Επανέναρξη λειτουργίας της μονάδας ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα


Το γραφείο Τύπου του Δήμου Αμυνταίου σας ενημερώνει ότι ενώ αρχικά ξεκίνησε η αποκατάσταση της βλάβης της 1ης μονάδας του ΑΗΣ Αμυνταίου – Φιλώτα χθες στις 9:30 περίπου (όπως είχαμε συμφωνήσει), παρουσιάστηκαν
κάποια τεχνικά προβλήματα σταματώντας έτσι την όλη διαδικασία επανεκκίνησης . Μετά την επίλυση των τεχνικών ζητημάτων από τους αρμοδίους του σταθμού θα γίνει τελικά σήμερα η επανέναρξη  της μονάδας από τις 12:00 έως 13:00 περίπου.
Όπως έχει ήδη συμφωνηθεί, και υλοποιείται εδώ και καιρό, σε αντίστοιχες περιπτώσεις   μετά από συμφωνία της διοίκησης της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και του Δήμου Αμυνταίου, στο χώρο του εργοστασίου θα βρίσκεται εκπρόσωπος του Δήμου Αμυνταίου, για την παρακολούθηση των εκπομπών και των περιβαλλοντικών παραμέτρων λειτουργίας κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης της μονάδας, έτσι ώστε η τοπική κοινωνία να γνωρίζει τις τιμές των ρύπων που εκλύονται στην ατμόσφαιρα.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία με την παρουσία εκπροσώπου της θα γνωρίζει τα αποτελέσματα της λειτουργίας των εργοστασίων στο περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων, συνεχίζοντας αυτή τη νέα μορφή συνεργασίας με τη ΔΕΗ.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον έχει για τους πολίτες η επαναλειτουργία της μονάδος της ΔΕΗ εν μέσω καύσωνα.Αν ήταν χειμώνας και είχε πρόβλημα η τηλεθέρμανση το καταλαβαίνω.Αλλωστε η διαδικασία επανεκκίνησης της μονάδας είναι η ίδια εδώ και χρόνια,καίμε τόνους πετρέλαιο και μαυρίζει ο ουρανός απο κάπνα.Η μεγάλη επιτυχία του δήμου είναι η παρουσία του υπαλλήλου στον ΑΗΣ να παρακολουθεί απο κοντά το θολό τοπίο πίνοντας την φραπεδιά του?
    Παιδιά του γραφείου τύπου δεν ασχολείστε με κάτι ποιό δημιουργικό απο το να πασάρετε φούμαρα στον κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα ρε κουτορνιθι ειναι να χρησιμοποιουν πετρελαιο μονο οταν γινεται η εναρξη, ωστε να μην ντουμανιαζουμε πετρελαιο. Εξαλλου πτι δεν σε ενδιαφερει εσενα δεν πρεπει και ναγραφεται; Μηπως εισαι χρυση αυγη; Οτι γουσταρεις εσυ θα γινεται;

      Διαγραφή
  2. Το "όπως είχαμε συμφωνήσει", τι ακριβώς σημαίνει? Ότι αν δεν συμφωνούσε ο Δήμος δεν θα πραγματοποιούνταν η εκκίνηση?!! Ο Δήμος Αμυνταίου έχει τον δικό του τοπικό διαχειριστή του εθνικού συστήματος και προγραμματίζει σύμφωνα με τις ανάγκες του?!

    Προφανώς τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, αφού ούτε θεσμικά προβλέπεται από κάπου.

    Τι άλλο θα διαβάσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .