Έδρα των διεθνών αγώνων αλλά και του παγκοσμίου πρωταθλήματος Χάντμπολ Γυναικών το Αμύνταιο!!


Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Δημήτρης Σταυρακάκης και το μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και πρώην Νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Στρατάκης , μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δ.Μ.και μέλος του Δ.Σ.της ΟΧΕ Άρης Βατάλη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.
Εκεί συναντήθηκαν
με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη και τον Δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη.
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η πρόθεση της ΟΧΕ και της τοπικής αυτοδιοίκησης, η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών , να έχει στα επόμενα παιχνίδια της, για τα προκριματικά  του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ως βάση το Αμύνταιο.
Από πλευράς του Δήμου Αμυνταίου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ψαλίδας μετά την συνάντηση των εκπροσώπων του χάντμπολ με τον Δήμαρχο, εξέφρασε την στήριξη του Δήμου Αμυνταίου στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας, καθώς και την συμπαράσταση της στην πρόταση που έχει σαν στόχο,οι κάτοικοι τις περιοχής, να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να υποστηρίξουν από κοντά την Εθνική μας.
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάει κάνεις, πως το Αμύνταιο, είναι η γενέτειρα  πόλη του αθλήματος αφού πριν από 35 χρόνια εδώ έγιναν οι πρώτοι αγώνες στην Ελλάδα.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Κύριε Ψαλίδα οι Ατυνομικοί δεν θα σας φυλάμε στους αγώνες,διότι μπορεί ο δήμος να μας πούνε ότι πάλι φταίμε σε κάτι όπως με τον αποτυχημένο αποχιονισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .