Από την γιορτή Τσίπουρου στον Άγιο Παντελεήμονα


Ο Δήμος Αμυνταίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011»,διοργάνωσε Γιορτή Τσίπουρου στην Τ.Κ. Άγιος Παντελεήμονας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε....
στο καζάνι του κ. Γιάννη Κιουμουρτζή και την επιμέλεια της βραδιάς είχαν οι δημοτική σύμβουλοι: Μπάντης Ιορδάνης και ο Τρύφων Γιώργου.
Η γιορτή τσίπουρου θα συνεχιστεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στον Αετό, στο Καζάνι του Αντώνη Σκανδάλη.  
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ... ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ?
    ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΚΕΤΗ ΗΤΑΝ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 100ΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ(ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ) πχ.ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΑΝΤ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΚΡΑΣΙΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑ,ΡΑΚΟΜΕΛΑ,ΠΕΤΜΕΖΙΑ Κ.Τ.Λ ... ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΕ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΤΕΣ ΘΥΜΙΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
    ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ?.
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ...
    Ο ΑΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
    Ο ΑΕΤΟΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
    Η ΛΑΚΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΩΤΑΣ ΤΑ ΚΑΠΝΑ
    Η ΒΕΓΟΡΑ ΤΑ ΜΗΛΑ
    ΤΟ ΞΙΝΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ
    ΤΟ ΒΑΡΙΚΟ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ
    ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΚΟΚΑΡΙΑ Κ.Τ.Λ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ή ΚΥΡΙΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ
    ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ(ΑΓΙΟΣ)ΣΤΟΝ ΚΕΦΕ (ΤΣΙΠΟΥΡΑ-ΚΡΑΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θυμάμαι ποτέ 100αδες επισκεπτών. Θυμάμαι έναν περιοδεύοντα θίασο Νομαρχών, Δημάρχων, πολιτευτών (όλοι τζαμπατζήδες) από καζάνι σε καζάνι. Ρίχναν δύο χορούς στο κάθε καζάνι, έπιναν ένα ποτηράκι και έφευγαν. Φέτος τουλάχιστον γίνεται σε ένα καζάνι κάθε βραδιά τσίπουρου και δεν χρειάζεται να τους κυνηγάμε για να συμμετάσχουμε.
    Επιτέλους άφησαν τη λογική "να είναι όλοι οι καζαντζήδες" χαρούμενοι. Όποιος θέλει πηγαίνει. Οι χολυγουντιανές παραγωγές που προτείνει ο 9:56 δεν έχουν σχέση με την παράδοση. Δεν τις απορρίπτω αλλά μάλλον είναι αρκετά ακριβές για να πραγματοποιηθούν και προσφέρουν μόνο θέαμα και όχι σύνδεση με το παραδοσιακό προϊόν.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί στον Αετό να μην κάνουμε καζάνι. Δεν έχουμε μόνο πιπεριές έχουμε και πολύ καλά σταφύλια και τσίπουρα. Καλύτερα από του Αγίου Παντελεήμονα που έχει μόνο ποσότητα και φήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ 11:10πμΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙhttp://www.youtube.com/watch?v=hFxaEL_uWcM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=YG1Vx-fwKoc&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=AWH2_OCuSx4&feature=related

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΛΙΓΟΥΤΙΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΘΙΑΣΟ, ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΡΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ,ΣΕ ΣΑΣ ΔΙΝΑΝ ΓΑΛΑΖΟΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την ΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ κανείς πάλι εκεί; Τι τοπική υποστήριξη κλπ μας λένε στο ράδιο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταθερά ήταν το west, το flash και η anapodoi, δεν έρχονται τα μέσα του Αμυνταίου και κάνουμε παράπονα για Φλώρινα;
    Ευτυχώς είναι το γραφείο τύπου του δήμου και θα έχουν και οι υπόλοιποι θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:10 Η αξία των σταφυλιών σας φαίνεται από τις τιμές που τα πωλούσατε. Όταν οι πατελιώτες πουλούσαν 0,50 λεπτά το ξινόμαυρο εσείς παρακαλούσατε την ΕΓΣ Αμυνταἰου να ρίξετε την σαλάτα σας στην χαβούζα με 0,10 λεπτά...
    Μάθαμε όλοι από αμπέλια και τσίπουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΑΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ... ΜΕ ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ΣΤΑΦΥΛΙ ΦΙΛΕ 11:10 ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΛΟ ΞΙΔΙ ΚΑΙ ΤΣΊΠΟΥΡΟ ΚΑΛΌ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011,ΩΣ ΕΘΙΜΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. [ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟΌΟΟΟΟ]
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ . ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ?
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.
    ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 3:22 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ 6:55 ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ .ΤΟΣΟ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ,ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ , ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ . ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟΤΕ .ΔΕ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ...ΚΡΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΕΗ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, 50% ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε των 9:56 δεν μας είπες από πού είσαι για να ξέρουμε πιο χωριό βγάζει τενεκέδς. Εδώ ο κόσμος καίγεται και συ ότι θυμάσαι χαίρεσαι. Οι φιέστες φέτος δεν έχουν θέση. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Καλά έγιναν όπως έγιναν. Λίγα και συμμαζεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ "ΒΡΑΣΙΜΟ" ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ...! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥΦΑΣ ΛΑΣΤ ΓΙΑΡ!!!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΡΑΣΙΜΟ, ΒΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .