηνα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κάνουν αίτηση και μια "αίτηση" σκονάκι στη γραμματέα του Δημάρχου. Επίσης όσοι ήταν υποψήφιοι με τον κ. Ιωσηφίδη μπορούν να προτείνουν +2 οικογένειες(άτομο 1) για να μπουν στα δίμηνα. Αυτή είναι η συμφωνία. Και το άκουσα από δικά του άτομα.

    Κρίνετε κύριοι, τις "ισοδίκαιες" ευκαιρίες για όλους τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι λαθος αυτα που λες ταχτικη μουφακιων και τιποτα αλλο, δεν ισχυει. Ε τωρα αν παει ο σεριφης να πιασει δουλεια στα διμηνα η κανενα ανιψακι του μπορει και να του πουν αντε παιξε μα καμια αλατιερα, οπως αυτος επαιζε οταν ο δημος ειχε προβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοοοοοσα σχολια εδω μεσα και ενας δεν εχει τα κακαλα να το κανει επωνυμα!!! Τσιρακια του γλυκου νερου ολοι σας τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .